2011 Októberi babák (beszélgetés)
Én azt hittem, hogy azért nem megy nekem annyira a fórumozás a fészen, mert maga az egész facebook teljesen új nekem, de ezek szerint másnak is bonyolult egy kicsit.
pár nap próba után én is azt mondom, jobb a fórum... face se rossz, de nekem is lassan követhetetlen a rengeteg komment...
szia gyönci!szerintem úgy jelentkezz,hogy írd be a hoxás nevedet,és akkor tudni fogják,hogy hoxás vagy!engem is csak úgy engedtek be,hogy megírtam a hoxás nevemet,és onnan tudták,hogy közéjük való vagyok!de egyébként nekem jobban tetszett itt,mert a fész bonyolult!jó lenne feléleszteni a fórumot!írja az akinek alig van ideje írni!:)na de mindegy,ezentúl én is megpróbálok többször jönni!
annyiban jó a facebook,hogy egy helyen vannak az ismerősök,és a fórum is,de ott olyan bonyolult,keresgélni kell mindent,és a feléről lemaradok!:(de viszont több képet lehet felrakni,meg videót,és többet megtudunk egymásról!
ha van kedved jelentkezz megint,ha akarod szólok,hogy te vagy az!puszi
Olyan bébiételeket veszek, ami tartósítószer, színezék és hozzáadott cukor MENTES! Ha kapok, akkor bio-t szoktam venni, ha nem, akkor is vannak jó bébikaják!
Köszönöm tippeket, a krumplit mindenképpen kipróbálom. A bébiételek megbízhatóak? Én nagyon idegenkedem minden műtől, elég maga a tápszer...
Máramaros tényleg nagyon szép, itt is valami hasonló, csak néhány fokkal hidegebb. De nyáron nekünk a jó!
Tényeg ő csinálta és tényleg nem nagy ügy... És tényleg nagyon szereti a kisfiam...
én nem láttalak hogy jelentkeztél! elutasítást kaptál, vagy csak nem reagáltak rá?
Nyugi! El fogja fogadni! Minden baba szereti, hogy új ízekkel ismerkedhet! Aki szoptat, ezért is jó, ha nem kóstoltat közben, mert előfordulhat, hogy a kaja jobban ízlik, mint a tej!
Hu, de jó, hogy mindent eszik! Én már előre félek, hogy majd elfogadja-e a kajátkat, amit adok neki, pedig ráérek majd akkor parázni.
Pont tegnap néztük a híradóban, nálatok milyen hideg van és kérdeztem is a férjem, hogy szerinted ott kiviszik a kisbabákat ilyen hidegbe? Erre ő naná, hát szoknia kell!
Ja, már válaszoltál. Székelyföld! De szeretem!
Én úgy döntöttem ma benn maradunk.
Tegnap kint voltunk kb fél órát, de úgy bebugyoláltam a drágám csak a szeme meg az orra volt ki.
Tegnap amúgy teljes káosz volt nálunk, egy percet nem aludt napközbe.
Ma aludt negyed10-től 1-ig, és elaudt negyed 3 kor újra.
Mi hétvégén próbáljuk először a reszelt almát, tesóméktól hoztuk bizti nem permetes.
Aztán próbálkozunk a bébiételekkel,tejpéppel.Voltunk a Hippbe ott vásároltam be egy csomó mindent.
Hol laksz, hogy olyan hideg van? Néztem a képeidet, cuki gyerek! De mennyire jó az a hinta, tényleg a párod csinálta?
Másfél órát sétáltunk, most a garázsban alszik tovább. Tovább? Míg sétáltunk alig aludt valamit. :(
Benti rucira (rövidujju body, hosszúujju rugi) melegítőfelső, kistutyi, sapi, overáll. Félbehajtott kispaplan a babakocsiba, vékonyabb plédbe bebugyolálva és plussz egy pléd a tetejére.
Elmesélem Nektek is, hogy vasárnap óta hasra fordul a drágám! Ma nagyon édes volt, mert a járókában sikerült ezt végrehajtania, annak is a sarkában, ahol kelepcébe került! Épp az előszobát takarítottam, amikor hallom, hogy kétségbeesve hív! Néni a hívószó, már 1,5 hónapja! :) Ha nem lát, nem hall a közelben, rögtön kiabál, hogy néni! :) Remélem, azért az anyu is menni fog! :)
Szóval, nem tudott megmozdulni a sarokban, ezért rimánkodott nekem! Annyira aranyos volt, meg is könnyeztem!
Én is fent vagyok a fészen, de nem tudok semmit arról, hogy nem engedtek be! Arról sem, hogy jelentkeztél! Persze, lehet, hogy csak elkerülte a figyelmemet, vagy ritkán vagyok fent!
Mindegy, azért itt is vagyunk még páran, fel a fejjel! :)
Tényleg! Tejpépet Áron is eszik már 1 hónapja, meg sütőtököt is csináltam már! :)
Biztosan nagyon szép lehet! Én pár éve Máramarossziget környékét jártam be, ott dolgoztam 1,5 hónapig. Nagyon le voltam nyűgözve a táj szépségétől!
Hogy mit eszünk? Bébiételt mindent, ami 4 hós, azonkívül tört, főtt krumplit csináltam már Neki almával, almával-körtével, paradicsommal, spenóttal. ( Mindent a szüleim termelnek! ) Ma pedig tejbegrízt kapott, fele tej, fele víz, csipet cukor az íze miatt. Mondhatom, mindent nagy élvezettel eszik, imádja az ízeket, de ez a mai vitte a pálmát, alig győztem kanalazni a szájába! :)
bébiétel... a piacról én sem veszek semmit... + mi már esszük a tejpépeket is. a 4+-osból van gyümis, és vaniliás... hígabbra csinálom, és falja a drágám. a bébikajából eddig a barackot, alma-banánt, sütőtök-almát próbáltuk... :)
a fészeseknek köszönöm, HOGY NEM ENGEDTEK BE!!!!!!!!!!!!!!! Már nemis kell...
Mi esztek még? És ebédre miből áll a rendes kaja? A kisfiam még csak reszelt almát kapott, azt nagyon szereti, tízóraira hármat is megeszik. De más kajához tanácstalan vagyok, mit tudjak adni, hogy ne legyen vegyszerezett? Az almában megbízok, az a saját kertben termett...
Köszönöm, hogy gondoltál ránk! Székelyföldön lakunk, van itt hegy, és völgy és hó és minden. Húsz fokig meg sem szólalunk, de azalatt már nyűgös, főleg ha sok napon át tart. De gyönyörű a táj, szikrázó a napsütés, csak az a baj, hogy most csak így, az ablakon átgyönyörködünk benne.
Pont az imént gondoltam Rád!:) Működik a telepátia! :) -26? Az azért már durva! Bocs, pontosan nem emlékszem, hogy melyik részen laktok? Közel a Kárpátok?
Tegnap voltunk sétálni kicsit, de nagyon hideg volt, úgy döntöttem, hogy ma és holnap csak az erkélyre megyünk ki pár percre! Péntek reggel menni kell szurira, akkor muszáj lesz kimenni! :(
Én ebédre adtam, adom a mai napig is néha! Mi már sok egyebet is eszünk, de csak napi 1-szer, ebédre. A többi étkezés tápszer egyenlőre! Úgy gondoltam, hogy 2 hét múlva megpróbálom azt, hogy tízóraira tejpép, vagy gyümölcs, ebédre rendes kaja és a többi tápszer! A kérdésedre visszatérve, első nap csak megkóstoltattam vele pár kanállal, de másnap már rendes adagot kapott! Ha ilyet kap, akkor szoktam itatni hozzá őszi, vagy sütőtök levet. Más kajához vizet kap.
Amúgy én is itt maradnék, én sem rajongok a másik lehetőségért. Nekem a f-el a legnagyobb bajom az adatvédelem, itt nyugisan meg lehet tárgyalni a legintimebb dolgokat is, ott pedig egyáltalán nem bízom abban, hogyha valakinek az érdeke úgy hozza, akkor nem fogom nyilvánosan is viszontlátni az általam írtakat.
Jaj lányok ma nálunk minusz 26 fok volt,még most délben is minusz 15, tegnap délben voltunk még sétálni, igaz, akkor csak 1o körül volt, de azt hiszem, hogy ma bent maradunk...
Én szerintem csak pár percre viszem majd ki jóóóóól bebugyolálva... Nagyon cidri van kint :(
Mi ki megyünk megyünk "baba találkozora"ugy váromdél körül:)Alul pléd body+hosszu ujju harisnya kisgatyó:)Fölül vastag pléd meg amozesunk nagyon zárt,ezért leszek gondban ha ki kell vennem mert ugye alul kikéne bélelni de beis kéne kapcsolni:(Nemtudom,hogy lesz:)Valaki?
Ami a hideget illeti, ti kiviszitek még ha csak pici időre a gyerkőcőt a levegőre? Ha igen mit adtok rá?
További ajánlott fórumok: