2012 májusi kismamák (beszélgetés)
Engem is az uncsitesóm próbáld meggyőzni :)))
Ráadásul én a mostani alkalom előtt nem beszéltem velük kb 3 éve...:)
Van egy 4 hónapos kislánya, meg egy majdnem 2,5 éves. Ki van készülve...
Na mindegy, ezt most nem akarom taglalni, inkább örüljünk a 2 csíkodnak :)
A lánykánk nálunk is elsőre, sőt. Tavaly márciustól akartunk próbálkozni, de egyszer nem védekeztünk februárban, és akkor lett Hanga. :-)
Elhiszem, hogy nem esett jól. Be kell vetni az egyik fülön be, másikon ki eljárást. :-D
És legalább van tapasztalata annak, aki így megpróbált lebeszélni?
Tegnap volt 13 hónapos, és múlt hónapban kezdtünk el próbálkozni. Ő elsőre összejött, azért is voltam csalódott, reménykedek a holnaputánban :)
Nekem se mondta eddig senki, csak pont tegnap. De akkor egy félórán keresztül!!!
Viszont engem se tántorít el, csak szarul esett...
A lánykámnál három napos késésnél még negatív volt, és a 8. késési napon lett nem túl erős pozitív, igaz, nem reggeli első pisiből.
Drukkolok! ;-)
Nálunk a tesómék gyerekeinél a 3 év korkülönbség a minimum, és nekem az nagyon nem jön be. Sok oka van a dolognak, hogy tervezetten kis korkülönbséget akarunk, de senki sem akart lebeszélni róla. Nem is sikerült volna.
Nálatok mekkora a kicsi?
:)
Most megnyugodtam. TEgnap mondták, hogy nehogy 3 év alatti korkülönbséget vállaljak, mert meg fogok bolondulni. Örülük, hogy más nem így gondolja :)
Gratulálok. Én szerdára nem várom, de nem tesztelek, mert múlt hónapban nagyon elcsüggedtem.
Sajnálom:(((
Szívből kívánom, hogy mihamarabb pozi tesztet tarthass a kezedben!!!
szia
nagyon sajnálom :(((((
Szia.Nagyon sajnálom:(((((
Úgy járhattál mint én tavaly:(((Kitartást kívánok
Sziasztok, elköszönök, mert már eltűnt teljesen a csíkom, és meg is jött.
Minden jót!
:))))
Gratulálok a pozi teszthez:))))
Épp attól tartok, hogy mivel most szeretnénk nem fog jönni... Balázst egyáltalán nem terveztük, azt sem tudtam sírjak-e vagy nevessek mikor pozitív lett a tesztem... Leküldtem a párom még egy tesztért, mondván tuti rossz az első. Mikor az is pozi lett kikönyörögtem, hogy közösen menjünk le még egyért, mert ez lehetetlen. A harmadik is pozi lett...:))))
Mondjuk akkor nem mosolyogtam... Hirtelen nem tudtam neki örülni, mert nem terveztük... Eldöntöttük, hogy megtartjuk, hisz jönni akart... Nem bántuk meg, sőőőőt:))) Balázzsal lett teljes az életünk:)
na hát akkor csináljatok jó sokat! :)
Aztán a hugodék is! :)))