2012-ben Miskolcon szülő kismamák (beszélgetés)
szia sebea,
köszi a segítséget. Az "anyuci iparban" hány gyermek cseperedik?
szia!
köszike de hála az égnek már kaptam pontos "lelőhelyet"!!!:)))
szia dorimami
ha tudod, hol van a gyerek orvosi rendelő, ott találkozhatsz is vele. Általában ott vannak.
Szia.Én nem tudom sajnos,de van a másik fórumon egy lány ő is ott lakik megkérdezheted töle.
Miskolci anyukák beszélgesünk vagy valami ilyesmi.Azt hiszem már te is írtál oda!
"pöcök". a neve
Sziasztok!
Üdv Nikyci!
Lányok segítséget szeretnék kérni remélem tud valaki segíteni!
Mi a Győri kapuban lakunk a Zoltán utcában!
Tudja valaki hova kell majd mennem a védőnőhöz?
tudom hogy terhesgondozás van a Misek-ben de a védőnöhöz is kell majd menni mivel a babát ő fogja majd látogatni!!!
Előre is köszi az infót ha tudtok!
Szia!
Remélem hamarosan sikerel jártok és pozitivat tesztelhetsz!
Nekem 2 és 4évesek voltak februárba a fiuk.Azért terveztük most szeptemberi kezdést,hogy jo lenne ha nyári baba lenne.Remélem egy-két honapon belül sikerül majd.
Neked már jo nagyok a gyerekek.Meg szerencsés vagy,hogy a fiut is meg a lányts megtapasztaltad.
Az elsö babo nekünk is nehezen jött össze inszeminácioval,de a 2. magátol jött nem is számitottam rá.
Olvastam nálad is kicsit hasonloan volt.
Szia Nikyci,
üdvözöllek közöttünk. Én miskolci vagyok, és mszintén a harmadik babócán dolgozunk, már egy fél éve, de valamiért nem jön össze......
Sok sikert kívánok a babaprojekthez!
Milyen idősek a gyermekeitek?
Sziasztok!Szeretnék csatlakozni hozzátok!Én Mályiba lakom,de a Miskolcon a Megyeibe szültem mind a két kisfiam.Mi szeptemberbe szeretnénk kezdeni harmadik babocánkat.Én gravidát szedtem és most is azt akarok majd.
Drukkolok,hogy mindenkinek sikerüljön!
Egy kicsit én is félek,hogy nekünk,hogy lesz!
Dori
légyszives mérj nekem egy hőmérsékletet, kíváncsi vagyok mennyi most Neked......légyszi...
Na csajok hogy földobjak mindenkit!!!
Ma ebéd után rosszul lettem egy belső hang azt mondta tesztelj....hát teszteltem POZITÍVAT!!!!!A nemvárt előtt 3nappal délután!!!!!
Az adatlapomon van kép is!!!
Gratulálok a két babádhoz? Mennyi idősek már? Biztos,hogy a várva várt harmadik is bekopogtat majd!!
Az én dokim Hajas a Semmelweis kórházban van.
Eddig Fenesi doktornál voltam!
Nekem nagyon szimpatikus volt és ha majd úgy alakul akkor őt akarom majd felkérni!!!!
szia cicmic,
üdvözlünk. Én az előző két terhességemnél elevitet szedtem. Szeretnénk harmadik babát, de már fél éve nem sikerül. Én folsavat szedek napi 2 szemet. Egyenlőre szerintem menstruáció lesz a dologból, én is vasárnapra várom. Ki az orvosod?
Dorimami
akkor csak jól emlékeztem..Nagyon szorítok neked, hogy sikerüljön+++++++++++
Nos!
Mi tavaly októberben költöztünk ide mert a férjemet ide helyezte a cége!
Január óta szedtem a femibiont de mivel eddig nem lett baba abban a hónapban abba hagytam!úgy voltam vele hogy ha lesz értelme akkor szedem tovább!
van elég vitamin a szervezetemben szerintem!!!
Szedsz valamilyen vitamint vagy folsavat?
Nekem azt mondta a dokim,hogy teherbe esés előtt 2 vagy 3 hónappal elkezdhetem szedni!
Remélem vasárnap jó hírekkel fogsz beszámolni nekünk!!!!!!!!!!!!!!
Örülök,hogy csatlakozhatom!!!
Mesélj(etek) magatokról ha gondoljátok!
szia hát persze!
akkor is 2012-ben szülnél!!!!:DD
Mi már fél éve próbálkozunk!Idén szerettem volna szülni de marad jövőre!
Sziasztok lányok!
A párommal februárba szeretnénk ha megfoganna a baba. Szóval nem tudom,hogy csatlakozhatom e hozzátok?
Ti már próbálkoztok?
Szia dorimami,
de igen, csak nem tudtam, hogy Te is miskolci vagy.
Azt hiszem Te várod, most, hogy megjöjjön, ugye?
Szia!
mi is akkorra tervezzük!!!
nem taliztunk már másik fórumon is?
Sziasztok,
2012-re tervezzük babánkat. Szívesen beszélgetnék hasonló célt dédelgető miskolci anyukákkal.