Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011. szeptemberi babavárók!! fórum

2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)

8385. Szedrecske (válaszként erre: 8383. - Nikocska86)
2011. júl. 14. 10:40

Kívánom, hogy gyógyulj meg gyorsan, ne kelljen kórházba menni:)

Remélem hamar rendbejösz és nem lesz semmi gond:)

8384. Vianett (válaszként erre: 8383. - Nikocska86)
2011. júl. 14. 10:29
Jaj te szegény, reméljük hat a szuri . és nem mondta a doki mitől lehet?
2011. júl. 14. 09:54

Sziasztok!

Beteg vagyok, kijön belőlem minden és hasmenésem van, most ment el a doki adott csomó szurit :(( ha nem múlik délutánig ismét kórház :(( mert ki vagyok száradva.. :(

Remélem Ti jól vagytok!puszi

2011. júl. 14. 09:48

Küldtem át e-mail-en anygot. Remélem átmegy, mert zippelni kellett.

Szinetár Dóra: Babalemez

Van rajta 7 nagyon kedves, lágy zene. Ajánlom figyelmetekbe. Az öcsém meglátogatott tegnap minket, és mondta, hogy neki van ilyen zenéje a laptopjára feltöltve. Na, egyből átmásoltattam vele :D

8381. Vianett
2011. júl. 14. 09:33

Jó reggelt!

Wanduh szépet álmodtál, bár rám a frászt hizta volna h nincs meg a karszalag :-)

sildu: én a ferro folgammát szedem napi 1 et, de nincs székrekedésem, állitólag a megnézium ezt ellensúlyozza. Amikor meg volt korábbi terhességemnél akkor valami Humid lötyit ajánlott a dokinő, az szirup, szar, de nem volt tőle baj. És vas.

Én meg hülyeséget álmodtam, aaahh

Brigi: lesz ott tej, van akinek csak utolsó hetekben jelentkezik

Pumuklics: Nagyon ügyi a lányod, ebbe a melegben főleg. Gondolom hozzá is van szokva. Te sem vagy semmi, én már a házat alig bírom megkerülni. Nem lakótelep, csak családi :-)

Ma sem fogom megváltani a világot :-(

8380. d8e82b94f7 (válaszként erre: 8378. - Sildu)
2011. júl. 14. 09:27

hát az nem jó...de a vassal óvatossan mert tényleg eszméletlen székrekedést okoz.

Lolka: a fogadott dokik nagyon drágák igen.én ügyeletesnél fogok szülni....gondolkodtunk fogadjunk e szülésznőt vagy dokit de én megbízom az éppen ügyeletesben is:D

8379. lolka78
2011. júl. 14. 09:09

Sziasztok!

Sildu a vassal óvatosan, én most hagytam abba, mert iszonyú székrekedést okozott, ennek következménye lett az a bizonyos popifájdalom :( Inkább próbálom kajákkal pótolni...

Tegnap voltam dokinál, zárt a méhszájam és nem rövidült tovább!!! :))) Így már totál megnyugodtam :) Találkoztam a szülésznővel is, aki nagyon kedves, csak horror árat mondott azért, amiért Őt fogjuk behívni! ..de mi van ha pont ügyeletes lesz????! Akkor is ennyi lóvét kell adni vajon? A fogadott orvos is brutálisan drága :(

8378. sildu (válaszként erre: 8377. - D8e82b94f7)
2011. júl. 14. 08:59

Jó reggelt Mindenkinek!

Ez nagyon aranyos álom volt!:)

Tegnap voltam a védőnőnél,és ugye mutattam neki a vérvételes papírt,és mondta,h ez a vas tényleg nem olyan jó,ngyon kevés,úgyhogy nem elég a homeos vaspótlás kell még mellé+vas!Úgyhogy mindenképp hívjam a dokimat!Na utána volt a mérlegelés Lányok 77 kg VAGYOK,komolyan mondom alig eszek mostanában,édességet teljesen visszavettem,eszek de nem mindennap!20 kg-nál tartok!:-((((((((((((((((((

Később jövök aztán visszaolvasok,mert látom jól belehúztatok tegnap!Elviszem az unokaöcsém valami játszóházba,aztán lehet én is bemegyek ugrálni:)

8377. d8e82b94f7 (válaszként erre: 8367. - Vianett)
2011. júl. 14. 07:35

=) én sem nagyon kívánom a főtt kaját (: szép reggelt mindenkinek.

ma uh.(: párommal fogadtunk a baba súlyát illetően....szerinte 2 kg meglesz a baba szerintem viszont 2 kg alatti lesz.1 tábla csoki a tét....

kíváncsi vagyok nagyon.az éjjel alig aludtam...tegnap éjjel azt álmodtam a párommal össze házasodtunk ma meg h a kis Lilimet tartom a kezemben volt ott sok baba és a doki kérdezte megismerem e melyik az enyém,mert elfelejtették a karszalagját....mondtam h persze megismerem és mikor mondtam melyik az én kicsibabám felvettem az ölembe ő meg rám mosolygott....édes álom :)

8376. pumuklics (válaszként erre: 8374. - Birgi74)
2011. júl. 13. 23:15
Jó éjszakát! Nekem is mennem kellene már, mert reggel ébreszt a biológiai órám 6 körül és rögtön kéri is a tejecskéjét :)))
8375. pumuklics
2011. júl. 13. 23:07

Most néztem utána, kacagok itt magamban, hogy kerékpárral idén sem lehet részt venni rajta... :)

Hát mi csak családdal túrázunk, de leánykám miatt ez nem haladja meg a 4-5 kilométert. Azt viszont legyalogolja a csaj is...

8374. birgi74
2011. júl. 13. 23:06
na joccakat mindnekinek, annyit kivesz belolem a meleg, h ihajjj nagyon almos vagyok mar :)
8373. birgi74
2011. júl. 13. 23:05

az gyalogos tura. :)

tardosra meg adotornyot ellenorizni szokott menni, ha minden igaz :)

igen, mi is szeretnenk lekoltozni videkre nemsokara. mindketten videkiek vagyunk, csak 99ota elunk bp-en.

8372. pumuklics (válaszként erre: 8370. - Birgi74)
2011. júl. 13. 23:03
Ez kerékpáros túra? Én "csak"futok, azt meg nem rendeznek itt (azt hiszem), de nem is vállalnám, ilyen emelkedőkön sétálva sem egyszerű megtenni 4-5 kilométert...
8371. pumuklics (válaszként erre: 8370. - Birgi74)
2011. júl. 13. 23:00

Gerecse lábánál Tardos nevű faluban van egy házikónk, de csak nyaralónak használjuk. Anyunak vettük pár éve, de Pesten dolgozik ő is, nem tud leköltözni. Eladni pedig még nem sikerült.. de nagyon élvezzük amit itt tudunk tölteni, 1-2 havonta jövünk hétvégézni meg minden nyáron minimum egy hétre...

Ha nem éjszakázna folyton a férjem, akkor simán ideköltöznénk a két gyerekkel. Aki vidéki, az azt hiszem érti, mikor úgy érzem, hogy csak ilyen helyen kellene felnevelni a gyerekemet..Mások az emberek, más a környezet, a levegő, a kilátás :D

Élvezkedünk még szombatig, aztán megyünk haza, szerintem a kettővel jövő tavaszig nem jövünk újra :(

8370. birgi74 (válaszként erre: 8368. - Pumuklics)
2011. júl. 13. 22:44
pumuklics, a gerecsen van hazatok? a ferjem minden evben megy a gerecse 50re :) en max 30-35 km-eket szoktam menni, de a gerecsen meg nem voltam sajna.
8369. birgi74
2011. júl. 13. 22:43
gyerekek!!! tettenértem egy kis tejcit ma :) hurra!!! :)
8368. pumuklics (válaszként erre: 8301. - Sildu)
2011. júl. 13. 22:36

Köszönjük, a mama is jól van a körülményekhez képest, elég komolyan fáj neki a méhösszehúzódás, gondolom, hogy a vágás miatt is, na meg egyébként sem tért még magához a szervezete a császár után, hogy már nincs egy gyerek sem... Na meg emlékeim szerint nem volt túl kellemes érzés a méhösszehúzódás a természetes szülés után sem...

A csuklást meg lehet, hogy később fogod érezni, nekem ma volt egy két perc körüli időszak nap közben, amikor azt éreztem, talán csuklik...de épp lányommal másztuk meg a Gerecsét, a hegytetőn van a házikónk, úgyhogy nem állhattunk meg figyelgetni - a 2 éves lányom nem volt érdekelt ez ügyben, de a hegymászásban is igényelte a motivációt... :D

Pár napot mi is nyaralunk itt, aztán irány Pest, a 35. héttől már nem merek mozogni, mert mi van, ha... De isteni, hogy az idei nyár legmelegebb hetében éjszakánként szinte fázunk, nem visel meg a meleg - csak a telihold... :D

8367. Vianett (válaszként erre: 8362. - Birgi74)
2011. júl. 13. 19:56

Megnyugodtam, akkor mégsem voltam jó, de teljes kiöl kenyeret ettem hozzá :-) a tudat...

