2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
:D négy táblát kivántál meg egyszerre?????
Nem vagy icipicit mohó?:))))
Bár én is most voltam a boltban, és bepakolás előtt már lenyomtam egy rudit, amint hazaértem, egy óriáskakóscsigát, 2dl bolti kakaóval(nagyon szeretem mindkettőt), azt hittem a terhesség végére megutálom, de nem:)
De lehet valami értelemes kaját is enni kellene, mert ezeken meg tejbegrizen és dinnyén kivül ma még mást nem ettem:)
vááá most végeztem a takarítással főzéssel meg mindennel...jó végre leülni picit....lecsót csináltam de vhogy most nem sikerült úgy ahogy szokott....nekem nem jön be lehet csak mert már annyit ettem belőle h egyszerűen lecsó undorom van...nem veszi be a gyomrom...betudnék falni helyette inkább egy óriási grillcsirkét krumplipürével meg ecetes ubi salival,no meg vagy 4 tábla csokit. (:
Én is igy terveztem, hogy majd kispapa vagy anyukám megveszi, ha már meglesz a bébi.
Nekem is az Álomvirágot ajánlották.
Az utcánkban most szült egy csajszi, és az ő szülészorvosa is azt használta az ikreinél, az egyiket igy tudta megmenteni, mert riasztott.
Most láttam egy bébiörzős Angel Care-t, használtan 3 éves, 13000Ft. De nem tudom, hogy abból érdemes-e használtat venni?
Tudtok ajánlani nekem valami cuccot, ami helyre rázza a hüvelyflórát és terhesen is használható?
Na pont ilyen lesz az enyém is :-)
Én angel caret veszek, bébiőrző nélkülit. Az álomvirágot dicsérik még.
De csak szülés után veszem meg. Il majd apa amig bent leszek.
Ja és a jobboldali fekvése miatt általában féloldalas a pocakom:)
Vett már valaki légzésfigyelőt? Vagy fogtok venni?
Ha igen, akkor ajánlottak Nektek márkát?
Kisfiam is hasonlóakat szokott elművelni:)
de az esetek 99%-ában jobb oldalon van a kis teste, baloldalra meg üt vág:)
Szerintem ettől a sok ficánkolástól átkalimpálta magát ma Roxan kisasszony a másik oldalra, nem fordult meg, csak a háta most a baloldalon lett. Azóta viszont nyugalom van, gondolom jól kihajtotta magát. :-) Imádom
na én ezt vakon szoktam, aztán a tükörbe valahogy megnézem, mit műveltem, de ha nincs leszedve engem szúr.
Na ez meg nekem ismerős:)
Bár még odább tudom toszogatni a pocimat, hogy lássak ezt azt, de csak nagy nehezen, le is fáradok közben:)
Jajj de ismerős!
Nagyon sok van még ebből a nyárból,de már nagyon unom!!!Nem akarok nyafogni ,de néha olyan jó lenne!!!!Pl szőrteleniteni ,majdnem hogy lehetetlen ,vagy legalább is nekem az,nem látok semmit a hasamtól.:(
nekem még terhesség előtt volt állandóan gombám. Pimafucort krémet és canesten krémet használtam rá, mindig másikat. Aztán a Klion D100 kúp is jó volt, de a végén az allergiámra kapott homeopátiás bogyóktól lett a legjobb! :) Ja, az allergiámra meg nem hatott... :D
Ja, és az a poén, mikor mutattam a nőgyógyásznak az urológiás leleteimet, hogy vesetágulat, vizeletpangás, bacik, stb. van, rá sem nézett, csak visszaadta, hogy ő ezzel nem tud mit kezdeni. Hát nem tudom, ő, mint kezelőorvos, felelős a babáért és azért ezek veszélyesek lehetnek rá nézve is (az urológus is ráírta a leletre, hogy a nőgyógyász kezelőorvost mindenképpen tájékoztassam). Én meg eddig össze vissza dicsértem, milyen rendes és alapos. Hát elkiabáltam ezek szerint.
nekem ilyet sem mondott senki.most akkor inkább mellőzzük a nemi életet vagy csak óvszerrel????:S
értem.nekem vese panaszaim nincsenek csak odalent viszketek....és vszínüleg ha a canesten nem múlasztja el valami mással kellene próbálkoznom.holnap ráfogok kérdezni....
Streptococcus nekem a 32 héten lesz kötelezően vagyis jövőhéten. Azt mondta a védőnő, hogy utána ha az negatív ha apával összebújunk már csak gumival tegyük (na ne má,akkor inkább nem)
Nekem kellett vizeletet adnom, egyszer nem az AFP kor csak.
Nekem a vizeletet csak azért nézték baci szempontjából, mert szúrt és görcsölt a vesém. Eleinte a háziorvos próbálkozott kinyírni a bacikat, aztán elküldött urológiára.
Hüvelyből kenetvételt most csináltak nekem először, mert ugye a 36. héten kötelező (mondjuk 34 hetes vagyok, csak a dokim szabira megy, ezért vette le most a mintát). Én szorgalmaztam már korábban is, de sztk-s rendelésen nem csinálnak plusz vizsgálatot, csak amit muszáj. Sőt, most kell rájöjjek, nagy ívben leszarják, amit mond az ember...
...de, most a 23.héten amikor a cukorterheléses volt, vittem vizeletet is!! Feledékeny volnék mostanában??!! :) Viszont volt nekem is "gomba" tünetem és 2X is canestent adott rá, tenyésztést nem kért :( Ma megyek, rákérdezek!!!
igaz már annyira nem viszket mint az elején de hazudnék ha azt mondanám hogy elmúlt...
nem szeretném ha a babámnak bármi féle kezeletlen gombás dolog miatt valami baja legyen....
kérlekszépen a doki semmit se javasolt,ugyanis amikor vissza kellett mennem a leletemért vissza is mentem egy asszisztens nő a kezembe nyomta a papírom mindenféle hozzáfűzni való nélkül és utamra bocsájtott.ha nem foglalkozok a leletemmel a mai napig nem tudom meg h gombám van.a védőnőm tanácsát kértem aki javasolta h kupozzak ha nem múlik el legközelebb megyek és megbeszéljük hogy mi ilyenkor a teendő....ennyit a dokimról.de holnap megyek uh.ra és ráfogok kérdezni....
nektek a kotelezo vervizsgalatokon nem kellet vizeletet is leadni?
huvelyi tenyesztes kell a varandossag elejen legalabb egyszer,de kotelezoen a vegefele, ugy a 36.het korul. akko rmindenkeppen megcsinaljak a huvelyit, h van-e streptococcus. nekem vizelet csak azert volt tenyesztve, mert a verkepbol kilatszott, h vmi gyulladas van, es sanszos volt, h vmi hugyuti dolog. amugy, ha nincsen ok, akkor vizeletet bakterra nem tenyesztenek, csak a teljes verkep+vizeletet nezik, aztan ha van vmi a vizeletben, akkor esetleg javasoljak a vizelet kemiai vizsgalatat, magyarul a bakterologiai tenyesztest :)
wanduh, a dokid mit mondott? ha nem mulik el, szerintem menj el egy masikhoz. vagy börgyogyaszatra. szerintem ami mindenre jo, az nem jo semmire. esetleg pszichesen hat, de van, h ugy sem. nem?
a doki mit javasolt?
Tenyésztést kötelezően végeznek vagy csak ha probléma van?? Nekem egyszer sem volt a 30 hét alatt, még a vizeletemet sem nézték :( ...még jó, hogy magándokim van és fizetek azért, amiért nem alapos!!!!
nekem a 26 hetes hüvelyváladék tenyésztés eredményem lett az h "streptococcus nem tenyészett ki" eredmény:sarjadzógomba
canesten kupoztam 3 napig ahogy kell közben kenegetek kenőccsel de még mindig viszketek nem múlik el a viszketés....nem tudom mit tehetnék ha sem a kúp sem pedig a kenőcs nem segít....jó a kenőcs enyhíti a viszketést de ugyan úgy viszket....
plusz szerintem ezert is karosak azok a pl canestenes meg ilyenolyan reklamok, mert mindneki azt hiszi, h a folyas az csak gomba lehet... es mindenki kezeli magat recept nelkul valthato ´mindenre jo´ kenocsokkel meg kupokkal...
További ajánlott fórumok: