2012 márciusi babák! (beszélgetés)
Kijött az első két fogunk hegye:)
Micsoda öröm!Igen,a fogzás örökletes,nálunk apjának 10 hósan jött ki az első,Ricsinek is:)
Valaki használ Anaestethica susp.fogzásra?
Sziaasztok!!
Majd jön a többi..az 5.6. várjuk
A szobájában nagyon meleg van,egy polóba,vagy napozóba és pelusba alszik.Így is kitakarózik.
Úgy néz ki beállt napi egy alvásra.
Nekünk múlt héten bújt ki a 8.
:)
hurrá mi most tartunk a 7. és a 8.-nál
alul jönnek most!
Ok,csajok akkor még ezt ma kipróbálom,kevesebb ruha....én fázós vagyok és ebből indultam ki:)Ricsike sem tűri magán a takarót.
Ma mondták,hogy ha kijön 6-8 foga utána nyugi lesz...most ebben reménykedem:)
Én is sejtettem,hogy te vagy :)
Én nem is hargudtam rád!
Beni is úgy alszik hogy vékiny trikóbody+pluss rugi a kályhát felvesszük estére így olyan 25fok van a szobályában és nem kell betakarni mert azt nem tűri magán éjszaka!
az más kérdés hogy mi sem alszunk most már hónapok óta.....
Bevált Nina?
Az sok ruha!!
Csongor ujjatlan body,és hosszú ujjú rugi,de ha vastagabb plüss rugi,akkor nincsn body.
Szia,nagyon köszi!!És lehet igazad van ám,mert én folyton kelek és takarom be,ő meg azonnal fordul meg és rúgja le...sőt fűtők neki rendesen még pluszba....mert én annyira akarok gondoskodni,hogy meg ne fázzon,aztán kiderül,hogy nem is fázik.Pedig aki alszik fázik vagy nem??:)
Már jó lesz majd ha beszél és elmondja,hogy mi baja:)
Végülis kipróbálom,ha nem kell neki a takaró majd legalább tudom miért nyüszít :)
Hariba,naciba ,hosszú ujju bodyba és pólóba szunyál...
Majd jelentkezem a hírekkel!!Köszi!
Szia Nina!! :)
Már írni akartam,de akkor ide írom.Nálunk most kb.2-3 hete van alvás,persze van,hogy fent vagyunk de már egyre kevesebb.És akkor evés után vissza alszik.Észre vettem,hogy olyan,mint a lányom,nem szereti a takarót,nem olyan fázósak mint én.Csak egy nagyon vékony nyári takaróval tekarom be,és nem kel fel éjszaka!A rendes takaróban melege van és szerintem azért keltünk.Próbáld ki,hátha neketek is beválik!
Puszi Ricsikének!!
Sajnos nem alszunk :( Kb.este 10 felé tudom lerakni és éjfélkor kezdi a bulit,forgolódik,nyöszörög,sír....még nincs fogunk,10 hónapja egy éjszakát sem aludtunk át....ez van.Majd reménykedem hátha egyszer,ha betölti a 18-at :))))
Amúgy B.Zsuzsi üzeni,hogy nagy gratula nektek!!!:)
Köszi lányok :-)
Tegnap éreztem pici rúgásokat,azóta sem,hát ő még nagyon csöpike,úgyhogy szép teljesítmény volt Tőle.
Tegnap letört a gyökérkezelt fogam is úgxy hogy csak a gyökér maradt bent.Remélem gyökérfogóval ki tudják szedni.Nagyon félek a fogászattól.