2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
tinell: meglestem még egyszer azt a papírt:)
és arra a következtetésre jutottam,lehet,hogy a gép volt ott hibás nem feltétlenül Márk miatt van ott az a kihagyás lehet a gép hibája.
Köszi!
nem mondtak semmit! De gondolom, ha baj lett volna, csak mondják! MInden esetre engem megijesztett!
tinell:meglestem az nst.s papírod és szerintem nincs gond...akkor a doki mondta volna...nem mondott semmit rá a doki?nyugodj meg.
nekem hétfőn alig lehetett hallani a szívhangját mert nem jó helyre tette a nőcike azt a bigyót.
ráadásul volt,hogy hirtelen lement a szívverése engem meg a szívbaj kerülgetett...szerintem nincs gond akkor mondták volna.
nekem is kislány lesz:)és igen nekem első babám lesz a páromnak a 3.ik:D
én sajna nem tudom,hogy áll a méhszájam mert a 26.hét óta senki meg nem vizsgálta.szerintem már nem is fogják csak majd a szüléskor:) nektek első babátok?hogy fogják hívni?
de hát te holnapra vagy kiírva :) nekem meg még 9 nap van hátra.:D
Jól vagyok köszi.Jóslóim csak hébe-hóba voltak,múlt héten 3 napig minden nap volt de azóta egy szem sem:)a nyákdugómmal sem találkoztam még,szerintem az is meg van:)
és neked?meg van még a nyákdugód?jósolgatsz?kisfiút vagy kislányt vársz?
Húú, akkor még az is lehet egy napon szülünk.:)
És hogy vagy? Fájások, nyákdugó vagy valami jel h. szülni fogsz?
Igen azért, de én nem bánom,m. itthon csak idegeskedek.Nincs kedvem kórházba lenni, de itthon egyedül se jó már.:(
Hát igen az is lehet h. elszámolták.Előfordulhat.
Azt mondják szülés előtt kevésbé aktívak, lehet már készülődik :) meg ugye itt ez a dög meleg is.
Mi szept. 6-ra vagyunk előirányozva.
Semmi kedvem megmoccani, pedig ma még festeni szándékozom a díszléceket.
Voltam ma NST-n, ebben a meglegben ma a fitalúr sem akaródzott megmoccani, 20-25 perc alatt 6× moccant csak meg, húzta a lóbőrt akárhogy noszogattam :) Pénteken is mennem kell, itt 38 hét után már hetente 2× kell, éljen, úgysincs jobb dolgom...
Az igen,csak azért is kérdeztem mert nekem meg eléggé vísszeres a lábam,voltam is többször dokinál vele,és tőlem folyamatosan kérdezte a doki,hogy de ugye nem volt trombózisos a családban?
Én meg erre csak azt tudom mondani,hogy fogalmam nincs!
Nem merült fel,hogy nem engednek természetesen szülni?
Nem volt senkinek. Pár éve eléggé felborult a hormonháztartásom, állandóan hányingerem volt, ezért fogamzásgátlót írtak fel terápiás célból, hogy helyretegye, mondták, hogy ahogy elmúlik a köv. menszeszem kezdjem el szedni, és majd menjek el az ilyenkor szokásos vérvételre. Na ott kiderült, hogy magas az apc számom, további vizsgálatra küldtek, amiből meg kiderült, hogy leiden mutációm van. Ezen kívül semmi panaszom nem volt, nem visszeres a lábam, sőt,még a tromocitaszámom is teljesen normál határon van, ennek ellenére javasolták megelőzésképpen a vérhigító injekciókat.
A legviccesebb, hogy rá van írva a dobozára, hogy tilos intramuszkolárisan adni:) Még jó hogy a hétköznapi ember is megérti, hogy mit tilos, nem?:) Én persze kitaláltam hogy biztos izomba tilos adni.