Jaj a régi szép idők, hogy nyomtam alt+ 161 = í stb.

Viszont én meg zöldséget nem kívánom, le nem tudnék nyelni egy adag zöldkörete sem. Mondjuk ubisali jöhet.

Wanduh, de irigy vagyok, én minden terhességemmnél a szendvicseket kívántam,, ill a hideg kaját, most is jobban esik.

2011. júl. 13. 18:21
nekem nem jött vissza sőt még bírtam volna enni.jó kis parival.na elköszönök csináljuk a pelenkázót (: sziasztok csajok
8365. d8e82b94f7 (válaszként erre: 8360. - Vianett)
2011. júl. 13. 18:18

nálunk is megette a párom a lecsót azt mondta szerinte fincsi...ugyhogy csak nekem lett rossz:D

pedig az édesség fini.a terhességem elején állandóan sósat ettem de már nagyon régóta csak az édesset eszem a sós téma ki van csukva (:

8364. Szedrecske (válaszként erre: 8363. - D8e82b94f7)
2011. júl. 13. 18:17

aztaaaaaaaaaa...

nekem már visszajött volna:)

8363. d8e82b94f7 (válaszként erre: 8355. - Szedrecske)
2011. júl. 13. 18:16
befaltam 4 husis zsemlét meg 1 tábla csokit:D egyenlőre jól laktam (:
8362. birgi74 (válaszként erre: 8360. - Vianett)
2011. júl. 13. 17:23

na gyerekek, ujabb okoskodas... krumplifözelékhez... amennyi szénhidrat abban van...lehet helyette simán fagyit enni :))))))) hihi hihi.

a védönöhöz: a billentyüzetem angol... nincs magyar. a hosszú ö az az alt gr+p ... :))

8361. Szedrecske (válaszként erre: 8360. - Vianett)
2011. júl. 13. 17:18

Én a kisfiammal is halok az édesség után, na nem válogatás nélkül, de van egy jó kis listám, ami jöhet ész nélkül:)

De érdekes, hogy amit sütök, azt viszont nem kívánom. Pl tegnap páromnak krémest kellett sütni, ő bevágott egy egész tepsivel, én meg meg sem kóstoltam:( nem kell.

8360. Vianett
2011. júl. 13. 17:03

Wanduh: én is lecsót csináltam, apa most falatozza, nekem nincs kedvem hozzá. Még a tegnapi krumplifőzit ettem ebédre. Egész j kislámy vagyok hozzátok képet, héten még semmi édességet nem ettem, de vetem tegnap egy vienetta jégrkémet, azt ma benyomjuk

Mérleget beljebb rúgtam én már magamtól nem állok rá!

brigi: a fagyis storyn szétröhögtem magam! :-))))

A védőnőt nem tudtam megfejteni, de biztos azért mert muszaj voltam ledőlni és most ébredezem

Kislányosok kívánjuk jobban az édességet????

8359. birgi74
2011. júl. 13. 16:57
kislanyunk :)
8358. Szedrecske (válaszként erre: 8356. - Birgi74)
2011. júl. 13. 16:40

hű, akkor nem csak én lettem iylen édesszájú, pedig amugy nem vagyok az:))))

Nem semmi ez a fagyis sztori sem:))))

brigi neked kisfiad elsz,vagy kislányod?

8357. birgi74
2011. júl. 13. 16:39
vedpnptpl=védönötöl... bocsi, de idegen a billentyüzetem :)
8356. birgi74 (válaszként erre: 8355. - Szedrecske)
2011. júl. 13. 16:38
én tegnap voltam így. a vedpnptpl hazafelé menet reggelire 4gombóc fagyit ettem,azert 4et, mert 7féle volt psszesen, es 4re sikerült leredukálnom... :) mind a 7félére kedvet kaptam, de csak nem kérhettem mindböl az elviteles poharba kiskanallal :) egyböl tudta volna a nö, h mind én eszem :)) mondjuk nem is titkoltam :) aztan otthon ezt megfejeltem egy fél zacskó pikáns paprikás chips-el... delután 4ig nem is ettem mast akkor is csak azert ettem egy joghurtot, mert a gyomromat egette a chips :) aztan megjött a ferjem, es nekilattunk a sütinek, amit a fagyistol hoztam neki :)) makosgubas,meg rakoczi turos meg sajttorta... na ez volt tegnap a menü. :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook