2011 Októberi babák (beszélgetés)
Naná, erre már én is céloztam, hogy ezért nem jó, ha egy anyuka eldönti, hogy mit vár, hisz a fogantatáskor eldőlt már.
Török Szilveszter Prof azt mondta, hogy azért van tele az Andrássy út felvonulókkal, mert a szülők tudatosan várják az egyik nemű babát, majd csalódnak, hogy jön a másik, és vannak, akik még sajnos úgy is kezelik a születendő gyermeket, mintha másik nemű lenne. Na meg elég sok az emós is, akikről szintén nem látszik a neme.
Szóval én korábban már erről egy cikk-kezdeményt is írtam, hogy ez már itt az elfogadásról szól, és nem kívánságműsor. Ki tudja, talán még be is fogom fejezni. :)
Sziasztok!
Megjöttünk 4D-ről! Lányok, aki még nem volt, semmiképpen ne hagyja ki, óriási élmény! Minden rendben, teljesen szépen, egészségesen fejlődik, a doktornő szerint kis pocakos, jó húsban van már most. Nyaki redőt már nem mért, mert azon az időn már túl vagyunk, de mondta, hogy ránézésre is teljesen jó. Gerinc, koponya, combcsont, orr, fül, szív rendben. Meghallgattuk a szívhangot, na ott elérzékenyültem! Mindent elkövettünk, ugráltam, guggoltam, köhögtem, a doktornő is birizgálta a hasamat, de nem mutatta meg a nemét, sőt ezekre összezárta teljesen a lábát. Egy pillanat volt, amikor azt mondta, hogy, mintha látna valamit, de annyira bizonytalan, hogy vegyük úgy, mintha nem is mondott volna semmit! Amúgy, én 2 kilót híztam.
Ti már vesztek baba ruhát?
Én próbálom vissza fogni magam de nem mindig megy most is vettem egy farmer kis téli kabátot meg kis nadrágot aminek zárt a lábfeje, ennyiért nem bírtam ott hagyni őket! De ahogy megtudom a nemét onnantól tuti egy csomó ruhát fogok vásárolni! Első baba örökölni sem tudunk ruhákat senkitől mert nincs a közelünkben kisbaba úgy hogy ízlés szerint vehetem neki a ruhákat és a különféle tárgyakat! :)
ma vagyunk 14+4
Én tegnap méreckedtem és 55-56kg vagyok,egy hónapja szintén ennyi voltam...
Amúgy 54kg voltam és 160cm...
Én enni eszek,többet mint szoktam de nem fog rajtam semmi egyenlőre...
13hetes...
Én -5 kilónál tartok. :S
Naponta kb. 4-5-ször eszek, de keveset. Az elején nagyon nem volt étvágyam. Sokszor csak levest bírtam enni. Hányni összesen 4* hánytam, szóval nem az a ludas. De annál rosszabbul voltam a szagoktól.
Most már eszegetek rendesen, és a pocakom is nő az elejétől fogva. Szóval nem tudom, hogy hogy sikerült lefogynom...
Sziasztok! Már nagyon rég jártam erre, mert dolgozok és mire haza érek este 7-re már semmi erőm géphez ülni!
Kérdésem lenne!
Létezik az hogy a 16. heti vérvétel eredményeket majd csak a 20. heti vizsgálaton nézi meg először egy orvos? 1 hónapig rá sem néznek ott lesz nálam és orvos azt nem is lássa...
Mert meg kaptam a papírokat az orvostól amiket vinnem kell vérvételre majd ha be töltöttem a 16. hetet és annyit mondott az orvos hogy a következő vizsgálatra 4 hét múlva mennyek! És addig? Ki nézi meg az eredményeimet? Senki? :O
jesszusom te tényleg vékonyka vagy.Meg kérdezhetem milyen magas?A baba amúgy biztos mindent megkap,és leszív tőlünk.Én szedek a baba vitaminon kívül kálcium-magnéziumot is.Nem akarok fogatlanka lenni:)Ajánlom nektek is ezt mert ezt megéri megvenni.