2011 Októberi babák (beszélgetés)
Nálunk is beköszöntött a nyár, érzem is...Ma a párom délelöttös, így gyalog mentem a nödokihoz, ahogy hazaértem lefeküdtem azon nyomban, ez nem vicc, nagyon fájt a derekam, meg már napok óta fáj, néha sántítok is emiatt.
Szuszuek nekem sem jön fel a jegygyürü, nem is hordom most, mert a kezeim megvannak rendesen dagadva, a lábam annyira nem, viszont a kezem nemhogy dagadt, hanem eres is, mint egy öregasszonyé :-))
Cumisüveget vettünk mi is, van 4 db, mert így volt akciós (AVENT) Annak ellenére, hogy én is szoptatni szeretnék, bármi közbejöhet, ami miatt a lefejt tejet cumisüvegböl kell adnia a férjemnek...pusztán ilyen meggondolásból van.
nem, én Pránáztam sokáig, de végül is majdnem ugyanaza kettő, az energia egy létező dolog, ha hisz benne vki ha nem, szóval én szoktam a kezem melegét odatenni és nem a pocómhoz érni.
A reigi jógát nem ismerem jó lett volna elkezdeni de már késő (a dokim javasolta), mert a terhes tornáról is leállított az ágynyugalom miatt.
Te Reikizel?
Az a lötty tápszer... egyébként nálunk nem adnak semmit a babának, pont azért, hogy ösztönözzék a szopira őket... Akkor kapnak pótlást, ha az esti mérés mínuszt mutat. A babák azt is pohárból kapják...
Látszik, hogy nincs két egyforma kórház... :(
Kíváncsi lennék, hogy annak akinek nincs, vagy csak kevés tejmirígye van, hogy fakasztanak tejet. Annak szívhatja egy ipari porszívó is...
...és én cáfolom az elméletet... :) bár attól még egészséges a lányom, amiért nem tudott szopizni...
ó,nekem hónapok óta van előtejem,de nem sürű,átlátszó!
főleg ha fekszem,és ugye nyomom egy szinten akkor van!
Egész terhesség alatt nem volt pisilős gondom. Az elején éjjelente egy alkalom, második trimeszterben végig aludtam az éjszakákat, harmadikban visszatért az 1/éjszaka.
Erre pár napja... 2-3-4-5 alkalommal is kimegyek. Már úgy indulok lefeküdni, hogy előtte mindenféle tevékenység között elmegyek pisilni. Pl. fogmosás előtt és után :D
Ráadásul akkor ébredek fel, mikor már kegyetlenül feszül a hólyagom! És fáj még az ágyról is leszállni. :S
Nincs mit, szívesen... a sógornőm már 3x szült, ezért van tapasztalata. Nekem eszembe se jutott volna. :D
Nekem estére lesz pici előtejem, de csak a bal cicimen! Úgy rá van mindig száradva, hogy alig bírom lemosni,letörölni...:D
Én is tettem ilyen kijelentést, hogy senkit nem akarok látni se a kórházban, se az első hat hétben. Aztán Anyum mondta, hogy a kórházba miért ne jöhetnének? Inkább oda, mint mikor már otthon vagyunk. Úgyhogy eddigi álláspont, hogy a kórházba jöhetnek babát nézni, én nem leszek szalonképes, úgyhogy a jópofizást mellőzöm. Egy puszi, aztán csóközön.
Aztán utána meg majd megegyezés kérdése, hogy mikor lesz a következő találka.
mi meg 2x voltunk 4D-n,és sose mutatta a pofiját,sőt az összes sima uh-n is csak a kezeit láttuk a pofija előtt!
szóval nekünk meglepi lesz a kiscsaj :D
Hú, ez jó ötlet! Én is viszek be! Köszi!
Amúgy, én is 1-et vettem, gondoltam biztos, ami biztos! Aztán a barátnőm, amit küldött csomagot, abban 3 is volt! Tehát van bőven! Amúgy, kb. 1 hete, minden reggelre van előtejem. Nagyon pici, de van! :)
Sziasztok!
Én is vettem cumis üveget, mert a sógornőm javasolta, hogy a kórházba vigyek a babának egyet. Amíg nincs tejcink, addig ugye valamiféle löttyöt adnak a csecsemős nővérkék. És így elkerülhető a szájpenész stb.
én már 3 hete nem, nagy bánatomra, terveztem hogy szept. közepéig, de az orvos ágynyugalomra intett szóval....
a fagyi meg tényleg jól esne....de most helyette egy Cserpes krémtúrót majszoltam el, az is jól esett::)