2011 Októberi babák (beszélgetés)
Ezeket találtam, engem a puffadásos rész érint egyelőre, ivott valaki ilyen teákat???
Azt tudom, hogy az édesköményt a babának is szokták hasfájás ellen adni.
"A lábvizenyősség (ödéma) pedig a ragadós galaj teájával csökkenthető.
- Szorulás és puffadás ellen az édeskömény magjából, vagy a borsos menta virágos hajtásából készült teát fogyasszuk.
- A vajúdási fájdalmakat köményteával enyhíthetjük.
A javasolt gyógyteákat csak mértékkel fogyasszuk, elegendő napi 2-3 csészével meginni belőlük."
Strychnos nux-vomica 9ch a homeós bogyó.
Essential balm, cing liang yu-van ráírva a mentolos balzsamra.
Pill, megyek idehozom Neked!
Na nekem meg azt mondta mindkét patikus, hogy nems zivódik fel, ezért nyugodtan eleht használni:)
Melyik ez a homeós bogyó? Mert nekem is gyakran fáj a fejem (frontok idején)! Az a mentolos hűsítő, az a kínai balzsam? -nálunk a patikában azt mondták, hogy azt nem szabad!
Igazából szerintem mindenki mást mondd! Ebbe meg lehet őrülni...
Köszi csajok, aranyosak vagytok!!!
Felhivtama védőnőt, de azt mondta, gyógyszer témában nem tud tanácsot adni:( Igy elmentem a patikába, és ott is tanácstalanok voltak, majd hosszas kutakodás után, arra jutottak, hogy már 36 hetesen egy gyogyit sem szabad, igy a csajszi keresett egy kifejezetten kismamának kifejlesztett fejfájásra való homeós bogyót, meg adtak egy kis picuri kinai mentolos hűsitő krémet, hogy azzal is dörzsöljem be:)
Remélem ez hatni fog:)))
próbáltam szétnézni neked valamit a neten de mindenhol a vitaminokat és a homeo-t javasolták.Itt talán egy picit több van leírva.
Sziasztok!
Te szegény! Én is próbálkoztam, de nekem a doki a belladonna 9 Ch-t mondta (bár nekem ilyen migrénes fejfájásom volt)nem is olyan rég, talán 2 hete. Nekem a vége egy fél saridon lett! Azt is kipróbálhatod, hogy forró lábfürdőt veszel (tágítja az ereket) és megiszol egy Ca+Mg pezsgőtablettát! Bár ez függ attól is, hogy hanyadik hétben vagy?!
Mit lehet tenni, ha már tegnap délután óta fáj a fejem, meg majd kiugrik a szemem a helyéről:((
Már beszedtem 4X5 Chamomilla golyót félóránként, hajnal 4től, és 5-től borogattam is 9-ig a homlokomat, meg a szememet, de semmi javulás, a vérnyomásom viszont jó.
Megzavarodok, úgy fáj:(
jó reggelt!
most van kellemes idő :D
ma megyünk megvenni a maradék apróságokat!
ti visztek rucit a babának,a kórházba?miből mennyit?rugiból plüsst?
Nahh ez úgy működik, hogy meg kell nézned, hogy az egészségpénztáradnál mit lehet elszámolni.
Pl dimenzió: [link]
Elvileg bárhol megveheted, kérsz számlát róla és beküldöd nekik és elszámolják neked. Most azt néztem, hogy a Brendon oldalán 26000 Ft amit én néztem ki. Ennek a 30%-át visszakapom, ha egészségpénztárat használok, tehát így 18200 Ft-ba kerül... ennyiért használtan sem lehet ezt a fajtát megkapni...
Köszi! :) Nem éreztem, ezért lepődtem meg annyira :) Még az előző uh előtt volt nagy ramazuri a pocakomban, azt hittem ez lehetett a befordulás, de nem... jóóó a kisasszony folyton mocorog, de azt hittem, sokkal egyértelműbben fogom érezni, ha befordul.
Nektek meg gratula a kecóhoz! Jövő hétvégén végre mi is költözünk :) A falak már kifestve, laminált padló lerakva, már csak konyhabútor, pár apróság és jövő szombaton költözünk :)
Gratulálok!!!
És érezted, amikor befordult? :)
Teljesne egyet értek, ugyanígy gondolom.
Csak itt vacilálok, hogy újat vagy használtat? Hogy milyen márkát?
Nagy az összhang :) Köszi csajok az infókat!
Én Babysense II-t szeretnék venni, több ismerősünk ezt ajánlotta, mert állítólag ez a legmegbízhatóbb és a Madarász utcai kórház is ezt javasolja (teszem hozzá mindegyikhez lehet hasonló kommenteket olvasni :)
Azt néztem, hogy ha ezt megvesszük a neten újonnan, el tudjuk számolni egészségpénztárra és pont annyiba kerülne, mintha egy használtat vennénk fix áron...
De a lényeg a lényeg, meggyőztetek és magunkat is meggyőztük :) Monyóné - ugyanígy érzek én is!
Köszi a biztatást!:)
Mi is a va..rán vettünk, szinte teljesen új és tökéletesen működik! Nálunk elméletileg külön van a babaszoba,a mi szobánk ajtajától kb. 5 lépésre. De én is így érzem a babát teljes biztonságban! Bár már a mobil légzésfigyelőn is gondolkodtam, egy a mi falunkban nemrég történt sajnálatos eset miatt...:(