2012 májusi kismamák (beszélgetés)
ja, de sajnos semmi más...mellfeszülés van, de az lehet menzi is :(
Na nem vekengek tovább, hamarosan kiderül
Azért az bizakodásra ad okot, hogy nincs idegroham! ;-)
Igen, estiből nem is érdemes. Nekem a múltkori délutániból lett, de azóta nem teszteltem, várok arra a nagyon erősre! :-D
huhh..mennem kell...drukk mindenkinek:)
basszus, nekem sincs meg az az idegroham, ami szokott. Most viszont kész vagyok, mert nekem is vmikor 27 napos, és ma van a 27.nap. Holnap lehet még nem tesztelek, mert azt mondják a reggeliből jó, és nem akarok ellőni feleslegesen egy tesztet reggel. Este kezdek bizakodni, de akkor már nem érdemes tesztelni...
Köszönöm:) Én is Neked. Közben megnéztem néhányatok képeit, tündér gyermekeitek vannak:)
Mindkettőtöknek nagyon szorítok:)
És tesztelsz is holnap? Én holnaputánra nem várom, mostanában 27 napos ciklusaim voltak. Viszont tényleg baromira nincsen meg a mensi előtti idegbetegségem mint komoly jel, ez a Lányommal is így volt, és még az a halvány pozitív tesz is. Úgyhogy én nagyon bizakodom.
Szia! Ez de szép! :-D Nővéreméknél is három van, három lány. Nekem is három szerepelt a tervek közt, de nem tudom, mit hoz a jövő, a dokim azt mondta, a harmadikról szeretne lebeszélni. Szóval minden attól függ, milyen lesz a második terhesség.
Nyugiiii:))) Drukkolok, hogy pozit tesztelj:)))
Én majd 14-én tesztelek(akkorra nem várom majd)
És szerencsére mensinek semmi jele. :-D
Kezdek begolyózni...holnapra nem várom...
Drukkolok, hogy sikerrel járj, és pozi teszted legyen:)
Köszi:) Én meg igazság szerint itt vagyok a saját nevemen egy kiskutyás klubban a hoxán, csak mivel még próbálkozós fázisban vagyunk, nem szeretném, ha kérdezősködnének, majd ha már biztos lesz a dolog.
Kisnyomi egy régi plüssállatom különben, amihez kedves emlékeim kötődnek:)
Szia! Hány év van a gyerkőcök között? Mi is 3-at szeretnénk, remélem eljutunk odáig, ahol ti vagytok, mert sokan riogatnak, hogy kettő is bőven elég....
Szia kisnyomi! Tetszik a neved :)
Sajnos nekem már csak ilyen fantáziátlan maradt a törölt profilom után. Na mindegy is, remélem mindannyian májusi babavárók leszünk :)
Szia, akkor Neked is drukkolunk:) Szép nagy család lesztek:)
Sziasztok!
Remélem én is májusi kismama leszek:)Ez az első próbálkozásunk 3. baba lenne!:)Remélem sikerül!Én is csatlakoznék hozzátok, ha lehet!
Köszi:) Én is Neked, főleg, hogy egy halvány teszt már nagyon bíztató:) Én jövő péntekre nem várom, szóval még nem tesztelek, mert felesleges.
Hát igen. Mindkettő fiú:) Érdekes, hogy nekem van egy 4 évvel fiatalabb hugom, mi viszont már felnőttként lettünk igazán jóba (gyerekként csépeltük egymást:D) ez persze semmit nem jelent, csak eszembe jutott.
Látom, mi egyidősek vagyunk. :-)
Drukkolok!
Gondolom, ott az is szerencse, hogy egyneműek. ÉS az biztos, hogy mindennél az számít, milyen módon neveljük a kicsiket. Nem attól lesznek jó testvérek mert kicsi vagy nagy a korkülönbség, hanem attól, hogy a szülők hogyan terelgetik őket egymás felé.
Nem kell senkire sem hallgatni, aki le akar beszélni bárkit is a kis korkülönbségről. Nálunk van a családban ilyen, (15 hónap) és minden rendben, a fiúk igazi barátok lettek, bármit tudnak együtt csinálni, hiszen nincs lényeges korkülönbség. Szülői hozzáállás kérdése az egész. Mi is így tervezzük majd a testvért.
Sziasztok!
Én is reménybeli májusi kismama vagyok:) Ha sikerült, hiszen ez a legelső próbálkozásunk. Ha nem, akkor sincs semmi baj, csak látom itt vagytok egy páran, akik még tesztelés előtt állnak, így csatlakoznék, aztán meglátjuk.
Én azt olvastam hogy PÉ előtt is jó, mert a spermiumok akár 5-7 napig is életképesek lehetnek a méhben petesejtre várva, de 2napig biztos! NE add fel a reményt!!!!
Sziasztok!
Tök jó, hogy ilyen sok második babát váró is van. Féltem, hogy majd ferde szemmel nézés lesz, mert már hallottam ilyenről is itt a hoxán.
Mi sütögetni voltunk, takarítottam, szóval elteltek a napok.
A napokban volt peteérésem.
Érzek enyhe szúrkálásokat, apró görcsöket, de nem igazán figyelek ezekre a tünetekre most.
Főleg úgy, hogy sajnos pé. napján nem tudtunk együtt lenni, csak előtte 4-3-2 nappal.
Majd kialakul a dolog.
:)
Az enyém közben 13 hónapos lett...2 nap és kiderül, hányan vagyunk....ajjjajj...
gratu!!!Nekem is így volt!Nagyon halvány 2 csík,majd egyre erősebb :) hétfőn megyek dokihoz.
További ajánlott fórumok: