2012 januári babák (beszélgetés)
Annyira jó,hogy sorban születnek a babák és mindenki jól van.:)
Már én is mennék:)
En igerem, batoritaskent le fogom irni roviden, de ahogy elnezem az enyem meg nem akarodzik kifele:)
Mara voltam kiirva de egyelore semmi, holnap kell lefoglalnom a vizsgalatokat amik hianyoznak, ha van hely, megnezik rogton a szivhangot stb. ha nincs akkor majd amikor lesz, a dokinenim hetfoig szabin van
Gratulálok Böbus82!!!
Kérünk majd beszámolót, mi akik még várakozunk!!!
Jó babázást és sok tejcsit!!!
Sziasztok!
Voltam ma NST-n.Doki azt mondta szombaton menjünk a kórházba és ott megvizsgál,de elvileg szerdán fog befektetni.Majd meglátjuk mi lesz szombaton lehet már akkor se fog hazaengedni.
Gratulálok Mona180-nak is! :)
Elvileg egy napra voltunk kiírva, de nálunk még nyugi van.
A jósló fájások jönnek-mennek, de ilyen eddig is volt. Szerintem mi is fórumozunk még egy ideig.
Tényleg szép ez az idézet, Tündi80! :)
"Én már azóta szeretlek, mikor még nem voltál más csak puszta gondolat és a csillagok lüktették az égre képzelt mosolyodat. Aztán megdobbant a szíved a szívem alatt és én azóta a lelkemhez simítva hordalak."
Tegnap találtam a neten,hát megsíratott:)
Sziasztok csajok.
Kitartás!
Tényleg jó lenne már valakitől "beszámoló":)
Neked is megy már a drukk...
Legalább már történik nálatok valami!!!
Én is gratulálok Wanda!! :)
LHajni1234, Neked pedig szorítok! :)
Nekem ma reggel távozott a nyákdugóm. Volt utána pár görcs, de azóta "béke" van. Izgalmas ez a várakozás...
Akkor lehet nem is találkozunk :(
Nagyon szurkolok és kitartást :)
Gratulálok Wanda!:-))
LHajni megy a drukk!:-))
Sziasztok!
Reggel kb.5 óra óta vannak fájásaim (kb mint a közepes erősségű mensi görcsök) eléggé rendszeres, (írom is az idejüket) de még nincs beállva 10 percesre. Még nem hívtam a szülésznőt. Mivel első baba, nem tudom ezek lehetnek-e még jóslók, vagy már vajúdás. Mindenesetre várakozó állásponton vagyok.
Nekem is nagyon viszket egy ideje.
Az elozo terhessegnel az okozta, hogy babaolajjal kentem sokaig, es a borom mar mast szeretett volna, kicsit besokallt vele, de akkor nem voltam meg ennyire a vegen. Amikor attertem masra, elmult.
Most olivaolajjal kenem, azt hiszem veszek valami extrakimelo babatestabolot, es megprobalom azzal, vagy a kislanyom patikai kevert kenocsevel. De lehet tenyleg csak nagyon nagy mar a pocim, es nem fog ez sem segiteni!
A csikokat eddig egesz jol megusztam, nem szeretnem, ha az utolso pillanatban megjelennenek, bar nagyobb bajunk ne legyen.
Sziasztok! Latom sokan vagytok, en is felebredtem... Ehes voltam! :DD Azert remelem ha megszulok csokken az etvagyam, de legalabbis nem lesz mar ilyen jo mentsegem az evesre.
Nagyon lent van a pocim, es erzem, dolgozik a mehszajam, de semmi komoly. Meg a nyakdugom is a helyen van. Jo lenne, ha mar beindulna a dolog.
En is kivancsian varom a beszamolokat a mar babazoktol. :)
Én amúgy már tudom, mert 1x átéltem, de akkor nem voltam ennyire nyűgös mint most vagyok.
Túl akarok lenni rajta!!!
Te sem tudz aludni?
ez olyan fura ugye?
én nem tudom megfogalmazni de olyan fura, hogy van aki már megszült, mi meg csak ámélkodunk milyen lehet :P
Gratulálok Wanda!!! Jujj de izgi...
Remélem nekem sincs sok már hátra, ha már megelőznek az utánam kiirtak...
Tényleg jó lenne 1-2 beszámoló már az anyukáktól!!!
MOst kaptam az sms-t Wandától, 20:03-kor megszületett Lili!!!! :) 3270 gr és 46 cm! :)
Jól vannak mindketten! :)
Mi reggel 9re megyünk, most sem találkozunk...
Esténként van hogy 7,8,10 perces rendszertelen keményedéseim vannak,de még a méhszájat sem nyitja :(
és két napja nagyon viszket a hasam, már nem tudom mivel kenjem... Már én is nagyon túl akarok lenni rajta...
Szia!
Mi is ennyit tudunk! :)
A decemberiek lehet, többet tudnak! :)
Nekem is csak keményedés, főleg esténként.
NST-re én legközelebb csütörtökön 5-re megyek. Ráadásul elkezdett tegnap fájni a fülemnél a nyirokcsomóm, szóval már jó lenne túllenni a szülésen már csak emiatt is, h nehogy rosszabb legyen. :(
Tényleg lesz 3 front? Na akkor hátha... !
Sziasztok!
Bocs hogy ide írok,de Zebra felől érdeklődnék?!
Látom megszületett Kende,jól vannak?
Köszi
Simán szült?
Nekem 3.baba, szoval erre nem tudom mit mondjak:) meg tegnap is megjegyeztek hogy milyen magasan van, szerintem ez nagyon sok tenyezotol is fugg, pl nekem a hasizmok is eleg jol tartjak es nem mindenkinel befolyasoljak a szules menetet. Az elozo babammal is a kiiras napjan meg magasan volt, a doki szerint is, megis par ora alatt "alkalmazkodott"- datumhoz:DDD
Mondjuk nagy babaknal elofordul hogy tenyleg azert van magasan mert nem sok helye van lejjebb menni de ez is nagyon alkatfuggo, ismerek olyat aki nagy babat szult es gyorsan pedig nagyon keskeny csipoje van (gimnasztikazott) es olyat is akinek szeles a csipoje megis tulhordta stb stb, nem erdemes hasonlitgatni mert minden szules mas es mas, minden anyuka mas es mas
Akkor egy kicsit megnyugodtam :) csak azt olvastam, hogy első babánál már két héttel előtte leereszkedik a has...
Nálunk nem lesz két hetes túlhordás, szerintem még az egy hetet sem hagyja a dokim...mondjuk én cseppet sem bánom :)