2011 novemberi babavárók (beszélgetés)
Ez tényleg hihetetlen! És ráadásul milyen fiatal!
Nekem is volt egy missed ab-om, de az legalább korábban kiderül. Gondolom szegénynek a 12 hetes ultrahangon vették észre hogy valami nem okés, pont akkor amikor az ember már megnyugodna, hogy vége a kritikus időszaknak. Rettenetes egy babát elveszteni! Engem nagyon megviselt.
28 éves, első baba, családban sem volt soha ilyen...felfoghatatlan
Ez rettenetes! Nagyon sajnálom! Idősebb már, 40 feletti?
kiderült, hogy down-kóros a babája, ma veszik el neki, úgyhogy mindenkinek ő jár ma a fejében..
Mivel csak most léptem be, le vagyok egy kicsit maradva. Mi történt Fishyke-vel?
csak jussunk el addig!
már kész vészmadár lettem ettől a sok rossz hírtől..brrr..most is állandóan Fishyke jár a fejemben..
Neked is szia!
Nem, de itt lakok pest megyében, szóval közel vagyok.
Akkor csak 2 nap van köztünk! Jön egy front és lehet, hogy egyszerre is szülünk:))
szia:) üdvözlünk, én 21.-re vagyok kiírva..
budapesti vagy?
Egy ismerősöm ajánlotta, hogy csatlakozhatnék ilyen fórumhoz, mert sok segíséget nyújthatnak itt egymásnak a tagok. Mikor ő volt terhes sokat írogatott, mesélte milyen jó volt, így én is kedvet kaptam. Úgyse nagyon tudok kivel beszélni ezekről a dolgokról, persze a párom és a családom kivételével, de jó olyanokkal beszélgetni, akik hasonló cipőben járnak.
Szia én is csak ma kezdtem itt:)De úgy látom sok érdekes dologról van szó, és kedvesen válaszolnak a többiek :) köszi nekik
Sziasztok!
Csatlakozhatnék hozzátok? 15 hetes kismama vagyok, november 19-re vagyok kiírva.
Eddig nem fórumoztam, nincs benne "gyakorlatom", csak tegnap regisztráltam és most találtam rátok, de igyekszek visszaolvasni, persze csak ha nem gond.:)
Én is szeretek tanítani, csak nálunk sok a magatartásproblémás gyerek. GYED után, szerintem más iskolát, vagy más melóhelyet keresek majd.
Tudod,én imádom a hivatásom.nem rutinból,elfásultan csinálom.Minden új osztály egy kihivás,én nem idegeskedem,de néha kell 1-1 év szünet,kihagyás,amikor nincs egy halom gyerek körülöttem.
Szegény. Nekem is volt egy főnöknőm, amikor még diákként dolgoztam irodában, aki azt hitte, hogy mindenkinek a munkája az élete. Bezzeg a lánya terhesen elment pihenni, visszavették GYED után dolgozni, és mindenki őt ajnározta. De másokkal meg elég bunkó volt.
Pont hogy nő, és van egy felnőtt gyereke is! ezért sem értem értem miért nem gondolja át ezeket a dolgokat! Tiszta gáz!
Köszönöm. Már szerencsére jobban vagyok, csak a köhögés mindig nehezen múlik el. Az előző vírusnál is hónapokig köhögtem még. Már majdnem elmúlott, erre megint.
Jobbulást kivánok,gyógyulj meg:)
Hát ez gáz. Nem tudom, mégis mit képzel , hogy majd mindenórásan te fogsz csinálni mindent? Ne is törődj vele, csak magatokkal. Utálom az ilyeneket, akik még szülés előtt jól megszivatja a kismamát. Hányingerem van az ilyenektől. Férfi?
Ajajj! vigyázni kell! De ez a munkanélküliből ki és be sem lesz egyszerű! Nem irigyellek!
Határozatlan a szerződés,de már 20éve vagyok a pályán igy nem gond,ha kihagyok 1évet.A határozatlannal az a baj,hogy se suliban se oviban nincs szabad hely,kevés a gyerek,sok a tanár,nehéz elhelyezkedni.Pláne tudod,hogy gyes vagy mi után nem köteles a munkáltató visszavenni.nem irigyellek.
Meg az az igazság hogy pont az miatt hogy messze lakom a munkahelytől és a nyári nagy meleget alapból sem bírom, meg azért elég stresszes munkát végzek, nem akarok sokáig dolgozni már! NYugodtan akarom várni a kicsit, és idegbetegen:(
Neked határozatlan idejű a szerződésed? Nekem sajnos határozott. :(( Aug. 15-n lejár. Ősszel meg már nem megyek vissza, hiszen akkor már nehezebben mozgok majd, meg nem szeretnék nagy hassal a gyerekek között mászkálni, pláne, hogy elég agresszívek. Meg bármit el lehet kapni. Most is majd frászt kaptam, mert bárányhimlő tört ki az óvodában, ami az iskolához tartozik , és sok gyereknek jár oda a kistestvére. Szerencsére én már voltam bárányhimlős, de skarlátos pl. nem voltam. Még csak az hiányzik, hogy ilyen vagy egyéb veszélyes járvány legyen. Most is a héten táppénzen vagyok, mert elkaptam megint valami vírust. Igaz csak a garatomra ment, és most már nem fáj, de hétfőn még lázam is volt, meg eléggé köhögök. Várom már a nyári szünetet. ha irodában dolgoznék, szerintem ugyanúgy mennék dolgozni. Csak kapjak GYED-t. Ez is olyan nehezen fog menni, mert el kell mennem munkanélkülire úgy ,hogy mikor megszülök, maradjon még pár hetem. TGYÁS lejárta után visszamenni munkanélkülire, és abból elmenni GYED-re. és most még le is rövidítették a munkanélküli idejét három hónapra vagy mennyire. Hiába dolgozok, csak rosszul járhatok. :(((
Az jó,akkor nem fog nyaralni:)))
November 1-re vagyok kiírva, azért sem értem miért ilyen szemtelen!
nem tudom,mikorra vagy kiirva,de szülés elött 4héttel ki lehet venni a szülési szabadságot.
Tudom tök igazad van!Meg ugye anyagilag sem tudom hogy mennyire jönnék ki. Csak az van hogy a főnök kijelentette hogy októberi 2 hetes nyaralása alatt rám akar bízni mindent. Na arra már lefagytam!!!
Ha keményedik a hasad,pihenj otthon.Értem én, a munkahely is fontos a mai vlágban,de mérlegelni kell.
További ajánlott fórumok: