2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
Lányok, szeretnék valami nem túl gusztit kérdezni! Előre is bocsi érte! nektek is van, hogy rengeteg a folyásotok és kicsit vizesebb? valamelyik nap nagyon meglepődtem, mert szinte azt éreztem, hogy bepisiltem, persze nem, csak hát még a betét is átázott szinte!
Bocsi, hogy ilyeneket kérdezek, de ez ilyenkor normális?
Szia kókusz99!
Köszi!Nekem nem volt olyan vészes a hányinger eddig sem,de legjobban talán (legalábbis eddig)a 7.és a 8.hét között volt a csúcspont.Kb 1 hete egyáltalán nincs hányingerem.:)Remélem neked is alábbhagy nemsokára!Kitartás!
szia :)
üdv köztünk. a kólát még nem próbáltam, de a szénsavas nekem segít. és még mindig ugyanolyan hányingered van mint korábban, vagy enyhül már picit? (én 8+2 vagyok és reménykedem hogy lassan majdcsak jobb lesz)
Sziasztok!
De jó,hogy végre megtaláltalak titeket!Elvileg ma vagyok 9 hetes,szept 5-re vagyok kiírva!:)
Ma kértem időpontot a 12 hetes ultrahangra is,február 25-én lesz,úgy izgulok!Remélem minden rendben lesz!
Apropó hányinger!Nekem nagyon bevált a kóóóóóóóóla!
Olvastam is egyszer róla,hogy van benne valami olyan anyag ami csökkenti a hányingert.Én a Coca-Cola-t próbáltam jó hidegen és a szénsavat majdnem teljesen ki kell keverni belőle!Próbáljátok ki lehet,hogy nektek is beválik!
Sziasztok!
Ma teljesen fittne keltem, el sme hittem, aztán vettem a gyógyszertárban Rennie-t ha mégis gáz lenne, akkro segit és nem árt.
Most még mindig türhető, ugyhogy enki is láttam a hoszsas ügyintézések után füzni, ugy ehetnék huslevest, meg tejfeles nokedlit csirkével:) Nymai-nyami... Remélem izleni fog.
El si felejtettem, hogy a pajzsmirigyes doki gyógyszert irt ki, pedig egészen pici eltérés van, már vagy 5 éve, de sosem keleltt gyogyszer, most is modnja minek kuldott a doki ennyi miatt? Aztán mikor modntma, hogy baba van, akkor szempillantás nélkul már a gyogyszert fel is irta....Na szuper... Remélem nem fog bekavarni, mert én a pajzsmirigygyogyszerről még jót senitől sem hallottam:(
De a baba miatt elvileg mindneképp kell:(
MOndta, hogy egy honap mulva megint vérbvétel és kontroll, és lehet a terhesség végéig szedni kell...
sziasztok!remélem mindenki jól van!
nekem szerencsére nincs hányingerem és nem is kívánok semmit!
úgy várom már a feb.14-ét előre tekerhetnénk most az időt!:)
niki jó ötlet a táblázatnál,de még úgy látom senki nem meri vállalni ,hogy beírjam!:)
Sziasztok! Szép és hányinger mentes napot mindenkinek! :)
Betti, örülök, hogy jól vagytok! :)
Már a babának sem tetszik a hétfő! :)))))))))
Én is jól voltam szombaton! Aztán vissza jött kicsit a rosszullét.
Sziasztok!
Nem tudom mi volt velem hétvégén, de én szombat délutántól olyan jól voltam :) egész ma reggelig, akkor megint wc-s bulit rendeztem :( lehet, hogy a hétfő teszi?? :)
igen, ez a gyömbér olyan, hogy jó, jó, de max 5 -10 percig és utána visszatér minden.
nekem már 2-3 hete folyamatosan ez van, éhes vagyok, de semmit nem kívánok és folyamatosan hányingerem van. talán az segít, ha eszel sokszor, de ugye ezt elég nehéz. kitartás!!!
Jó reggelt!
Elvileg, ma léptem a 9.hétbe. Eddig csak olvastam az émelygésről, hányingerről, nekem is volt egy kicsi, de amúgy semmi. Szombat óta meg szinte egésznap émelyeg a gyomrom, erősödő hányingerem is van. Éhes vagyok és közben semmit nem kívánok. OLvastam itt, a gyömbér üdítőről, vettem, hát a semminél jobb, 5 percre elmúlt az émelygés. Van még valami ami jó erre? Csak gravidát szedek. AZt hittem eddig megúszom az émelygés részét a dolognak, de eléggé kedvetlenné tesz ez az állapot.
Sziasztok, hogy vagytok ma? itt a nap elso bejegyzese..legalabbis magyar ido szerint mert itt meg csak este 10 vasarnap van :D
Ma este baromira fajt a pocim es kezdem halalra aggodni magam, meg ot nap az UH-ig de az elozmenyek miatt kulonosen varom!
Ircsi, Tinell, de jo hogy mar kozelebb vagytok a buvos 12hoz!! En ma vagyok 5+4. Tudom hogy a fo a nyugalom, de esetleg tudtok valami jo tippet hogy lehet napkozben munkakozben kicsit lerelaxalni mikor "tul sok" ? ugy gondolom hogy a stressz kezelese nagyon fontos korai terhessegnel -is- en viszont nem vagyok tul jo ebben es a missed ab sem segit! Probalom kontrollalni, es persze Ti is sokat segitetek, imadom ezt a forumot :) olyan mint egy kis oazis! Szep hetet kivanok kismami tarsaim :)