2011 márciusi csodák (beszélgetés)
én meg nem adom, amíg nem muszáj :D
jó biztos nem ilyen egyszerű
Ja az ovoval kapcsolatban úgy döntöttünk, hogy hétfőn elmegyünk megkérdezni, hogy egyáltalán van-e üres hely és ha igen mikortól kezdhetnénk. Egyébként Réka nagyon igényli a gyerektársaságot, de főleg a tőle idősebb gyerekekét. Az oviban meg csak tőle idősebbek lennének.
Sokakat megkérdeztem és a 90% ajánlja hogy vigyük, még ha nem is minden nap, hanem hetente 2-3 alkalommal, és ha úgy van kedve csak délig.
Férjem 24/48-ban dolgozik 3 napból 2* el tudja majd vinni ha meglesz a kicsi, és szeretne menni.
Én már most bőgök....
Valószínüleg nekem nehezebb lesz az ovikezdés mint neki:( Ő már nagyon készül rá.
Sziasztok!
Hű mennyit írtatok, elég visszaolvasni, és sajna mire a végére értem az elejét elfelejtettem:(((
Ma elég mozgalmas napunk volt.
Szerencsére 1 helyen van a háziorvos, a védőnő, a gyerekorvos és egy kislabor is. Kikértem a véreredményt, hogy a Ho megnézhesse, de aztán vissza is kellett vinni+ kértem egy vizelet tenyésztésre beutalót, mert csíp a pisi, szóval inkább nézzék meg a laborban mintsem gond legyen. Aztán Rékának a gyerekorvos beadta a bárányhimlő elleni védőoltást, amit ő nagyon ügyesen eltürt, csak a végén sírt egy picit:)
Ezek után elmentünk a TESCO-ba bevásárolni, hát elfáradtam mire hazaértünk:)))
zsana :D úgy legyen :DD
a labor állítólag tipikus terhes labor, mások az értékek, és sok lesz a csillag, mert a határértékek nem kismamára vannak megállapítva
köszi csajok a sok tippet :)
ha nem haragszotok, én nem mondok senkinél semmit, mint írtam, totál felborultak a megérzési rendszereim, már a széfben sem éreztem meg, hol a zsé, pedig régen 20-ból 19x eltalááltam :)
a bőröm nekem is pattis, pedig sosem volt, 13 évesen csak kb 1 évig, és ennyi, amúgy elvétve pár...hát, most van.
a pisi meg fakó sárga, épp tegnap vittem a védőnőnek :P
hajfestés - lehet, nem szívódik fel, bár én inkább fodrásznál csinálnám, és akkor olyannal festi tuti, amit lehet
de amúgy ha nem te fested, és nyitva az ablak, nem szívsz be annyit, amennyi gáz lenne
Nadin nagyon szép, tetszik :) A fiú nevet még sosem hallottam!!!
Hát nem tudom hajfestésügyileg, a lényeg tényleg az hogy ne lélegezze be a kismama. Én azt hiszem nem festetném.
Sziasztok Lányok!
Nekem hála az égnek már szép az arcom :) Az elején nagyon kiragyásodtam :) Mint serdülőkoromban :) Viszont mostanra rendbe jött :) És a hajam sem zsírosodik :) Volt úgy, hogy 2 hétig nem mostam meg, én már úgy éreztem, h zsíros, de a környezet visszajelzése nem ez volt.....(vagy csak nem akartak megbántani :) :) )
Hajról jut eszembe: hajfestéssel kapcsolatban, lehet v. nem? Már olvastam mindenfélét, h lehet de csak szellőzős helységben, h ne lélegezzük be a cuccot...de tanácstalan vagyok. Barna a hajam alapból, de jó pár éve szőke (nem hidrogén) vagyok. Most szépen nő le, de vastagabb pántot hordok (még Angolhonban vettem) és takar :)
Nálunk a leányzó neve Nadin lesz, Apa választotta. Ha fiú lett volna, akkor Aripeit (ezt én választottam)
Szép napot Mindenkinek!