2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
jó reggelt!
mi éjszaka megjártuk a kórházat
így én se sokat aludtam.
Én megyek ebédelni. A férjemmel együtt szoktunk, és úgy döntöttem a héten nem melegítem fel a konyhát.
Szerencsém van, a busz majdnem a ház elől indul, megy a klíma rajta, aztán kb 10 perc sétára lesz a hely, annyit kibírok.
10-re jön egy új ügyfelem, hát baromira kívánom most.
Megy ma valaki valamerre ebbe a melegbe?
Vbeus!
Nagyon nagyon gratulálok,éreztem,hogy ma arra jövök be,hogy születik egy babánk:)))))))
Sok sok tejcit!
Nagy gratula Beusnak!
Nekem remekül sikerül aludni mostanában. Eddig még a meleget is bírom, de még csak most jön a java. Most néztem az előrejelzést, 30-án nagy lehűlés jön. Igaz, engem inkább a meleg visel meg, mint a lehűlés.
Gratulálok Vbeusnak, sok boldogságot és sok tejcit nekik! :)
Niko, köszi a gólyahír szolgálatot! :)
:) lehet jól esett a kis Roxan-nak is,hogy ettél már reggel:)
nekem meg pár napja nem sikerül wc.znem lehet attól a vastabitól,de eddig meg sikerült...na mind1 majd ha kell úgy is jön:)
Vigyázzatok magatokra tegnap mondta a tévé,hogy AFRIKAI hőség lesz.hurrá csajszik jól megszívjuk így a vége felé van már mindenki és dög melegre számíthatunk.
Én is igy nyitottam olyan éhes voltam, a tejeskávém mellé 3 szelet kalács vajjal eperlekvárral, most meg zúgolódik a gyomrom.
Roxan meg hiperaktiv
Sziasztok.
Gratulálunk Vbeusnak sok boldogságot és tejcsit.
nem magammal megyek sajna Aidát kéne vinni, de most meg olyan békésen alszik, nem költöm fel szépen lélegzik is. Délig van rendelés, háta apa tényleg hazaér.
Mondtam neki mától ő főz, mert én már nem bírok, de úgyis fogok
BEUS! GRATULÁLOK!! ÉLVEZZÉTEK MINDEN PILLANATÁT!!!! Remélem a tajcsi is rendben lesz!!
HÁt én is már szülnék...de a doki visszavonta az eheti ajánlatát :D :S :(
Csajok!
Nagyon vigyázzatok magatokra ebben a hőségben , pihizzetek..Anett ez főképp neked szól :D de mindenki óvatosan , mert én majd ki haltam tegnap, gondolom nektek meg még rosszabb volt!!
Ölellek titeket