Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2012 júliusi babák!!! fórum

2012 júliusi babák!!! (beszélgetős fórum)


2011. okt. 31. 20:01

Szia Lizy!


A peteérést én is megéreztem, és egy hétre rá már sejtettem azt is, hogy baba van a dologban.. :) Még máig szinte el sem hiszem, csak majd ha ultrahangon is láthatom!!


Ilyen érzéseim nekem is vannak (alhas feszülése, főleg este és zuhanyzáskor, és alhasi, jobb oldali görcs, erősebb, mint menstr.előtt szokott) De azt olvastam, ez normális és egy idő után elmúlik, de egy kicsit én is aggódom amúgy miatta..

2. Szédült Lizy (válaszként erre: 1. - Bea0917)
2011. okt. 31. 19:31

Sziasztok!


Nekem vasárnap reggel lett egy pozitív tesztem. Olvastam egy könyvben, hogy bármennyire várja az ember, az első percekben bizony sokk-ként éli meg a pozitív tesztet. Ez velem is így volt. Anyagiak, munkahely miatt, és legfőképpen azért, mert annyi minden történhet a 9 hónap, és még a szülés alatt is.

Dokinál még én sem voltam, szerdán fogom hívni az általam választott orvost időpont miatt.

Én megéreztem a peteérést is, és azt is éreztem, hogy terhes vagyok. Augusztus vége óta próbálkoztunk, egyelőre el sem hiszem, hogy ilyen hamar összejött a mi kis Zsebikénk.

Az én legelső tünetem a borzasztó feszültség volt, amire igazán nem is volt semmi ok. Aztán jött a mellbimbó fájdalma, és most ehhez még társult a szédülés, fejfájás és hányinger. Meg a fáradékonyság. :-)

És ami engem aggaszt, az a folyamatos, hol erősebb, hol enyhébb jobb oldali alhasi fájdalom, illetve feszítés, ami olyan, mint mikor peteérésem szokott lenni.

Mi is már kiszámoltuk, és jövő év júliusára várjuk Zsebit. :-)

2011. okt. 31. 19:15

Sziasztok!

Még nem voltam dokinál, de elvileg 2012 júliusára várhatjuk a Kis Csodánkat! Előzőhét csütörtökön lett pozitív a tesztem! :) Első baba, és 10 hónapja vártunk már erre a kis csodánkra. :) Nekem eddigi tüneteim: folyamatos álmosság, fáradtság, mellfeszülés és haspuffadás. Néha nekem is görcsöl a hasam, de elég erősen, ami miatt én is aggódom egy kicsit. Ami még aggaszt: 21. naptól 29. -ig folyton egész napos hányingerrel küszködtem, de 3napja ez teljesen elmúlt. . .

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook