2011 Októberi babák (beszélgetés)
nálunk ez most alakult ki:(Ő a kórházban nem evett és nagyon le is fogyott,mert befelé forduló a mellbimbóm.Épp ezért a tej termelődésem sem akart beindulni.Azért hogy legyen tejem mai napig fejem magam minden nap 3szor.Eleinte bimbóvédővel küzdöttünk.Majd nagy nehezen sikerült a nélkül etetnem.De egy darabig még 50%ban tápszerrel is kellett etetni mert kevés volt a tejem.A lényeg.Most van elég tejem(pont amennyi neki kell,de nem több)viszont lelöki magát és ordít,pedig éhes.Üvölt és nem lehet vele semmit kezdeni.Néha már attól félek agyvérzést kap,mert borzalmasan vörös a feje.A bal mellbimbóm nekem is véresre rágta.Most olvastam mit is kell csinálnom hogy talán helyre álljon.Bemásolom.
"Cumizavar esetén érdemes a pótlást cumisüveg helyett néhány napig más módon adni (kanálból, fecskendőből, vagy az SNS Szoptanít készülék segítségével), így a baba elfelejti a helytelen szopási technikát és könnyebben elfogadja megint az anyamellet is."
Csajok hogy én mennyit szívok ezzel az etetéssel!Miért nem megy semmi olyan egyszerűen?Nem akarok rinyálni de a ...ki van.Etetés lenne az egyik legszebb,legbensőségesebb dolog...másnál...nálunk üvöltés.Úgy sajnálom őt, és most már nagyon félek minden etetéstől.
Sziasztok Anyukák! :)
Most találtam ezt a fórumot! Liza lányom októberi lett volna, de végül szept.28.-án érkezett meg :)! Rajta kívül még van egy 16 éves fiacskám. Jöhetünk közétek??
Nekem is volt szülésznőm. Nem tudom, hogy bírtam volna nélküle! Igen nehéz volt. Az első két szülésem szinte kipottyantak, de tudtam, hogy Lia egy kis boszi! 13-án született... ez csak egy a sok közül. Érdekes volt a terhességem is, mesélhetnék hetekig miket művelt :)))
Ki volt a szülésznőd?
Jogos, teszek majd fel képet én is :)
Fuhh ez elég keményen hangzik! Elhiszem, hogy a szívbaj jött rád, én is kiakadtam volna. Ne nyomj és várj :) Ezen jót mosolyogtam, ezt tényleg nagyon könnyű kivitelezni :)
Én Stummer Jánosnál szültem. 13-án este 11-kor elfolyt a magzatvíz, pont a dokim ügyelt, megnézett, alig voltam tágulva. Majd leküldtek "aludni" a nőgyógyászatra (gondolhatod mennyit aludtam) és másnap reggel ismét megvizsgált - semmi. Kaptam zselét majd szép lassan beindult a dolog, oxi, 2 perces fájások, 4 tolófájás, végül 17.30-kor született meg a pici lányom. Volt saját szülésznőm ami hihetetlen jó döntésnek bizonyult! A dokim előző nap ügyelt de folyamatosan tartotta a kapcsolatot a szülésznővel és visszajött, mire jöttek a tolófájások. Elég kemény volt (17,5 óra) de pozitív emlékként él bennem, amit nagyban köszönhetek a dokinak és szülésznőnek.
:D én is alig aludtam ... :D Lia ráadásul hamarabb kelt egy órával. 5-kor ébresztett ... de azért jót csacsogtunk :)
Próbálkoztál zenével nyugtatni? G. betűs Vilmos: Dalok vagy van egy olyan CD-nk amin nagyon jó altató dalok vannak rajta.
Én gyakran beteszem a hintába Liát. Nagyon szereti. Nekünk óceános van, így a halakat nézi és elbeszélget velük :D
Rólad nincs kép... van egy kis előnyöd. Ha látsz a városban azért szólj! Ok? :D
Dr. Kelemen Szilárdnál szültem. 38. hét betelt és indított. (terhességi cukorbeteg voltam és a lepény nem volt már túl jó állapotban. Képzeld beindult a szülés , fájások , tágulás, minden... majd amikor vizsgál a doki, hogy hány újjnyinál tartok: Hol a baba kérdéssel néz rám! ??? !!! ??? A szívbaj jött rám. Mondom bizti elfordult. (sokat mocorgott az utolsó pillanatig. És kiderült, hogy tényleg! keresztbe fordult. Ezután: Ne nyomjak, várjak amíg szabad lesz a műtő....:Köszi ... Császár. Röviden :D Te kinél?
Lehet, hogy igazad van! :D Csak szoptatok.
Mondjuk a cumi kérdést legkésőbb az ovi mindig megoldja...! :D
(könnyen, kíméletesen és gyorsan)
Köszönöm az együttérzést! Jól esik.
Én úgy értettem a babakocsit, hogy ez a márka bevált-e? Csak nem fogalmaztam egyértelműen, bocsi. Tudod, nekünk ugyanaz a fajta van!
Jól eltraccsoltunk tegnap :D, aztán meg nem tudtam aludni. Aludtam vagy 4 órát 6-ig. Most meg kókadozom! :D
Végül is részben örülök, hogy nem cumizik, de néha olyan jól jönne valami "nyugtató"...marad a cici.
Olyan jó idő van felénk, végre kimozdulunk! :D
Akkor tényleg te voltál :)
Milyen volt a szülésed? Melyik dokinál született Lia baba? Nagyon tetszik egyébként a neve, én is szemeztem a Lia/Lea nevekkel :)