2011 márciusi csodák (beszélgetés)
hű lányok én nagyon el vagyok maradva. Én csak annyit csinálltam eddig, hogy ki mostam meg ki vasaltam a ruháékat. Setöbbet.ma talán össze lesz rakva kiságya, és a pelenkázó a helyére kerül. Aztán beleteszem a ruhákat. meg a hétvégén elkészítem a bőröndömet, és teszek rá egy cetlit mi kell még bele.
nem biztos, a nagyfiam az apjával töltötte az időt amíg a kicsi született+ a lágyéksérv műtétje is pont akkor volt, nem tudtam vele lenni, hónapokig mesélte a műtéti élményeit, a féltékenység bújósság akkor jött ki rajta amikor az öccse elindult mászni
ugyan ez volt nekem is tegnap nst-n :D míg kint űltem izget mozgot, amikor meg kellett volna akkor úgy kellett a dokrnak megmozgatnia hogy felkeljen=D
Megkérdezhetem, hogy milyen a haemoglobin szinted?
Sziasztok! Most értem haza nst-ről, uh-ról, vérvételről. Ha a vérkép aránylag rendben akkor kedden kell ismét mennem, ha addig nem történik semmi. délután és este olyan vergődés szokott odabent lenni, most nst-n meg bökdösni kellett a hasamat, hogy a fiatalember felébredjen.
Most én is babázom Rékával, szegényke olyan bujós lett a kórház alatt. Kicsit félek így jobban meg fogja viselni, ha nekem kell bemennem szülni. Emlékezni fog mi a kórház:(
Igen azt szokták mondani hogy együtt felnőnek.:)
hát nem lesz könnyű de majdcsak túlélem valahogy :)
Húha hogy fogod birni a 2 kicsit?
Ezt én is szoktam néha, sőt ráteszem a pocakomra és úgy járkálok :D
én még javában babázom az én nagy babámmal (17 hónapos) mert ha megszületik a kicsi kevés idő lesz rá :)
:DD én azt épp ma készítettem el.:)
Akár MI :D Ugyanezt tesszük :D Én még a hazajövős ruckóját is ölelgetem....mintha benne lenne :D
Persze elhiszem ,mi is nagyon.
Minden este nézzük a kis ágyacskáját,apa meg felhuzza a kis zenélöt.:))
Hát így a végére minden összejön.....de majd csak 9-e lesz és akkor már kint lesz a kiscsajszi....úgy várom már :)
Szegénykém.....téged is elér már minden a végére. Olvastam a naplódban a vénás vasról....szerencsére meg tudtam dumálni a dokival, h maradjon a vastabi. Jövőhéten újra vérvétel.
KITARTÁS!!!!+++++++
Szia
Itt hál isten nem esik,nem is kell már:)
Köszönöm jól vagyunk,de olvasom hogy ti nem annyira.
Kitartás!!
Nekem is pozitív lett a sztrepto kenetlevétel, én semmicilint szedek rá. Ja és a héttől kapom a vénás vasat...minden napért "vért izzadok" De elvileg már csak 9 van hátra!
Szia, örülök, h jól vagytok és minden rendben Veletek! Szép napot! :) Nálunk szakad a hó...gondolom felétek is....
szegényem. De jobb, hogy talán bennt van. mert ha baj van akkor mindjárt ott az orvos jó esetben és nem a mnetőnek vagya párjának kell bevinie futólépésban.
Szia, ha a fórum babáinak táblázatát keresed, akkor ott találod, ahova a hozzászólást írod. A keret alatt van kiírva: a fórum babáinak táblázata.
Jaaa és lilipeti jol van,sajnos magas a vérnyomása,de Lili jól érzi magát odabent.
Sajna lehet hogy hétvégi eltávra sem engedik haza.:(
Sziasztok
Hú jó sokat irtatok még nem voltam,majd késöbb visszaolvasok.
Tegnap voltam uh-n,minden ok,becsült súly 3180g.
Most keltem fel eddig aludtam..te hogy vagy???Réka jobban van már?
valaki segitsen hol tudom megnézni a táblázatot...elfelejtettem és nem találom sehol :S
34 hetesen 2,5kg-a becsülte....azóta nem mondta.
na ez jó hír. Sajnos ilyenek,. mint a ringlis.
De a lényeg, hogy javul mindenki.
Lenor én is örülök, hogy jöttél. Lehet kicist sokat is fogunk tőled várni:)))
Én is szeretnék rögtön kérdezni.
2. kislányomat várom, nagy valószínüséggel császármetszésem lesz. Az elsőnél amit csak el lehetett rontani a szoptatásssal kapcsolatban az el lett rontva:((((
Most kicsit félek, hogy megint nem fogok tudni szoptatni.
Sajnos ahol szülök a császár után kb 10 óráig nem is nagyon hozzák be a babákat, és amikor behozzák akkor is alszanak. Mit tudnék csinálni, hogy minél előbb belöveljen a tejcsi még így is. Gondoltam a kézi mellszívóval amint fel lehet ülni gincsolni fogom magam,hátha hamarabb beindulna. Vagy ez csak egy buta elgondolás részemről?
Sajnos a szoptatós tea, és a homeopátiás bogyó tejserkentésre nekem nem válltak be, valószinűleg a szopás teljes elmaradása miatt. Réka lányom bekapni sem volt hajlandó a cicit, nemhogy szopizni, így nem is tudom milyen érzés szoptatni, de nagyon szeretném Hédivel megtapasztalni.
Drága barátnőm, nap közben nem tudsz kicsit lefeküdni? Hátha tudnál még pihenni. Vigyázz magadra!
Sziasztok lányok!
Úgy tűnik kilábaltunk a betegségből. Ma talán már zárót is kapunk délután, ha Réka vizelettenyésztése negatív lesz. Remélem az lesz és holnap reggel nem kell még egyszer bevinni a dokihoz. Örülök hogy hazakönyörögtük a gyereket a kórházból, azóta tuti elkapott volna mást is.
Apa se lázas már, és szerencsére nekem is csk 1 napig tartott a hasmars, igaz lóadag szenett vettem be a nőgyógyász javaslatára.
Éjjel Réka olyan jól aludt, hogy nem is emlékszem mikor volt utoljára ilyen éjszakánk. 1* se kelt fel. Én bezzeg igen. Még nem mertem egyedül hagyni aludni, nehogy a hányás ismétlődjön, így a kihúzható heverőn alszunk ketten napok óta. Nem tudom hogy egy 3 éves gyerek hogy tud annyi helyet elfoglalni, hogy én épp csak nem esem le a széléről:))) S mire elhelyezkedem mennem kell pisilni... De ez legyen a legkissebb gondom.
További ajánlott fórumok: