2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
sajnos most csak 3x tudtam elmenni jógára, most meg már nem akarok, szerintem már nem tudnék normálisan mozogni.
éjszaka viszont fájt, és akkor eszembe jutottak a légzések, el is aludtam utána, ezért is akartam kicsit utánanázni
Ja akkor az tényleg nem lehet!:)
Mert barátnőmék lennt voltak a szüleinél a 7végén,és látták az István a királyt valószinű ott is játszották!
Tök jó tényleg,mi pont ezeket csináljuk a jógán!
Nekem muszály ilyeneket gyakorolnom mert én egyébként is rosszul veszem a levegőt,össze vissza!
:)))))
De ari lehettél:)
Szerintem is jó, végre valahol leírták már normálisan! :)
én már gyakorlom is és tényleg jó, mert nem érzi az ember annyira a fájdalmat és le is nyugtat!
Nem egy szőr gyulladt be???
Mit is mondtál,hol lépett fel a párod szombaton?
Nem Segesd mellett valahol?
Hát végül kiderült látni láttuk egymást:))))
De nem sula hanem sildu de mindegy!:)
én mostanában Zoli miatt megkedveltem a forma 1et:)
annyira mozog Lili.nagyon régen éreztem ennyire mozgását,és erőteljesen rúgdalózik:) lehet elfáradt a takarításban ő is:) olyan édi oldalra kidugja a lábát és megfogom annyira érzem,hogy az éppen a lábija:D
Tetszett, persze :))) van ott kultúra! csak úgy repkedtek a válogatott káromkodások. De például a BL-t, vagy a Spanyol Bajnokságot szívesen nézem.
Az, hogy mi lesz a fiúból még igen távoli, ésszerűtlenül erőltetni semmit nem fogunk természetesen. Ráhagyom egyelőre, annyira örül, hogy fiú, rögtön meg is valósítáná saját álmait a fiával :)
Nekem igen, és ilyenkor mindig megijedek, utoljára szombaton volt egy nyilalós napom, szerintem tágul még a méh és nőnek a pockok.
Mizin jó mosolyogtam h megkérdezte 6 kismamától nem e sula, kivi vagyok hogy reagáltak? :-))))))))))
Sziasztok!
Én is hazaértem ctg-ről,Sulawesy-vel pont összefutottunk,már mentem volna ki az ajtón,és pont jöttek befelé az édes kis Artúrral!
Nagyon ari volt,még mondta is nekem,hogy néni:))))
Mizivel nem sikerült sajna összefutnunk szerintem pont elkerültük egymást:(
Sulawesy-nek szép pocija van,és nem látszik a 30kiló csak úgy megjegyzem:)))))))
Zoé baba bealudt a ctg-n persze elötte alig bírtam kint ülni,mert annyira fészkelte magát!
Aztán mozgatni kellett,és kicsit beindult!
Közben taliztam a dokival a várakozás alatt,és odajött,hogy:Na mi újság,mikor szülünk?Mondom:Ezt tőlem kérdezi,hát már nagyon jó lenne!Akár most!:)
Aztán megvizsgált,és mondta,hogy sajnos még nem!:(
Holnap megy valami konferenciára úgyhogy elérhetetlen lesz!
MNagyon meleg van kint Lányok,hazafelé bementem aMekibe kajálni meg fagyizni:))))))