2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
Kívánom, hogy gyógyulj meg gyorsan, ne kelljen kórházba menni:)
Remélem hamar rendbejösz és nem lesz semmi gond:)
Sziasztok!
Beteg vagyok, kijön belőlem minden és hasmenésem van, most ment el a doki adott csomó szurit :(( ha nem múlik délutánig ismét kórház :(( mert ki vagyok száradva.. :(
Remélem Ti jól vagytok!puszi
Küldtem át e-mail-en anygot. Remélem átmegy, mert zippelni kellett.
Szinetár Dóra: Babalemez
Van rajta 7 nagyon kedves, lágy zene. Ajánlom figyelmetekbe. Az öcsém meglátogatott tegnap minket, és mondta, hogy neki van ilyen zenéje a laptopjára feltöltve. Na, egyből átmásoltattam vele :D
Jó reggelt!
Wanduh szépet álmodtál, bár rám a frászt hizta volna h nincs meg a karszalag :-)
sildu: én a ferro folgammát szedem napi 1 et, de nincs székrekedésem, állitólag a megnézium ezt ellensúlyozza. Amikor meg volt korábbi terhességemnél akkor valami Humid lötyit ajánlott a dokinő, az szirup, szar, de nem volt tőle baj. És vas.
Én meg hülyeséget álmodtam, aaahh
Brigi: lesz ott tej, van akinek csak utolsó hetekben jelentkezik
Pumuklics: Nagyon ügyi a lányod, ebbe a melegben főleg. Gondolom hozzá is van szokva. Te sem vagy semmi, én már a házat alig bírom megkerülni. Nem lakótelep, csak családi :-)
Ma sem fogom megváltani a világot :-(
hát az nem jó...de a vassal óvatossan mert tényleg eszméletlen székrekedést okoz.
Lolka: a fogadott dokik nagyon drágák igen.én ügyeletesnél fogok szülni....gondolkodtunk fogadjunk e szülésznőt vagy dokit de én megbízom az éppen ügyeletesben is:D
Sziasztok!
Sildu a vassal óvatosan, én most hagytam abba, mert iszonyú székrekedést okozott, ennek következménye lett az a bizonyos popifájdalom :( Inkább próbálom kajákkal pótolni...
Tegnap voltam dokinál, zárt a méhszájam és nem rövidült tovább!!! :))) Így már totál megnyugodtam :) Találkoztam a szülésznővel is, aki nagyon kedves, csak horror árat mondott azért, amiért Őt fogjuk behívni! ..de mi van ha pont ügyeletes lesz????! Akkor is ennyi lóvét kell adni vajon? A fogadott orvos is brutálisan drága :(
Jó reggelt Mindenkinek!
Ez nagyon aranyos álom volt!:)
Tegnap voltam a védőnőnél,és ugye mutattam neki a vérvételes papírt,és mondta,h ez a vas tényleg nem olyan jó,ngyon kevés,úgyhogy nem elég a homeos vaspótlás kell még mellé+vas!Úgyhogy mindenképp hívjam a dokimat!Na utána volt a mérlegelés Lányok 77 kg VAGYOK,komolyan mondom alig eszek mostanában,édességet teljesen visszavettem,eszek de nem mindennap!20 kg-nál tartok!:-((((((((((((((((((
Később jövök aztán visszaolvasok,mert látom jól belehúztatok tegnap!Elviszem az unokaöcsém valami játszóházba,aztán lehet én is bemegyek ugrálni:)
=) én sem nagyon kívánom a főtt kaját (: szép reggelt mindenkinek.
ma uh.(: párommal fogadtunk a baba súlyát illetően....szerinte 2 kg meglesz a baba szerintem viszont 2 kg alatti lesz.1 tábla csoki a tét....
kíváncsi vagyok nagyon.az éjjel alig aludtam...tegnap éjjel azt álmodtam a párommal össze házasodtunk ma meg h a kis Lilimet tartom a kezemben volt ott sok baba és a doki kérdezte megismerem e melyik az enyém,mert elfelejtették a karszalagját....mondtam h persze megismerem és mikor mondtam melyik az én kicsibabám felvettem az ölembe ő meg rám mosolygott....édes álom :)
Most néztem utána, kacagok itt magamban, hogy kerékpárral idén sem lehet részt venni rajta... :)
Hát mi csak családdal túrázunk, de leánykám miatt ez nem haladja meg a 4-5 kilométert. Azt viszont legyalogolja a csaj is...
az gyalogos tura. :)
tardosra meg adotornyot ellenorizni szokott menni, ha minden igaz :)
igen, mi is szeretnenk lekoltozni videkre nemsokara. mindketten videkiek vagyunk, csak 99ota elunk bp-en.
Gerecse lábánál Tardos nevű faluban van egy házikónk, de csak nyaralónak használjuk. Anyunak vettük pár éve, de Pesten dolgozik ő is, nem tud leköltözni. Eladni pedig még nem sikerült.. de nagyon élvezzük amit itt tudunk tölteni, 1-2 havonta jövünk hétvégézni meg minden nyáron minimum egy hétre...
Ha nem éjszakázna folyton a férjem, akkor simán ideköltöznénk a két gyerekkel. Aki vidéki, az azt hiszem érti, mikor úgy érzem, hogy csak ilyen helyen kellene felnevelni a gyerekemet..Mások az emberek, más a környezet, a levegő, a kilátás :D
Élvezkedünk még szombatig, aztán megyünk haza, szerintem a kettővel jövő tavaszig nem jövünk újra :(
Köszönjük, a mama is jól van a körülményekhez képest, elég komolyan fáj neki a méhösszehúzódás, gondolom, hogy a vágás miatt is, na meg egyébként sem tért még magához a szervezete a császár után, hogy már nincs egy gyerek sem... Na meg emlékeim szerint nem volt túl kellemes érzés a méhösszehúzódás a természetes szülés után sem...
A csuklást meg lehet, hogy később fogod érezni, nekem ma volt egy két perc körüli időszak nap közben, amikor azt éreztem, talán csuklik...de épp lányommal másztuk meg a Gerecsét, a hegytetőn van a házikónk, úgyhogy nem állhattunk meg figyelgetni - a 2 éves lányom nem volt érdekelt ez ügyben, de a hegymászásban is igényelte a motivációt... :D
Pár napot mi is nyaralunk itt, aztán irány Pest, a 35. héttől már nem merek mozogni, mert mi van, ha... De isteni, hogy az idei nyár legmelegebb hetében éjszakánként szinte fázunk, nem visel meg a meleg - csak a telihold... :D
Megnyugodtam, akkor mégsem voltam jó, de teljes kiöl kenyeret ettem hozzá :-) a tudat...
Jaj a régi szép idők, hogy nyomtam alt+ 161 = í stb.
Viszont én meg zöldséget nem kívánom, le nem tudnék nyelni egy adag zöldkörete sem. Mondjuk ubisali jöhet.
Wanduh, de irigy vagyok, én minden terhességemmnél a szendvicseket kívántam,, ill a hideg kaját, most is jobban esik.
nálunk is megette a párom a lecsót azt mondta szerinte fincsi...ugyhogy csak nekem lett rossz:D
pedig az édesség fini.a terhességem elején állandóan sósat ettem de már nagyon régóta csak az édesset eszem a sós téma ki van csukva (:
aztaaaaaaaaaa...
nekem már visszajött volna:)
na gyerekek, ujabb okoskodas... krumplifözelékhez... amennyi szénhidrat abban van...lehet helyette simán fagyit enni :))))))) hihi hihi.
a védönöhöz: a billentyüzetem angol... nincs magyar. a hosszú ö az az alt gr+p ... :))
Én a kisfiammal is halok az édesség után, na nem válogatás nélkül, de van egy jó kis listám, ami jöhet ész nélkül:)
De érdekes, hogy amit sütök, azt viszont nem kívánom. Pl tegnap páromnak krémest kellett sütni, ő bevágott egy egész tepsivel, én meg meg sem kóstoltam:( nem kell.
Wanduh: én is lecsót csináltam, apa most falatozza, nekem nincs kedvem hozzá. Még a tegnapi krumplifőzit ettem ebédre. Egész j kislámy vagyok hozzátok képet, héten még semmi édességet nem ettem, de vetem tegnap egy vienetta jégrkémet, azt ma benyomjuk
Mérleget beljebb rúgtam én már magamtól nem állok rá!
brigi: a fagyis storyn szétröhögtem magam! :-))))
A védőnőt nem tudtam megfejteni, de biztos azért mert muszaj voltam ledőlni és most ébredezem
Kislányosok kívánjuk jobban az édességet????
hű, akkor nem csak én lettem iylen édesszájú, pedig amugy nem vagyok az:))))
Nem semmi ez a fagyis sztori sem:))))
brigi neked kisfiad elsz,vagy kislányod?