2011 Októberi babák (beszélgetés)
nem is jól mondtam mert 690ft/db áron rendeltünk.Mi most rezgős pihenőszéket akarunk még levadászni.A férjem a szex és newyork egyik részében látta ahogy a baba egyből lenyugodott egy ilyen székben és mindenképp venni akar:)Én meg támogatom:)Ha olyan lesz a fiunk kint mint bent akkor nagyon is hasznát fogjuk venni:D
én is nagyon rég rendeltem :(
akkor nagyon rugalmasak voltak
nem tudom,most van postaköltség is?
én még nem rendeltem tőlük, nem tudod kb mennyi idő alatt érkezik meg?
huggies pelus 32%-al olcsóbb lesz a tescoba 26.-ától
meg rendeltem egy sportmelltartót is, amúgy engem nagyon zavarnak már a melltartóim kicsit ki is nőttem őket, meg a merevítők úgy érzem hogy nyomják a pocakomat, eléggé fönt van a kiscsajszi. A szoptatósok úgy vannak kiképezve amit rendeltem, hogy van vagy 5-6 csatolási fokozat hátul, hogy pocakosan is kényelmes legyen
Jé, ez a csaj oda valósi, ahová én!(Visegrád)...azt tudtam, hogy örökbefogadott egy babát, de hogy még szoptat is...nem semmi :D
nagyon megéri!!!Én most vettem 800ft-ért melltartót(+szállítási költség) a va.erán és az is szuper áron volt.Ha ezt láttam volna...:)
igen,én ajánlottam,szeretnék én is rendelni,de azt hiszem megvárom amíg a tied megérkezik!
milyen méretet rendeltél?
az ára megéri, viszont nagyon pont jónak kell lenni a méretnek, mivel majdnem 100% pamut így nem nagyon nyúlik, én próbáltam ilyet és nem volt kényelmes, én rendeltem a bon prixtől pont ma, azt hiszem pont te ajánlottad 3500-ért 2 db, én itt Csabán nem találtam normálisat, vagy nagyon gagyi és kényelmetlen volt, vagy horribilis áron, majd jelentem, hogy milyen, ha megérkezett
Nálunk az a lötty nem tápszer, hanem ilyen tea szerű cukros lé! Tényleg nincs két egyforma kórház :)
csajok a teszveszen szopatós melltartó pamut,otthonra,1800.- 3 db,szerintetek megéri?
minden féle méret van!
és pamut bugyi is 3 db 1000.-,
természetesen újak!dobok egy linket:
[link]
szívesen:)csak most olvastalak titeket végig:)Most épp macit varrok:)Utána nekiállok a fejvédőnek.A kispárnát már megcsináltam.Nagyon cuki lett:)Szeretem így hasznosan eltölteni a munkaidőt:)
Olvastam hogy sokan féltek hogy mi lesz szülés után.Én attól félek hogy ott fogok állni és csak nézem a síró babát tehetetlenül,és leblokkolok.De bízok magamban hogy az ösztöneim nem hagynak cserben.
A szoptatós anyukát én is láttam és ledöbbentem,de hiszek benne hogy ez létezik.Akit érdekel itt meg tudja nézni.
[link]
úgy döntöttem, hogy még nincs elég meleg a lakásban (29fok), így vasalok egy kicsit és sütök egy kis mogyorókrémes muffint, hátha jobb idő lesz :))
de jó is az:)
nekem sajnos már egy ideje senki nincs a környezetemben akitől kérhetnék, ahhoz meg már túl pocós és (kötelező fekvés van), hogy elmenjek a Reiki klubba.
mi is azt vettünk, nálunk mindenki ismerőstől kezdve védőnőig szülésznőig dokiig, mindenki azt javasolta szóval nyugi
nekem a fejés rengeteg időmet elvette, az volt a szerencsém, hogy akkor még anyuméknál laktunk, és ő be tudott segíteni, na most magunkra leszünk utalva, úgyhogy próbálom én is úgy alakítani a dolgokat, hogy a legjobb legyen. Nekem is az első két hétben ott lesz velünk a férjem, és azaz igazság, hogy én sem vágyom a rokonok jótanácsaira, estleg anyukáméra vagy a nővéremére, mert ők nem kioktatóan csinálják, viszont a két anyósomtól már előre tartok
na este beszámolok,hogy ment :)
persze először csak ahogy bírod, aztán később már érzed, hogy erősebben és esetleg tovább bírod majd ezt a remek tevékenységet :), az a lényege, hogy most még tudod szabájozni, ha fáj abbahagyod, majd másnap tovább bírod, vagy harmadnap, csak az a lényeg, hogy ne add fel, mint annak idején én, kitartás
ja és annak idején én kipróbáltam a mellbimbó védőt meg szupi kenőcsöm is volt, nem is adtam föl hamar, és mégis kifogott rajtam a dolog
gondolom nem kell tök erősen!
de fáj, de azért van még pár hetünk, hogy hozzászokjunk, és a babó ,már edzett ciciket kapjon. és ne neki kelljen még beedzeni, mert lesz elég nyűgünk azon kívül is, és ezért legalább már hamarabb is tudunk tenni valamit.
nah,tegnap a nagymamám ugyanezt mondta telefonba(7 gyereket nevelt fel9nem fáj a dörzsizés?mától én is el akarom kezdeni!ha végiggondoljátok van benne logika!
jó tanács kismamik, főleg az első babát váróknak, 11 évvel ezelőtt mikor a lányomat vártam javasolta a védőnő, hogy esténként eddzem a mellem, törölközővel dörzsölgesssem, hogy majd könnyebb legyen a szoptatás, hát én próbáltam, de alapból érzékeny volt így abbahagytam, na eljött a szoptatás, és hiába igyekezett a lányom, állandóan kisebesedett, nem bírt begyógyúlni, már szinte lyukak voltak a mellemen a sok seb miatt, pedig a kiscsajszi próbált nagyon, rajta nem múllott. Úgyhogy én 13 hónapos koráig fejtem neki a tejet ráadásul kézzel, a kézi géppel nem értem semmit, elektromos meg nem volt. Nagyon macerás volt, de a gyerkőcért mindent. Na most hogy ezt elkerüljük, minden este törölközővel dörzsölgetem, hát nem tudom, hogy lesz e haszna, de nagyon bízom benne.
nah,ahogy elküldtem,meg is kaptam a listát!köszi monyóné
Én melózok.Ha bezár a bolt akkor aug.31ig ha még egyenlőre nem (ez a valószínűbb )akkor szept.24ig.
senkinek sincs meg a listája,a kórházas?
Igen, Reikis vagyok, és a Párom is. Kérni szeretném majd tőle a szülés alatt.
További ajánlott fórumok: