2011 Októberi babák (beszélgetés)
Szintén a fórum mellett szólnék pár szót! Nem szoktam sokat írni, de imádlak olvasni titeket, és elkeserít hogy sokan a facere mennek. Lehet hülyeség én kissé face ellenes vagyok, adatok visszaélése stb... Ez itt valamiért meghittebb, közvetlenebb, jobban lehet követni. Csak ennyit akartam! Sokat tanulok tőletek, és jókat derülök néha...nekem ez kell:):):)
Szép napot lányok!
Katka neked teszem fel a kérdést mert rád emlékszem....tejpép ügyben, hogy fokozatosan vezetted be neki vagy egyből rendes adaggal váltottál ki neki egy étkezést?
Délelőtt v. délután adol neki? mellette gyümi is megy?
Én most vezetném be, de jól jön egy jó tanács.
Ne légy szomorú, az is nagyon jó, hogy eddig sikerült!
Sziasztok!
Most jöttem vissza facebook-ról,jaj ez sokkal egyértelműbb nekem,bevallom jobban tetszik itt.Ott olyan össze-vissza nekem mindig mindenhol hozzászól vki,alig tudom nyomon követni.Lehet hogy öregszem? :-D
ja, és valamennyit a fejés is serkent, vagy legalább is fenntart. Úgyhogy ameddig van erőd ehhez, csináld. De csak ameddig nem kényszeres, és nem zöldülsz bele... :-)
És ha épp nem éhes, próbálom ismertetni a pohárral. Szép kihívás lesz az is... De nem hergelem, ha nem megy neki, nem erőltetem, majd szép fokozatosan...
Beni is csinál ilyesmit, de úgy, hogy egész nap szopizik, aztán estére cirkusz, és üvölt a mellemnek... erre mondta a tanácsadó, hogy cumizavar. Ma próbáltuk a fecskendős etetést meg a poharat, de ha éhes, úgylátni nem tűri hogy szórakozzunk vele, úgyhogy maradt a cumisüveg, de csak 60-at kapott! Holnap meg egyáltalán nem tervezek pótlást adni, meglátjuk mi lesz.
Mivel lazítottam agyban, ezért már ma is sokkal jobb volt! :-)
NEked viszont most újabb reménysugár, ez jó, ügyes vagy és kitartó, szorítok, hogy jól menjen:)
Sajnos nincs komfort szopi, ha nem jön nem szív, ez mindig így volt nála:S most felhúzom a pólóm, és már sír is, megpróbálom, elfordítja a fejét (már összekapcsolja, hogy "cici-nemjön-nemakarom"....na de seboaj, én is úgy vagyok, vele, hogy legalább 4 hónapos koráig ment. Egyébkjént lefejtem 20 ml volt bennük....mindegy, lefejem mindennap és megkapja amíg még van, az is még piccit legalább védelmet nyujt neki, főleg így télen...
na azt viszont nem tudom, hogy így begyulladhat-e, de elvileg ha fokozatosan ment a leállás, akkor nem kéne... Azért figyelgesd. Próbáld masszírozni, meg melegvizes borogatást tenni rá! Az amúgy is jót tesz, és hátha meg is indul picit!
Én szeretem ezt a fórumot, maradok! :-)
Egy picit azért próbáld még mellre tenni, hátha a "komfort szopitól" is beindul még jobban. A mérlegnek ne higgy, nálunk még minuszt is mutatott...:-/ Ha meg nem, akkor ne idegeskedj, örülj hogy ennyi ideig is ment!
Ígen nekemis hiányzik a forum:-(
Sziasztok! Az újaknak is. :) Én sem megyek át, bár ritkán vagyok most itt.
Hát velem az a helyzet, hogy kicsi lányom 3 napja nem akar szopizni. Igaz, már csak reggel-esti szopi volt, és persze egyre kevesebb, volt már 0 ml is, de most már meg sem próbálja. Lehet, azért, mert kifogyott téányleg. A probléma csak annyi, hogyvidéken vagyok, nem volt mellszívóm. Most szereztem egyet, kivéncsi vagyok, mi van benne, ha 0 ml, akkor itt a szopi vége. 4 hónapos koráig legalább sikerült:( de ha 3 napja nem ürül, gondolom le is állt az a kicsi is, csak mintha kicsit feszülne, félek, nehogy begyulladjon.
Szió! Bár ide nem sokat írtam, én is jelentkeztem az előbb. :)
Korábban csak lelkes olvasóként, jelenleg "aktív" hozzászólóként támogatom a fórum életben maradását! komolyan mondom, néha már egyenesen utálom a "fészbukot". Egyrészt mert állandóan megnézem - de minek -, másrészt mert annyi kéretlen, rettenetes, épületes baromságot osztanak meg az emberek, hogy rosszul vagyok! Persze egy zárt csoportban ez kiküszöbölhető de nálam akkor is Fórum - Face 1:0.
most mennem kell, de még majd próbálok jönni :)
Azért sem adjuk fel!!! :)))
Nagyon szép kis hajas baba! A vigyori kép nagyon aranyos! :)
Köszi! Igen észrevettem már alig írtok! Igaz én nem írtam eddig, de olvasgattam és nagyon hasznos volt ez a fórum, sajnálom, hogy ennyire "kihalt"...
és nagyon cuki a babócátok :)
Szia, érezd jól magad köztünk, habár (gondolom te is észre vetted)most már egyre kevesebb a hozzászólás, mert nagyon sokan átmentek a face-re, én egyenlőre nem fogok, mert nincs. Nyugodtan kérdezz bármit, és oszd meg velünk a jó és rossz élményeidet is, na még egyszer üdv közöttünk
én is jelentkeztem a fészen a csoportba
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van továbbra is. Lassan már 4 hósak a babáink, nem hihetetlen?
Én nagyon keveset tudok jönni, teljesen el vagyok havazva állandóan. De most olvastam, hogy készült fészen egy csoport, ami zártkörű. Bejelentkezem akkor oda (is). S akkor ti most két helre írtok, vagy már csak oda?
Igen, szerintem is!!! Amikor csak tehettem olvastalak Titeket, de csatlakozni azért sem mertem mert úgy éreztem én nem igazán tudok mit írni/segíteni, ha meg lett volna kérdésem azt már valaki feltette... Tettem fel képet :)
Kár, hogy nem csatlakoztál korábban, igazán jó kis csapat verődött itt össze! :)
Igen én is így gondolom! :)
További ajánlott fórumok: