2012 januári babák (beszélgetés)
Nálunk 35 év fölött ez kötelező:(
1% a vetélési arány emiatt a vizsgálat miatt.
A triteszt-re gondolsz?
Mármint az a vérvétel, amit azért csinálnak, hogy megnézzék, mekkora esély van a down-betegségre pl.?
Nálunk úgy van, hogy ha ez a vizsgálat pl. pozitív, akkor vesznek mintát a magzatvízből is, ha az is pozitív, akkor a placentából is.
De 35 év felüli nőktől automatikusan vesznek már mintát a magzatvízből, pozitív vagy negatív vérvétel esetén is. Így ők hamarabb tudják a nemét is:)
Én 4d ultraahangrendelőben dolgoztam. Ha csak egyszer szeretnétek akkor a 28--30 hét a leglátványosabb:) Ekkor a baba már olyan mint amikor megszületik, szép formás:)
Én 7 hetes és 6 napos vagyok. Tegnap voltam először:)
Igen
jaj rettentően imádom a védőnénimet:)
Te voltál már?
Nagyjából egyidősek vagyunk, vagy idősebb vagy? mármint a várandósság téren:)
Nem kell aggóni, nem lesz baj.
Igazából sok különbség nincs, de tény hogy ha jó a szonográfus elképesztő képeket készítenek. Tudok egy jó szonográfust, mi most is hozzá megyünk:)
Ha esetleg rossz eredményt kapnék, amit remélek, hogy nem így lesz, akkor elkérem a nevét. :)
De addig még csak gondolni sem szeretnék ilyesmire...
Ma már sajnos mi nem az?! :S :(
Fiatal vagy nem lesz baj
természetesen járj utána, van itt egy lány a hoxán aki megcsináltatta és rossz eredményt kapott ha gondolod megadom a nevét és beszélgethetsz vele, hátha tud tanácsot adni és mindenképpen kérdezd meg az orvosod is, hogy mit tanácsol
sajnos az a tapasztalat, hogy ez már üzlet:(
Értem. :\ Hát nagyon remélem, hogy mindenkinél minden rendben lesz.
Én nagyon nagyon nagyon elszeretném kerülni ezt a magzatvíz vizsgálatot...
Ha valaki nagyon erős és vagy ingyenes vagy sok a pénze akkor meg lehet csináltatni.
Nekem se erőm erre se pénzem, bár ha lenne se csináltatnám meg:(
Én akkor sem csináltatom meg, ez is csak egy olyan tényező amit az ember végigizgul a terhessége alatt. Nem 1 eset történt itt a hoxán, hogy megcsináltatta és rossz eredményt kapott, persze a magzatvíz vizsgálatot nem merték végig csinálni(amit Én sem mernék semmi képp) és most lehet izgulni:(
És egyébként is itt 30 ropi egy ilyen vizsgálat.