2012 januári babák (beszélgetés)
:(
Lehet, hogy kicsit még korai, ne add fel. Nagyon drukkolunk.
Többiek, hogy vagytok?
Sziasztok!
Ez ám az eredmény, fél napot nem vagyok és nem győzök visszaolvasni. :) Üdv az újaknak!
Mostanra én is elvesztettem a fonalat, hogy ki hogy áll. :)
Nahh....megcsináltam a tesztet hát persze hogy negatív lett!!!
Mensi még nincs de szerintem lesz....de nem tesztelek többet ha nem jön meg akkor talán majd péntek reggel!!!
nyugodtan tesztelhetsz mert lehet Neked hamarabb kimutatja.
Cicifájás, pár nappal a tüszőrepedés után, úgy 2-3 nappal
Pedig én úgy akartam, hogy a 11. napon tesztelek, méghozzá netről rendelni akarok olyan tesztet, ami 10-es. Boltban nem nagyon találtam olyat.
De akkor lehet nem próbálkozom.
Cici fájás mikor jelentkezett?
Felcsillant a szemem, mert fehér folyásom nekem is van, bőven, még néztem is, hogy ez most mitől lehet. Reménykedem! Nagyon!
Neked inszem után hányadik nap volt + a teszted?
Még jó, hogy ha felhívod, azért nem kell fizetni :-)
Mikor én jártam magánhoz terhesgondozásra, azért ott kombinálni lehetett az sztk-s rendeléssel. UH mindig ott lett csinlva az sztk-ba, meg vérvétel stb. Meg szülés után is mikor akkut gondom volt, simán soron kívül beengedett sztk rendelsre azután hogy felhívtam.
Nem hiszem, hogy lesz mellékhatása, Nekem 1x sem volt pedig már nagyon sokszor kaptam pregnylt.
Nagyon kis rendes volt:(((((((((((
De kis rendes volt az aszisztens:((((((((
megáll az eszem:(
a dokival beszéltél?
a mezei háziorvos is beadta volna ingyen
Sziasztok!
Na megjöttem. A szuri bennem, bár még csak nem is az orvos adta be, hanem az egyik asszisztense, de azért elkért érte még 2000 ft-ot. Nem adja olcsón magát.
Zebra, Zoé jobbulást!!!
Dóri... este akarod megcsinálni a tesztet? Akkor szerintem kapásból két tesztet hozass a férjeddel, mert kelleni fog egy reggelre is.
Böbus, irigyellek a türelmed miatt, és remélem tényleg legalább 9 hónapot fog kési, és a többieknek is!! Meg nekem is!!:D:D
inszem után sok sok bő fehér folyásom volt, sosem volt ilyenem.
De egyébként nem mindenkinek van ilyenje.
NAGYON NAGYON NAGYON DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!
Pont olyan vagyok, mint te. Elhatározom, hogy még nem tesztelek, aztán gondolok egyet, és megcsinálom, mert már nem bírom!
Szorítok, és az első dolgod legyen, hogy írsz, hogy +++++++++++++:)
Egyébként reggeli első pisire nem gondoltál?
Sajna még én is beteg vagyok, de ma már picivel jobb. Csak az a fránya száraz köhögés ne lenne.
Igazából semmi különöset nem érzek, cicim duzzadt de az gondolom a sok hormon szuritól van, néha kisebb nagyobb szúrkát, feszítést érzek de ennyi. Ez bármi lehet!
Neked volt valami különösebb érzésed?
remélem minnél hamarabb hazaér!!!
4ig dolgozik de még kér nekem időpontot az okmányirodába meg megy postára meg a tesztért!!!
Szerintem olyan 6óra körülre már tudni fogom mi van!!!