2012 januári babák (beszélgetés)
hajjaj
mennyi lett az éhgyomorid?
Nekem most 4,9 volt, hála Istennek
csak legyen így végig.
Köszi a grat-ot:)
jól esett:)
Sziasztok!
Probaltam kicsit visszaolvasni.Nekem is a kisfiam szuletese elott derult ki hogy PCOS-em van.Ket evig nem tudtam teherbeesni.Epp a vizsgalatokat csinaltak volna erre pozitiv lett a tesztem.:)Most ez volt az elso eles honapunk es egybol sikerult.Szoval altalaban igaz ,hogy a terhesseg jo hatassal van ezekre a betegsegekre.En most csak a terhes vitamint szedem abban benne van minden.Es hala istenek nincs etvagyam tole.Sajnos nekem is van sulyfeleslegem eleg szepen...:(
biztosan elég az egyenlőre
nem szabad túlzásba vinni a vitaminfogyasztást mert sok a zsirban oldódó vitamin amit ha sokat veszünk be akkor baj lehet belőle.
Elég a terhesvitamin és ha észleled, hogy görcsölsz akkor kapj be egy magne b6-ot
ja és nem utolsó sorban étvágyat csinál és az bizony hízáshoz vezet.
az most Nekem is jól esne
meg egy kis töltött paprika:)
nyami
Úgy ennék egy szelet pizzát:))))
Szerintem csinálok otthon:)
akkor szimpi volt nagyon
ennek örülök
igen, a lényeg, hogy ne éhezz
kerüld a cukros és magas ch tartalmú éreleket
kenyér meg rizs meg ilyenek
gyümölcből is a banán kerülendő
kevés mozgás és minden rendben lesz
a lényeg, hogy ne hízz
Én is azt szedem
nagyon jó mert van benne omega 3 ami szintén nincs egyik vitaminban sem
Én tökéletesen elégedett vagyok vele
csak kicsit drágállom, így vegyesen szedem a gravidával, de Nekem az akkora étvágyat csinál és szintén székrekedést. Úgyhogy ha elfogy a gravida akkor csak a ladeevitet szedem tovább.
Én is kérdeztem a dokim a terhes vitaminról,nekem a LadeeVit-t ajánlotta.
De még nem vettem semmit.Egyelőre most magnézium,folsav,kalcium,Utrogestan.Majd vérvétel után fogok venni terhesvitamint,aszerint hogy mi az eredmény.
Reggelente én is egy marék bogyót szedek.
Plusz szénanáthára is.
nagyon édes volt a doki!
megkérdezte hány kilo vagyok, s mondtam neki. erre annyit mondott, hogy nem szokta mondani a kismamáknak, hogy fogyózzanak, de hogy figyeljek oda a saját érdekemben. meg hogy ne durván fogyókúrázzak, és hogy sok gyümi! de nem esett kétségbe! :)
nem mondott a doki aúlyodra semmit?
nem ondta, hogy jó lenne olyan vitamin ami nem csinál akkora étvágyat?
Nekem az elevit székrekedést csinált, de dúrván.
Én le is váltottam.
szia
Ne is mo az étvágyat:) Az nekem is van:)
Meddig kell szedned a meforalt?
Nekem a 12. héten el kell hagynom, sőt már el kellett volna hagynom rég mármint a terhesség 8. hetébe, de nem mertem.
Igen, bizony az endometriózisra jó hatással van a terhesség.
Ki is volt élezve, mert meg kellett emiatt műteni és kevés időnk volt, hogy teherbe essek, de inszemmel sikerült.
jaj... :(
én is kérdeztem a dokit tegnap, mit szedjek. elevitet mondta. azt mondta, a b6-tal, meg a folsavval még ráérek... :)
Hát azt rögtön gondoltam, hogy nem kell oda a harmadik. :D
Húúú, két év az nem kevés... nha de most minden rendben lesz! :)))
Az szép.... :D
Én holnap megyek elsőre UH-ra, nem tudom mit fog mondani, de mi élünk szexuális életet azóta is. :)
Mondjuk nekem szerencsére nem voltak rossz előzmények, meg semmi ilyesmi.
Minden rendben lesz. :)
Amúgy a hetekkel én is bajba voltam, de már kibeszéltük itt, hogy hogy működik. :)
6+1 hetesen megkezted a 7. hetet, de nem vagy hét hetes terhes, az majd csak 7+0 hetesen leszel, és akkor kezded meg a 8. hetet. :) Szóval teljesen mindegy, hogy úgy mondod, hogy megkezdted a 7. hetet, vagy úgy hogy 6+x hetes terhes vagy. :)
Én ma vagyok 6+1. Vagy akkor most hányadik hetemet kezdtem?? A dokim azt mondta 6+0-nál, hogy 6 hetes vagyok. Elptte nap is. Akkor most már nem értem. A lényeg, hogy az utolsó mensi április 21-én volt :D Az agyam sehogy sem fog, nem tudom, ti hogy vagytok vele, nekem totál kész a memóriám is. Rengeteget alszok, és napi 1-2 órát tudok normálisan odafigyelni, majd aludnom kell(ene)
Nekem nem is mérte meg a doki a méreteket, csak megnézett kézzal, meg hüvelyivel, és kész. Hétfőn megyek a kórházi uh-ra, hogy aztán mehessek a védőnőhöz, bár azt nem akarom elkapkodni, még ráérek kicsit.
Ez már a harmadik terhességem, sajnos az első kettő nem jól végződött, de most nagyon bizakodunk.