2012 januári babák (beszélgetés)
Nekem másfél óra az út haza...:))
Bízom benne,ha majd rosszul leszek,az vagy az irodába lesz..vagy otthon.
:DDDD
mi is most megyunk kertesbe ugyhogy lesz levelszedegetes, soprogetes mindennap kint is plusz a haz nagyobb, igy kompenzalok hogy a leanyzo ovis lesz, mi a francot csinaljak a bazi sok szabadidommel? Lesz udvartaki, es mas nyalanksagok. De meg igy is sokkal kenyelmesebb lesz mert kizarom a kutyat, igy szepen rendet rakok fozok mosok bent nyugiban:)
Engem nem zavart a vezetesben a nagy pocak:) a legtobben akiket ismerek csak az utso 2 honapot toltottek otthon de akinek konnyebb munkaja volt, irodai, azok kertek dokitol igazolast es csak utsi 1 honapot.
Aki meg sajat vallalkozasban van azok egeszen a vegeig bementek es azt mondtak hogy jol esett az a kis mozgas bar mar a pocicipeles kenyelmetlen volt. Mondjuk ilyen szelsoseges eset olyan baratnoimnel volt akik nem tudnak meglenni munka nelkul:DDDD
"Ferjem hazajon es mondja: na mi szepet csinaltal ma?:)"
Ez nagyon jó...a legjobb amikor esetleg megkérdezik,hogy fáradt vagy?:)
Nálunk nincs gyerek,de kertes házba lakunk,szombaton mindig korán kelünk,párom lemegy esetleg melózni..én otthon maradok.Este 6-ig meg sem állok.Hazajön,persze minden csillog-villog,kaja,süti,kert,kutyák,elrendezve..és néha megkérdezi,hogy elvagyok-e fáradva?:)
Na pont ez az:)
En itthon vagyok tehat egyertelmu hogy nem vihetem bolcsibe a gyereket mert "ugyis otthon vagy" szoval akkor legyel mar a gyerekkel...
Most szeptembertol viszont ovis lesz, de mi azonkivul hogy anyagi okokbol sem kuldtuk bolcsiba, azert elvartak, hogy ha itthon vagyok akkor ne vigyem a bolcsibe hanem en legyek vele egesz nap. Most raadasul kutya is van es ndm akarja megtanulni a szobatisztasagot sem ugyhogy " en ugyis itthon vagyok" jelszoval egesznap utanuk futkosom (mert veszekszenek is a leanyzoval), es delutan megyunk a batyusert isibe, mert mivel itthon vagyok ezert csakis en viszem szakkorokre stb. Kozben amig elvagyok 1orat veluk emiatt, a kutyus meg kicsi, hazaerve pisiket es kaksikat talalok itt ott es ordibalva (mert amig ezt eltakaritom addig a kislannyal megint osszevesznek) feltakaritom, utana uzsi, megint elszaladunk szakkorokre, haza, furcsi, kaja es a tobbi, kikesziteni mindent holnapra.
Ferjem hazajon es mondja: na mi szepet csinaltal ma?:)
En nem pihenek kevesebbet, csak igy nincs fonokom, ezert nyugisabb de csinalok magamnak duplan melot:DDDvegulis elotte alaposan megbeszeltuk a dolgot mire igy dontottunk ugyhogy nincs visszalepes.
Ha otthon lehetnék legalább én vinném.hoznám Dorcit bölcsibe illetve óviba.
Azt nem tudom mennyi lenne a táppénzem.Ha nem túl rossz,akkor szeptembertől simán otthon maradnék.
De ha nem vagy otthon, segit elterelni a figyelmet egy csomo dologrol.
En a masodiknal mivel otthon voltam vegig, ugy ereztem hogy emiatt tobbet kellene csinalnom. Szoval az otthonlet nem konnyitette meg a dolgokat.
Most meg nem is filozom mar rajta, meg tobbet csinalok mint annak idejen de magam varom el magamtol, nem a kulvilag (sot lehet hogy a kulvilag akkor sem varta el csak ilyen sajat para volt:D)
Igen, elhiszem. Az is lehet, hogy most aggodik egy kicsit, hogy ugye a gyerek az tobb felelosseg es tobb penz kell, ezert jobban lefoglalja a feszek biztositasa:)
De az elso ilyen nyugtalan idoszakot miutan tullepik, ok is elkezdik elvezni az egeszet:) ez meg azokra az apukakra is igaz akik nagyon vartak a babat, nekik is van ilyen vegyes kezdeti krizis, mint ahogy az anyukak is keresztulmennek. Tok normalis. Hiaba akarta nagyon az ember, kis idobe telik hozzaszokni a szituhoz :) de kellenek ezek a pillanatok is hogy ertekeljuk kesobb a tobbit, nem?:)
Én is nagyon álmos vagyok,fáradt és nagyon érzékeny.
A férjem egy tündér..de azért nekem mindig van valami kivetnivalóm:))
Ő nem meri beleélni magát,mély nyomot hagyott a vetélésem.És az a típus aki nem nagyon beszéli ki magából a fájdalmat...csak akkor amikor ő akarja.
Majd a 8 hetes uh után talán kicsit megnyugszik,elhiszi azt,hogy sikerült és apa lesz.
Imádom őt,de tombolnak a hormonok.
Máskor elég gyakran összebújtunk,most nem nagyon,mert félt.De majd hétvégén kicsit ellazítom:)
azt nem csodálom... annál rosszabbat kevesebbet tudnék mára elképzelni!
annyira várom az első uh-t hogy mondjon valami okosat a doki. még akkor is, ha esetleg még nem sokat látok, csak nyugtasson meg, hogy minden ok.
igen, minden rendben van
mennem kéne fogorvoshoz de nincs kedvem:(
Nha csajok, megyek, csomagolok egy kicsit, mert így nem haladok.
Nagyon vigyázzon mindenki magára! :) Szép napot!
Fel a fejjel Manóka
itt a 7vége:) összebújtok kicsit apával.
Szia!
Nekem a hányinger egyre jobb, a szurkálás és görcsök egyre rosszabbak... csak hogy valami mindig történjen...
Nálad minden ok? :)
Hányinger ma tűrhető:)
Tegnap este édes-savanyú csirkét ettem, maradt is, az lesz ebédre.
És van szép barackom.
Ma nagyon korán keltem a kutya miatt, 6,20-kor úgyhogy nem tudom, hogy érek el estig, de elég energikusnak érzem most még magam. Később kiderül:)
Jajj, de drága vagy. :)
Biztos nehéz ez ilyenkor, főleg, hogy a baba miatt még érzékenyebben érint a dolog.
De fel a fejjel, mindjárt eljön az a holnap és úgy megszeretgetheted a párod, hogy csak nha. :)