2011 nyarára bombanő! (beszélgetés)
Csajok!Ki hogyan kezd hozzá?Miket csináltok?
Szerintem cardio, mindenféle lábemelgetés, meg lehet kipróbálom majd a hideg, meleg váltó zuhanyt, de majd csak, ha jobb idő lesz. :)
:) igen-igen ez kell nekem a sok sok fenékbe rúgás:P
Köszi. Sok minden nem változott,hasam picit nagyobb.tényleg csak pár kg-t szeretnék leadni..a hasamat laposabbá,a fenekemet kerekebbé tenni, a karomat és a combomat feszesíteni.. Csak ne lennék ilyen lusta disznó..
akkor hajrá, és milyen edzést tervezel magadnak?
Nem, csak olyan merev vagyok, mint egy bot, meg az egyetemen nagyon eltunyultam. Szóval van min dolgozni. :)
sikerülni fog, simán, itt vagyunk és támogatunk meg megrugdossuk a fenekedet, hogy állj fel és mozogj ne lustálkodj :)
Nem szabad az elején így hozzáállni! :) Igenis bombanők leszünk, azt célozzuk meg, de örülünk annak is, ha a végén "csak" tökéletesek leszünk. Azért maradhatsz! ;)
sziasztok:)
Én is szeretnék csatlakozni hozzátok:) jövő nyárra én is kicsit "pár" kg szeretnék leadni megfogadtam ez az utolsó karácsony,h 84 kg vagyok:S most és 65 kg szeretnék lenne jövő karira szerintetek sikerülni fog??? sokszor elterveztem,de most érzem meg van az akaraterőm hozzá:D
Gondolom nem fogyni szeretnél, mert a képek alapján nem nagyon láttam plusz kilókat rajtad, meg sztem rendben vagy
Persze! Szerintem szuper hogy elhatároztad és változtatni akarsz.:)
Megkérdezhetem hogy hány cm és kg vagy és kb mi a célod?
Sziasztok! én már 15 napja belekezdtem az egészbe és több mint 2 hete nem dohányzom, és nagyon egészségesen étkezem, de azért beszállhatok?
Nagyon jó a 2009. nyári képed az adatlapodon. Ehhez képest most? Mi változott?
Üdv, Ada52! Simán megcsináljuk, nem? Jól megrúgdossuk egymást és menni fog! :) Egyébként annak ellenére, hogy nem akarok leadni én is oda akarok figyelni a kajálásra, mert most össze vissza kajálok. Nem is tudom melyik a nehezebb. A kajálás, vagy a torna. Mikor melyik. De már unom a sok kifogást, amit gyártok!
Én szobabicajozok, és súlyzóval formázom a karomat, felsőtestemet, és a hasizmot kell még elkezdenem, mert az még nagyon mélyen van. És még kilók is vannak rajtam bőven. Diétázok is, de nem koplalok. Lisztet, cukrot nem eszek, se édességet, se nassit. De még sok van előttem. Bombanő kategória becélozva, de elég ha csinos jó csajszi lesz belőlem nyárra. 35 leszek augusztusban, akkor már ezek a ruhák, amiket most hordok, maximum zsákban lesznek a közelemben...:) Két gyerkőcöm van, meg egy szuper férjem, ha ők büszkék lesznek rám, nekem már az elég. Talán mégsem bombanő leszek, csak csinos anyuka. Azért maradhatok? :)
Narancsbőr ellen mit javasolsz?
Kb 5 kg-tól szeretnék megválni,feszesíteni és formásodni akarok. :)
Nekem még van bőven kiló is leadandó (13 körül), és minden egyéb. De nem vagyok esélytelen. :)
Sziasztok! Csatlakoznék!Idén nyáron elhatároztam h ha törik,ha szakad,ez volt az utolsó év,amit úgy töltöttem el hogy nem voltam elégedett magammal.Úgy akarok kinézni hogy ne érezzem magam hülyén ha rövidnacit,miniruhát vagy bikinit szeretnék húzni.Az elhatározás megvan,csak az akaraterő hiányzik,meg olyan lusta vagyok..Kell hogy valaki rugdossa a fenekem, ösztönzésképp..Cserébe én is bkit lökdösök.ha kell. :)
Ti hogy akarjátok elérni?Torna?Diéta? Mindkettő?
Leadni nem akarok, hanem el akarom tüntetni a narancsbőrt, hajlékonyabb és aktívabb szeretnék lenni. Kb. olyan, mint a korcsolyázónők! :)
Mi az, hogy robbantál is?
Szia! Örülök! Igen, ma akarom kezdeni, illetve már többször próbálkoztam, na de most már tényleg komolyan akarom venni! :)
Gratulálok hozzájuk! :) Most egy kicsit el kell mennem, de este még jelentkezem! :) És várjuk a többieket is! :)
Én már voltam bombanő, sőt, robbantam is.....na ez az, ami leginkább meglátszik, úgyhogy csak óvatosan azzal a "bombanőséggel" :-)))
Szia!
Én is csatlakoznék szívesen. :)
Én már csinálom egy ideje, és épp indulok is a biciklire. :))
Hogy tervezitek? Elkezditek ma? Vagy holnap? Ünnepek előtt nem könnyű, főleg hogy hétfőn jön a Mikulás. :) Meg már mindenhonnan a szaloncukor folyik. :)
Tudom,már egyszer végig csináltam, Ő már a 2. babánk!:)))
De jó! :) Vick81! Neked azért majd nagyon óvatosan kell!
További ajánlott fórumok: