2011 márciusi csodák (beszélgetés)
Minden újdonsült lányos anyukának gratulálok!!! :) Üdv a klubban :)
Holnap megyek AFP-re,+védőnőhöz, ha végeztem majd írok.
Szép estét mindenkinek!
Jaj, szegényem, hát nem irigyellek. És lehet tudni, hogy miért jött ez megint elő?
Én meg tök depis vagyok, nem tudom miért, pedig élvezem hogy újra melózok, kikapcsolódok, csak hiányzanak a barátok, akik mióta babás vagyok hát...leszarnak, vagy ha találkozunk folyton azt mondják h mennyire irigyelnek, de úgy, hogy már idegesít...Én vagyok az első kismama a barátnőim közül, lehet nem tudnak hova tenni...de akkoris...szerintem nem változik meg nagyon semmi azért, mert gyereket várok. Utána lehet, hogy megv fog változni, de most nem...
magánklinikán csináltatom a véres dolgokat, így általában még aznapra megvannak az ererdmények, max másnap reggel 10-re.
Ti hogy vagytok?
Örülök a jó hirnek,gyorsan megjött az eredményed.Én azt sem tudtam hogy emailen lehet .:)))
Azért ne nagyon törd magad,vigyázz a kis babszlira!!
sziasztok csajszik!
sajnálom h ennyi beteg van, Nekem meg fáj a fogam... :-S el kéne menni fogorvoshoz...
megvan az AFP eredmény is, ma regel vették le, 2kor meg küldték a mailt az eredménnyel, jó lett.
MS-AFP: 27,03 ng/ml
MS-AFP MoM: 0,82 MoM
Nyitott gerinc kockázat: 1 : 7 000
Értékelés: Negatív
Most melózok minden nap, úgyhogy hulla vagyok, azért is nem nézek fel sűrűn ide, ha fel is nézek, nem írok, mert megyek tovább, de jól vagyunk szerencsére, pocak is kerekedik, Én meg végre lefoglalom magam.
Köszi :) Beírnád a táblázatba, légyszi?
Én nálad fiúra tippelnék így látatlanban :)
Köszi, aranyos vagy.
Szerencsére eddig nem volt, de mondta a házidoki, hogy nagyon sokan betegek, van valami. :S
Gery gratulálok!
Irigykedem rátok! :)))
Én nálad valamiért fiút éreztem.
Kedden megyünk amúgy. Holnap védőnő.
Nálam így távolról éreztek valamit, csajok?:D
m.gery! Gratulálok a kislányhoz!
Betti! Mielőbbi gyógyulást és persze mindenki másnak is, aki küzd valami bajjal.
Szép napsütéses napot!
És köszönöm mindenkinek a gratulációkat! :)
Hozám ma beköszönt a védőnő.
Nem jött be csak ablakon keresztül tárgyaltunk ugyanis sietett. AFP még nincs, de a vérképem nem túl jó. Szólt hogy írassak fel vasat a háziorvossal, de aleleteket nem adta ide. Most majd a háziorvos jóindulatán múlik, hogy végül is felírja vagy sem. Annyira "szeretek" orvoshoz járni....
Ráadásul a tegnapi napom rémes volt semmi nem maradt meg bennem, mára szerencsére kissé javult a helyzet, de ilyenkor nem sok erőm van.
Köszi! Nagy a boldogságunk, bár igazából a legjobban annak örülök, hogy minden rendben vele. Olyan cuki, már igazi babaforma :)
Zsana, mi hozta ki a pánikot? Remélem mostmár jobban vagy!
Gratulálok minden kislányos anyukának!Én is azt szeretnék 2fiam mellé de még 1hét mire megyek afp meg uh..addig várok..
zsana neked milyen pánik betegséged van?
Sziasztok.Örülök hogy mindenki jol van és boldog.Nekem sajna éjszaka megint elöjött a pánikbetegségem.:(
Manocicuka,én 26- án megyek uh-ra.Nagyon örülök hogy jo az eredményed.
m,gery,gratula a kiscsajhoz:)