2011 novemberi babavárók (beszélgetés)
Sziasztok!
Csatlakoznék hozzátok, jó lenne kicsit feldobni ezt a fórumot ha még nem mentetek el a zárt klubba.
Sziasztok !Csatlakoznék hozzátok!
Én is novemberre várom a babámat.sokat olvasgattam itt de még csak most írok ide először.Bár látom hogy egyre kevesebben írnak ide.
Sziasztok! Csatlakoznék Hozzátok!
Mozgás: én napi 30 percet sétálok, elég tempósan (városnézős, bámészkodóshoz képest) és elkezdtem a kismama tornát is.
Sziasztok!!
Leárzatam!!!!!!!!!!!
Eladó Kislány babaruhák. Kb 34 db rugi(56-62-es) Kenguru G, next, brendon 5 db bady 62-68-as sapi, téli kiskabát 62-es, Hálózsákok 56-62-68-as Mindenről tudok képet tölteni. Ha egyben elviszi valaki 15. 000 ft!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon szépen köszönöm hogy válaszoltál!
Nagyon sajnálom ami a lányokkal történt!
Mindenkinek boldog babavárást és gyönyörű egészséges kisbabát kívánok!
Sziasztok!
Hetente hány alkalommal szoktatok tornázni és meddig tart egy "edzésetek"? Úszással hogy álltok?
Sziasztok lányok!
elnézést a zavarásért de keresek valakit!
Írisz 123 eltűnt egy másik fórumról és ha rámegyek az adatlapjára akkor azt írja hogy már nem tagja a Hoxának mert a törlését kérte!
Nagyon aggódunk miatta mert egyik pillanatról a másikra eltűnt!Kérlek titeket ha tudtok valamit vagy Írisz ha itt vagy csak más néven jelentkezz mert kíváncsiak vagyunk rád!És aggódunk miattad!!!
Dóri és a többiek!!!
Szia Pillangó,
Én holnap megyek először terhes jógára. Ha gondolod, szívesen megosztom veled és a többiekkel is az első élményt.
Szia Dindi. Ne aggódj, most kedden (21-n) kezdjük ténylegesen elölről, mert új csoport indult. 4 kismama már összejött, úgyhogy nekünk újat indít. Amiről egyedül lemaradtál, az a szülés, mit kell vinni kórházba, mert azt a már haladó csoporttal együtt néztük. De lehet, hogy majd még egyszer tart, ha későbbi csoportnak lesz rá igénye.
A Vasútas Művelődési Házban van, ingyenes, és most kedden (21-n) találkozunk 14.00-kor. Most lesz az első alkalom. Éliás Eszter a szervező.
elias.eszter@@pvmh.hu az email címe, ott szólhatsz neki.
Tel. 72/310-037. Ez a Művelődési ház telefonja, nem tudom, hétvégén eléred e. De emailben biztos eléred.
Egyik barátnőm jár már oda. Kedden és csütörtökön van, ha jól tudom, 1/4 2-2-ig. A beutalóról én is hallottam, de a védőnőm nem. Mindenesetre kérek a háziorvostól. Én lehet, hogy jövő csütörtökön tudok már menni, de kedden szülésfelkészítőre megyek. Ha az időpontot a későbbiekben meg tudjuk változtatni, akkor a keddire is tudok majd menni.
Egyébként tegnap a védőnőm mondta, hogy az a védőnő, aki eddig az Anikóban tartotta a tornát, nyáron valószínűleg a szellemvárosi rendelő várójában fog tartani fittball labdás tornát kismamáknak. A váró elég nagy, ezért tartja majd ott, főként az esti órákban. Adott egy telefonszámot, azt majd ma felhívom, és megérdeklődöm. Ha érdekel titeket is ,akkor majd megírom.
Szia!
Épp én is azon gondolkozok, hogy jó lenne valami mozgás erre az áldott időszakra.....sokan Rubint Réka tornáját javasolják, én belenéztem, de elég nehéznek tűnik....