2011 Októberi babák (beszélgetés)
Nincs melege a gyerekednek otthon? :o
Rövidujjú body+rugi
v.
Hosszúujjú body+harisnya, vagy lábfejes naci
ezt cáfolom... A miénk megmondta kerek perec, mit ajánl, és mit nem... én nem félek a védőoltásoktól, és a johnsons termékektől sem... Mindenki döntse el, mit szeretne... Azért van a védőnő, és a gyerekorvos is, hogy elmondja, mi miért jó, esetleg miért nem...
Rotát nem adatok, mert kevés ideig véd, és az ismerősömnek a babája ki is köpte... Hopp, egy csomó pénz oda..
agyhártyagyulladás ellenit kapja, mindkettő lányom...
bárányhimlő ellenit nem tudom még, kullancsost kapni fognak, hiszen imádunk túrázni, nem árt...
Saját vélemény...
Ahaaa! Nekünk ez nincs a lapunkon. Kösziii!
Na akkor ezen is gondolkodunk egy sort apával. :-)
Nem tudom, de ezt a cikket ajánlom a figyelmedbe, pont most olvastam: [link]
Sok olcsó illóolaj csak kemikália, az igaziak drágák.
Na gyorsan megnéztem
1) Pneumococcus - agyhártyagyulladás, véráram-fertőzés, tüdőgyulladás vagy akut középfüllgyullatás ellen
2) Rota
3) Meningococcus - ez a gennyes agyhártyagyulladás elleni. A dokinő azt mondta, hogy itt az a gáz, hogy van ellene gyógyszer, de baromi gyorsan romlik annak az állapota, aki elkapja, így nem mindig érkezik időben a segítség.
Amikor az ember gyerekéről van szó,akkor 100x végiggondolja ezeket a dolgokat. Én megértem azt is aki mindet beadatja.
Most néztem a lapunkat:van a rota,a pneumacoccus (agyhártya,tüdőgyulladás,középfül gyulladás) és nincs 3.ráírva. A pneumában van az agyhártya...
A rotát én is elkaptam nem egyszer az oviban, szóval én tejcin keresztül adom :-) Tényleg nagyon durva tud lenni!
A harmadik az agyhártyagyulladás elleni.
Szerintem én is beadatom mindhármat.
A Rotát azért, mert a doki azt mondta, hogy szinte minden gyerek elkapja a vírust de ez tud olyan durva lenni, hogy kórházba kell vinni napokra a picit, annyira kiszáradhat a hányástól, láztól...
Én sem vagyok oltás párti, influenza ellen sem oltattam magam egyik évben sem, de valahogy most talán túlzottan is elővigyázatos akarok lenni.
Örülök, hogy minden rendben volt a metrózással, kenguruzással. De azért döbbenet, hogy alig volt, aki átadta a helyet...:(
Melyik a 3. választható oltás? Van a rota, tüdőgyuszis és van még egy? Nekem nem is mondta a dokim. Vagy azt később lehet beadatni?
Igen, nagyon szép a nagy család, csak irigyelni
tudlak érte! Tegnap a kórházban az Uh-on volt egy csaj a babájával, aki a 6. volt Neki, Ő is azt mondta, hogy nem csinálná másképpen, meg, hogy mindegyiket tervezték, nem becsúszott babák voltak!
Egyet még én is szeretnék, de majd meglátjuk! Ha úgy döntünk, hogy igen, akkor kb. jövő ilyenkor már pocaklakóm lesz! :)
Neked meg drukkolok még egy fiúért! :)))