2012 februári babák (beszélgetés)
Hát remélem nekem sem lesz holnap már semmi folydogálás!!:)
Vasárnap mész dokihoz??
Hát nekem is gondom van a szagokkal...meg úgy alap mindentől felfordul a gyomrom:) A cicim tök érdekesen fáj:)CSAK a mellbimbóm!!:D:D Mondtam is apának...ha hozzá nyúl megölöm!!:)
Köszi a biztatást...már várom a szerdát:)...akkor leszek kb 7 hetes...aztán megyek uh.-ra és hónap végén meg megyünk nyaralni!!:)Addig el akarom intézni az "első" dolgokat...védőnő,kiskönyv,vérvétel,házidoki ekg...stb
Úúú csajok a szagokkal nekem is gondjaim vannak :S
Ne aggódj KissnéNiki. Nekem is volt barnás folyásom és három nap múlva már semmi.
Vasárnap megyek 11-re Hubához párommal :) remélem már őt is beengedi.
Ha minden igaz akkor leszek 7 hetes :))) jajj úgy izgulok.
Hát legyen is ok. Niki,olvastam olyat,hogy a szervezet emlekszik es legtöbbször ez all a háttérben.DE azért nem megnyugtato valasz ez,tudom.
Biza,legyen már jövö hét.Nekem a cicieim nagyon fájnak és oooolyan fáradt vok jajjj.NA meg a szagok...
Sziasztok!!
Húúú, már hányan is vagyunk??:):) Nekem elég émelygős napjaim vannak tegnap óta!!:( Szinte csak gyümölcsöt eszem!!
Az elöbb meg a frász jött rám....elmentem wc.-re és elég sok folyásom van ami kissé barnás-rózsaszínes!!:( Mi a sz@r lehet ez??? Dokimhoz szerdán megyek, de lehet azért inkább már holnap fel is hívom!!!
Nem tudom, de én most parásabb vagyok mint az első kettőnél!!:)
áááá, ideges vagyok...remélem minden oké lesz!!!
jáááj én is nagyon várom már....
remélem mindenkivel minden okés lesz :)
nekem ma pörgős napom volt, úgyhogy most fogok enni és szusszanni, rámfér...
A jövőhét lesz izgi, jönnek a beszámolók :) mindenki orvoshoz megy,
alig várom
dejoo!!!
fáradtan. 3kor kidöltem konkretan.
olyan jo,h gyülekezünk:-)))
gratulálok!
hát gyülekezünk gyülekezünk :)
sziasztok! én ma reggel is ólom lábakon jártam, ami azt jelenti, hogy fél 8-kor tudtam csak kikelni az ágyból, pislákoltam már előtte egy kicsivel, de nem bírtam felkelni. Ehhez képest máskor 6-kor már rég fent voltam, szóval van mit pihenni a szervezetemnek, dolgoznak a hormonok :)
Reggel viszont már annyira feszült a hólyagom, hogy muszáj volt felkelnem.
Nálunk nem volt vihar, csak szeles az idő egész nap, és persze meleg van nagyon.
jó reggelt!
itt hála az égnek nem volt vihar, úgy utálom.....
én nem jól aludtam az éjjel.... 11 körül pisi mielőtt ealudtam.... 2 kor megint pisi...
utánna meg éhes lettem és nem tudtam elaludni!
úgyhogy nem a legjobb éjszaka volt....
ma meg megyek a mamimnak segíteni....
érik a cukorborsó.... na meg a meggy..... :)
szép napot nektek lánykák!!!!
hát megyek dokihoz:-)
AMugy jo reggelt Lanyok,ki hogy aludt?En jol,de még tudtam volna,de Annám jött ébreszteni:-))!Szerencsére legalabb átaludta az éjjelt.
Éjjel akkora vihar volt itt,hogy ihaj.
Minden ok lesz!!!Már lassan csütörtök;-))!!!
Es talan az en keddem is eljön.
Elteszem magamat,mert nagyon fáradt vok.
Jo ejt!!!
jajj,ilyeneket jobb nem is emlegetni.
Minden ok lesz,mert ugy kell lennie.S van amugy mar babod??
juhuuuu:-))
mikor mész dokihoz és akkor Te olyan 4-5hetes vagy??
Sziasztok!!
Szeretnék én is feb-ban babázni már!!!!!!!!!!!
olyan lassan telnek a napok, hogy ilyen még nem is volt talán...
köszi szépen és vigyázzatok magatokra! :)
azt elhiszem nekem is sok az a kedd neked meg még plusz 2 nap.... hát a legjobbakat kívánom neked :)
na és magamnak is :)