2011 novemberi babavárók (beszélgetés)
Szia! Na sorolom: Maximilián, Benett, Bendegúz, Krisztián,Benedek....most hirtelen ennyi jutott eszembe :)))
Szia Maszatt!Adhatnál nekem ötleteket fiú névre, nekünk pont ez jelent gondot...lány név volt de fiacskánk lesz :)
irisz ugye te ami iriszünk vagy?:)Remélem,pihentél lelkileg..és látom,jól vagytok a babával.
Sziasztok , én fantasztikusan érzem magam, bár ebben a melegben megmozdulni sincs kedvem :) Nekem első baba, de a mozgását már a 15. hét óta éreztem bizonyos elhelyezkedésekben, mostmár pedig reggeltől estig mocorog :)
Névválasztás? mi nem nagyon tudunk megeggyezni a férjemmel, ugyanis neki összesen 1 vagy 2 név tetszik....tudtam, hogy nem lesz egyszerű...kisfiút éreztem és nevek tömkelege volt arra az esetre, de csajszi lesz ismét :)))
dettóóó :))))
3 Tec, gold, vagy pink. Az espiro vector-t is néztük, de valahogy az abc sokkal jobbnak bizonyul!
Én még csak nézegetem a babakocsikat. Van ami tetszett, egy ismerősömnek a babakocsiját ki is próbáltam és kényelmes volt.( Tologatni)
Mi néztünk, és ABC Design a választás.
Sziasztok!
Örülök, hogy "feléledt" a fórum :)
Aggódtam, mert mivel 2. baba azt hittem nem kell majdnem a 20. hétig várni, hogy érezzem,ahogy ficánkol!De 2 hete már nagyon intenzíven mocorog :))
Néztetek már babakocsit?
Igen, én is úgy érzem. Augusztusban elkezdem apránként megvenni a babaruhákat, ill. amikor ráérnek a "ruhaadományozók" elmegyek hozzájuk gyűjtögetni. A beszerzett ruhákat kimosni, vasalni.
Gratula Nektek,hogy vagy?
Az olyan jó időpont, nem? Nem is hamar nem is későn.
Sziasztok!
Csatlakoznék, november 23-ra vagyok kiírva :)
Én is akkortól akarok vásárolni, addig csak nézegetés, jegyzetelés, hasonlítás megy.
Remélem szórakoztató lesz az uh. Jó mulatást nektek szio
Most elmegyek uh-ra, meg a városba,este visszanézek. Mocorgós szép napot! :-)
Kinél hogy, mindenesetre bíztató, mert lesz tejci. Nem vásároltunk még semmit, majd a 30.héttől augusztus végén-szeptember elején. Kismama gatyót is most vettem a héten.
Én a neten megnéztem milyen listát ajánlanak, azt összeírtam, de majd ha vásárolunk ez változik.
Ilyen hamar?Én azt hittem hogy sokkal később indul be..Vásároltatok már neki?Mi most kezdtünk el nézelődni a baba boltokba, nem is tudom hogy fogjunk hozzá.Sok tanácsot kaptam már hogy miből milyet vegyünk de azért még bizonytalan vagyok
Elsőre sikerült, bár sajnos előtte tavaly novemberben elvetéltem. De amúgy ő is elsőre összejött. Aztán 3 hónap pihit írt elő a dokim, betartottuk és rögtön sikerült. Én nagyon émelygős voltam,sokat feküdtem, de a 12. hét óta kicsattanok. A cicik..irtóra fájtak, most meg...reggelre egy nagy tócsa a jobb cicimnél...Beindult... :-)
Mi juni végén voltunk horvátba bedagadt kicsit a lábfejem de jól viseltük az utat,akkor még nem tudtuk milyen nemű lesz de végig azon viccelődtünk, hogy ha fiú tuti lefagy a kukaca a vízben:)de jól viselte a pancsolást, napozni meg csak délután bújtam ki a napernyő alól
Próbálkoztatok vagy elsőre sikerült a baba?Mi még csak 1 éves házasok leszünk hónap végén aztán eldöntöttük,hogy legyen baba és már meg is fogant.Szerencsém van a babával mert nem voltam rosszul egy kicsit sem, remélem ilyen jó baba lesz később is.Te hogy viselted az elsö heteket?Kivánoság? hízás?nagy cicik?Nekem lasan nagyobb a mellem mint a pocakom monduk 55kg a sulyom és még semit sem hiztam pedig sokat eszem de kívános nem vagyok másra csak a gyümölcsre.
Én most kicsit nehezebben, de nem panaszkodom. Balaton lesz, külföld kimarad, nem merek messzire menni.
Na ez nálunk is ugyanígy van! Nem szereti a meleget, nem bukfencezett annyit, meg olyan erősen ahogy szokott. Nem hiába...februárban fogant, és novemberben bújik ki. :-)
Ti hogy birjátok a meleget?nyaralni mentek?
Hát,20.án megyünk megint az orvoshoz szerintem akor lesz ismét uh. Igen mocorog már 4 hete,bár a hőséget nem szereti tegnap nagyon keveset ficánkolt 37fok volt itt... pedig igyekeztem az árnyékban tartózkodni meg sok vizet iszom.Igen, már vannak időpontok mikor minden nap ficánkol.
Mi debreceniek vagyunk, és nekünk is első babó. Ti mikor mentek legközelebb uh-ra? Ficánkol a kis lurkó? Van már kis bioritmusa?
Jaj mi is mindig úgy várjuk az ultrahangot, eddig sikerült a férjemnek is mindig ott lenni....sose láttam még olyan boldognak mint mikor először látta a babánkat:)Merre felé éltek?Első baba? Mi pécsiek vagyunk és az első babánkat várjuk.
Na rémisztgetésektől én is kivagyok, picit emiatt is tűntem el, egy kis kattintásmentes nyugalomra vágytam. Mi ma töltöttük be a 22 hetet, holnap a 23. hétbe lépünk. Kislányunk lesz, aki nagyon aktív. Éppen ma megyek uh-ra, és végre látom.
Én már egy ideje keresgélek fórumot de nem találtam meg a megfelelőt, nem szeretem mikor rémisztgetik egymást a kismamák.... Persze van mindenkinek rossz tapasztalata de sokan belebeszélik az aggodalmat a többi kismamába.
Hány hónaposak vagytok?Tudjátok már a nemét?Mi hétfőn leszünk 20hetesek és kisfiúnk lesz:)
További ajánlott fórumok: