2012 januári babák (beszélgetés)
sziasztok csajok
megjöttem
5 mm-es petezsákocska van, 1 már biztos, lehet nem lesz több de nem baj, nagyon örülök akár hány babát is szánt nekünk a sors. 1-el is bőven elég egyszerre, de persze még bőven kiderülhet, hogy van több is. De most csak 1-et látott.
Hétfőn újra megyek.
vasárnap kéne leghamarabb.
ma már olyan bizonytalan vagyok. és ez rossz érzés. tegnap 100 %-ra vettem, hogy lakik valaki a pocakomban. ma már nem.
viszont voltam a kórházban a barátnőmnél: olyan szép a baba, minden rendben és gyorsan zajlott! :)
Ez attól függ, milyen hosszú a ciklusod. Nekem átlagban 30-34 naposak, Így én a 18. napomon mentem uh-ra, és akkorra szép hatalmas lett, amit előtte levő nap az ovu teszt is kimutatott. Tehát ha nem az átlagos 28 napos a ciklusod, akkor lehet hogy még korai, és vissza fog hÍvni 4-5 nap múlva.
Milyen hosszú a ciklusod?
Sziasztok Lányok!
Megjöttem, eljött az ebéd utáni alvós időnk.:) Ilyenkor tudok picit pihengetni, cseverészi, fórumozni, aztán másfél- 2 óra múlva újra elkezdődik a nap.:) De ez Így van rendjén.
Dorimami! Sok-sok boldogságot kÍvánok, küldöm a gólyákat!!!
Jeju! Nagyon-nagyon gratulálok a pozi teszthez!!!
Olyan jó hogy egyre többen vagyunk, remélem én is hamarosan csatlakozhatom a táborhoz.!:)
Úgy látom, vagyunk páran, akivel nagyjából egy időben vagyunk. Nekem ma van a 28. napom, a 17. napon volt peteérésem az ovu teszt szerint, és a 18. napon még az uh kimutatta a szép érett petét. Talán én is szombaton vagy vasárnap fogok tesztelni, egyre nehezebb a várakozás. Én is úgy vagyok vele, hogy nem tudok nem rá gondolni, hiszen annyira szeretnénk Nikinek tesót, és Niki előtt is Így volt, mert vágytunk rá, és csak 8 hónap próbálkozás után sikerült. Én is sokszor kapom azt a tanácsot, hogy ne görcsöljek rá, de szerintem nincs az az anya, vagy leendő anya, aki nem tudna erre gondolni.
Én Nikinél mértem a hőmet 3 hónapig, igazából nagyjából kijött a peteérés ideje, de szerintem nem volt az 100%. Én mióta kipróbáltam (ez a hónap a második alkalom) a pisilős ovu tesztet, azóta én ebben bÍzom 100%-osan, főleg hogy az uh is megerősÍtette az eredményt. Én nem drogériában vettem, hanem licitálós oldalon, és maximálisan meg vagyok elégedve!
Akik hétvégén tesztelnek, éreznek valamilyen tünetet?
Igen nem kéne de mondja meg nekem valaki hogyan lehet nem a babaára gondolni??????
Én kicsi korom óta anya akarok lenni és most hogy megvan hozzá a tökéletes pasi és ő is akarja és próbálkozunk is nem tudok nem arra gondolni!!!!
Pedig tényleg nem lenne szabad rágörcsölni de képtelen vagyok elvonatkoztatni!!!!!