2012 februári babák (beszélgetés)
Nekem is mindig "segít" a lányom!!:)
Én kihasználom a gyerekeim jó alvókáját és soha nem kelek elöbb mint ők!!:) Álltalában 8-fél 9.-ig alszunk!!:)
Szeptembertől ugyis koránkelés...fiamnak suli...lánynak ovi....:D
Csajok...én nem bírom ezt az émelygést!!:(:( Nem tudok enni szinte semmit csak gyümölcsöt!!:(:(
Hát nem tudom mi lesz de ha így marad akkor vele tuti nem hízok annyit mint az első kettővel...16-17kg!!:D Bár mindkettőt 45kg.-val kezdtem:D...
Köszi mindenkinek a bíztatást. Sajnos negatív lett, de nem adom fel amíg meg nem jön. Bár a tesztet most napközben csináltam, holnap megismétlem reggeli elsőből. Ha nem terhesség akkor mitől feszül ennyire a cicim? Nem értem, de remélem a holnap sikeresebb lesz.
Szép napot mindenkinek!
Én is sírdogáltam reggel...de ez akkor normális jól van...
Nekem 5. hét vége felé volt szívhang :)
Jóóó reggelt csajok!!! Most keltem...:):)...apa itthon van és így pihenhettem:)
Üdv az újaknak!!!:):)
Később még jövök!!!
Niki
Szia Impopo!
Húúú nagyon izgulok. Tesztelj és tuti pozi lesz :) Bízz benne! Egyébként nekem is azt mondta anya, hogy én is hányni fogok, és nem hánytam még...lassan a 7. héten leszek.
Szia én voltam 5 hetesen, mert picit véreztem benn fogtak kórházban. De jó volt látni uh-n.
Aztán láttam 6 hetesen, és most vasárnap megyünk akkor lesz 7 hetes :)
Moni,amikor az embernek gyereke van,nem te döntöd el,h meddig alszol:-))!Hidd el,fél 7-ig király gyerekkel aludni:-))!
Na megyek,mert Annám "felmos"....es uszik a laksa lassan..
Viki nagyon korán keltél :) én ma csak negyed 9-kor bírtam kimászni az ágyból. Étvágyam az még nincs, olyan fura a gyomrom. És este is pityeregtem egy kicsit és ma reggel is rámjött :(
eva215 és Impopo, Isten hozott titeket! Szurkolok nektek! Én holnap leszek 6. hetes és jövőhét csütörtökön megyek orvoshoz. Várom már nagyon.
Jo reggelt Kismamik:-))!
Mindennek rendben kell lennie,ne is gondoljunk másra!!!Hess-hess rossz "tapasztalatok-emlékek",csaak a jóra gondoljunk,hogy minden ok lesz.
Hivjatok Vikinek,igy szemelyesebb:-))!
eva215 ez olyan erdekes,nekem meg az 1. a mellem,ami jelzett a lanyomnal is es most is. Mar a tizenakarhanyadk naptol fajt.
Szivhang elméletileg már az 5. hét végétöl van,ugyhogy elméletileg Te is láthatod már!
Sziasztok Lányok!
Visszaolvasgattam a fórumot, remélem Én is csatlakozhatok a babavárók közé. Nagyon izgulok ma fogok tesztelni. Már volt egy nagatív tesztem a 32 napon (37 napos ciklusom van). Kicsit türelmetlen voltam tudom, de a mellem feszülése és a mensi előtti elmaradt barnázás arra engedett következtetni, hogy van odabent valaki. Émelygés vagy zabálhatnék 0, pedig édesanyám mindíg azt mondta, hogy tuti nálam is a hányás lesz az első tünet, velem és a hugicámal is végig hányt a váarndóssága alatt. Ma vagyok a 40. napon, nagyon izgulok. Első babánk lenne és augusztus óta próbálkozunk. Nagyon várunk gólya!