2011 márciusi csodák (beszélgetés)
Sziasztok!
Valóban nagyon édes, formás Zsófi baba! Kívánom, hogy mihamarabb elérje a kívánt súlyt és anyukájával hazamehessenek!
Mi ma megyünk végre uh-ra, arra ami két hete elmaradt. Már lassan esedékes lesz a következő is. Borzasztó kíváncsi vagyok már, hogy mekkora a nagylány.
A támogatásokkal kapcsolatban annyit megtudtam, hogy az egyszeri anyaságihoz a védőnő ad egy papírt, amit a tanácsadóban kell lepecsételtetnem + az önkormányzaton kell kérni nyomtatványt, vagy letölteni az államkincstár honlapjáról és azt kell eljuttatni az illetékes kincstárnak. Ezen az elven működik majd a családi pótlék is, viszont a tgyást és gyedet a munkáltató intézi majd.
Egyébként hogy bírjátok az utolsó heteket??? Én már annnnnnyira várom a végét. Nem jó éjjel nem jó nappal. Se ülve, se állva, se fekve... A közeli pékségig alig bírtam elmenni. Készen vagyok. Tegnap már majdnem hisztiztem. Össze van készítve a csomagom is, hátha majd egy kicsit csalogatóan hat a babára. De legalább az idő jó volt tegnap is. A naplóban tettem képet, miként élveztem az idei első napsütést! :D
Sziasztok!
Én is megnéztem a képeket Zsófi babáról, nagyon-nagyon édes. Ö a mi kis hősünk:)))
Csak így tovább az evéssel és hízással, és reméljük minél hamarább haza tudtok menni!
Sziasztok
Nagyon édes Zsófi baba,csak így tovább hízogasson,és jöjjenek mihamarább haza.
Ez jó hogy folyton éhes,megfogadta a tanácsunkat és itt kint meghízik.:)
Épp beszéltem délután Monával és mondta megkéri a férjét írjon kicsit, meg tegyen képet Zsófiról. :)
A hege nagyon szép, egy rózsaszín vonal, a dokik a csodájára járnak. Zsófi hízott 200 g-ot és már 1.320 g. Folyton éhes, a nővérkék imádják és ha minden jól megy - így erősödik - megpróbálhatják a szopit is a jövő héten, addig lefejt tejcsi van.
mintha az én fiamat hallanám. Nem lehet egy normális képet csinálni róla, mert takarja az arcát. A kis szégyenlős.
Ma előjegyeztek engem is nst-re. Már 28-án mehetek is. 10 órára.a haskörfogatom kerek 1m. a gyerkőc megfordult ami jó hír. Aztán, hogy a héhszájam mit is akar az még a jövő zenéje.
képek sajnos nincsenek mert ma futószalag volt. És tényleg csak hamar gyorsan ment minden.
DE a lényeg, hogy jól van. A becsült súlya 2,2 kg,
és még mindíg fiú. A nagyik bánatára. Mert Ők lányt szerettek volna.
De nem baj. M szeretjük így is úgy is.
Monáéknak én is nagyon örülök. Annyira aranyos a csajszikán a nagy pelu... Mert hozzáképest nagy, De ha jól eszik és minden klappol akkor nincsen nagy baj. Mert az egészség megfüzethetetlen. Ízzon szépen és aokat ZSófika.
No szép álmokat mindenkinek.
Sziasztok! most jöttem a dokitól, méhszáj zárt, méhlepény OK, bébi fejjel lefelé, azt mondta h 3,5 kg-ra számítsunk és arra, hogy kihúzzuk a 40.hétig. :-D Jövő héten leveszi streptococcushoz a kenetet, aztán meg CTG.
Nagyon édes Zsófi baba, gratulálok hozzá, igazi kis formás bébi ahhoz képest h picin született. :-)
Éljen Mona és Zsófi baba, aki nagyon aranyos! Rendes apuka, aki ír a fórumozó társaknak...
Én is voltam ma nst-n (előszőr), Lili 5x mozdult meg 20 perc alatt. Nektek is kell jelezni, ha mozog a baba? Bpd:92 mm, Ac: 319mm, Fl: 68 mm. A keze persze az arca előtt volt, és nem láttuk teljesen, de így is örültünk neki...
Jaj de jó, hogy írtál! Sokszor öleljük Monát, és gratulálok neked is a kicsilányhoz!
Nagyon szép formás kisbabó! Remélem mielőbb hazajöhetnek!
Sziasztok!
Mona26 debrecen férje vagyok.
Már biztosan értesültetek, de Móni megkért, hogy írjam meg hivatalosan is, hogy január 26-án, 0 óra 11 perckor, 32 hétre megszületett Zsófi baba, 43 cm-el és 1200 grammal.
Baba és mama még kórházban lesznek jó ideig, így biztosan nem tud fórumozni még sokáig. Körülményekhez képest jól vannak.
Töltöttem fel két képet Zsófiról.
Móni rajtam keresztül üdvözül Mindenkit!
fogalmam nincs, hogy milyen hatással van a vízháztartásra :-P
Amúgy az e-colit szinte lehetetlen megelőzni, ez a tőzegáfonya inkább a hugyutakra jó pl.felfázás esetén vagy ha valami gyulladás van.
Köszi a sok infót a tőzegáfonyáról.Megnézem holnap mi van nálunk.Nincs különösebb panaszom, de a doki ajánlotta.
Ez amúgy a vízháztartást is kedvezően befolyásolja, vagy csak az e- coli-ra van kitalálva?
Nálunk is frontos nap lehetett. Kettőkor rávettem magam, hogy megsüssem a rántott husit. Kedvem semmihez semmi. Holnap megyünk vércukor vizsgálatra + keringési uh-ra.
Monáék: Köszönik szépen a sok jókívánságot és puszilnak mindenkit! Jól vannak, lassan de biztosan hízogat Zsófi baba. Monának van némi problémája a tejcsivel, de tejfakasztó bogyókat nem szedhet mert megváltoztatná a tej összetételét és az Zsófika miatt nem lenne jó. Annyiból nagyon rossz most Nekik, hogy látogatási tilalom van, így apuci nem láthatja Zsófit.
Sziasztok!
Hát Nekem nem a legjobban telt a mai nap, tuti front van, mert egész nap rossz volt a kedvem, állandóan sírhatnékom volt, a hasam meg már nagyon nyomja a gyomromat meg a tüdőmet, hányinger és fulladás...nagyon jó lenne már ha kint lenne, de már nincs sok hátra.
Monáékról tud valaki valamit???
Igen, ismerős az érzés. Valahogy én is így érzek...
Apa most rakja össze a kiságyat anyunál. Mivel egy pár hétig (kb 3hétig) itt lakunk majd, ide is kellett egy másik ágy. Szerencsére a mi régi kiságyunkat megtartotta anyu, és kitnő állapotban van még most is. A másik nagymamánál meg egy utazó kiságy lesz, amit bátyáméktól kaptunk kölcsön. Mi tényleg megpróbáljuk azt, hogy Lili ne velünk aludjon. Aztán, hogy mennyire fog ez sikerülni... Már a szülészet itt is le van zárva. "Huurráá"!