2011 nyarára bombanő! (beszélgetés)
Elindult a suli, mellette munka és bekaptam egy kis garatgyulladást fülfájással és egyebekkel. Szépen összejött ez a hét!
Te hogy vagy?
Úgy tűnik őszre mindenki eltűnt....kár,pedig örülnék ha hallanék még rólatok...
Szép idő volt ma,bár most nálunk elkezdett szemerkélni az eső....ennek is eljött az ideje,s kell is....
SAnszos,hogy elérte volna az 50-et.Nálunk átlag 24-25 fok volt,így azért ki lehetett bírni,ha nem léptél az utcára.
Ma nálunk is bekapcsolták a légkondit, hogy ne legyünk rosszul. Így volt 38 fok! Kíváncsi vagyok, anélkül mennyi lett volna. 50?
A Balcsi jó dolog,én a jövőheti szabimat itthon a medencében fogom eltölteni:D
Utána mehetek egy új boltba ami napi 4 óra utazgatást jelent,szóval annak kevésbé örülök...:S
De remélhetőleg nem kell sokáig ott lennem.
Nálunk is lenne, de ilyen melegben nem működik, nem bírja a rendszer. Úgyhogy meg lehet főni minden áldott nap. Szerencsére a hétvégén nem megyek, inkább a Balatonon fogok hűsölni.
A mait nagyon nehezen viseltem.Még jó,hogy van légkondi a boltban ahol melózom,így ott ki lehet bírni,de amikor kimentem tagló meleg fogadott.Annyi a szerencse,hogy nincs túl nagy különbség az üzlet és a kinti-árnyékban mért-hőmérséklet között,de így is nagyon szenvedek a melegtől.Inkább csak iszom,mert étvágyam sincs....
Hogy bírjátok a meleget?
Én már napok óta nem mozogtam különösebben. Napközben szinte fáraszt a meleg, úgyhogy otthon csak döglök.
Igen, ott voltunk.:)
Az ünnep kedvéért én mozzerallás csirkemellet sütöttem.
Látom mindenki élvezi 20.-át:))
Nálunk most halászlé,zöldséges sült ponty és grillezett csirkemell lesz kevert salival és majonézes krumplival....egész diétás:))
Nos igen,a magyar utakon necces a görkori.Mi anno a Hősök terére jártunk ki,jó volt:)
Ami a mai napot illeti,nos igen,jó meleg volt ma is,és még lesz is,avagy jön az Indián nyár:D
sziasztok szép jo napot nektek jo idö van ma is!
Én is szerettem, kiskoromban volt is, de kinőttem. A jó kis itteni utakon pedig lehetetlen lenne használni, annyira nem vagyok ügyes.
Az is jó, főleg ha szép a táj.
A görkori is jó móka,páromat most tanítgatom:D
én nem szeretek bicajozni inkább csak jokat sétálni de azt orákig
A bicikli tényleg jó, én is igénybe veszem minden nap munkába menet és szabadidőmben is.:) Formálja gyönyörűen a lábakat.
szerintem jo lett de majd lessz kép rola de csak a párom tudja felrakni.
Az jó,ha sokat biciklizel,meg sétálsz:D
Én is szeretek sétálni,meg azért biciklizni is.Én melóban rohangászok,nameg majd edzésen,ami hamarosan elkezdődik megint:)
Vivienke: Na jó lett a frizud?
szioka jo reggelt hát most megyek tizre a fodrászhoz félek kicsit de remélem jo lessz majd a hajam
Rám is férne, most kicsit elengedtem magam. Mentségemre szóljon, hogy napi több órát biciklizek és 5-6 órát sétálok, úgyhogy le is dolgozom.
A nagyon rövid haat én se szeretem, de ez nagyon jó lett.
szioka én is szeretnék olyat az én hajam szine is olyan.holnap majd rekok fel képet és megmutatom milyen lett
Aki nem szereti a tonhalat,az nyilván nem fogja megenni:))
Amúgy én is akartam dauert,de a fodrász lebeszélt róla,mert nagyon tönkre teszi a hajat,így én is lemondtam róla,mert már nem akarok rövid frizut:))
Awela: ajánlani tudom,mert ehető hidegen-melegen,hússal,vagy csak önmagában:)
Én holnap ezt viszek melóba egy szelet sült husival:)
Liptai Claudiás.:) Már a színe is majdnem olyan, szerintem szuper lett.
hogy néz ki a tied van rola képed?
Nagyon sok van a neten, én is ott keresgélek mindig. Bár a mostanit csak úgy találtam és nagyon megtetszett. Az enyém is viszonylag rövid.
rövidre most kéne találnom valami jo hajat mármint fazont
További ajánlott fórumok: