2011 márciusi csodák (beszélgetés)
Sziasztok! Megjöttünk nst-ről + orvostól. NST rendben, bár az elején annyira aludt, hogy szinte egyenes volt a vonal.. Keringési uh rendben. A gyerek már készülődik, mert összecsomagolta magát teljesen és befordult irányba. Közben a hasam elég gyakran keményedik is, úgyhogy bármi lehet....
Csütörtökre kaptam ismét meghívót nst-re + vérvételre is. (már az érzéstelenítés miatt is). Kíváncsi vagyok kibírjuk-e egyben addig....
ha így van ha úgy van a kiscsaj ki fog jönni. Nekem is azt mondta a dokim annó, hogy vagy így vagy úgy de meglessz. Hát császros lett. és túléltem.
De természeesen szorítunk, hogy forduljon irányba.
na elrámolok mindent mert nem mennek be az edények mosogatógépbe. aztán neki kellene állnom elpakolni a kórházas petyerkámat.
mert azt még csak a fejemben rendeztem el. a bőröndben nem.
na csók mindenkinek.
Mamszli! Tényleg gyönyörű a kislányotok. Mégegyszer gratulálok és jó egészséget az egész családnak!
Eddig is kíváncsi voltam az én Fruzsimra, de ezek után már alig bírom kivárni mire élőben láthatom.
Üdvözöllek macika a fóromon. Irigyellek, hogy még naponta ennyit tudsz sétálni. Én már kivagyok és egyetértek t.msével hogy már értem miért hívják a 9 hónapot terhességnek. Kivagyok teljesen.
Vasárnap éjszaka olyan gyomorfájdalmam volt. 2x meglátogattam a wc-t. Az kicsit segített, de aztán meg olyan hányingerem lett. Bekészítettem a lavort az ágy mellé. Éjfélig üldögéltem, aztán valahogy csak elaludtam. Azóta csak a bal forgóm fáj. Eddig sem voltam egy villám, de most már sántítok is hozzá... mi jön még?
Sorlyke, megnéztem a képeket. Én nem vagyok a témában valami nagy tapasztalt, de szerintem még a "helyén" van a pocid. Én úgy tudom, hogy ha már leszáll a pocak, akkor a tenyerednek be kéne férnie a cicid és a pocakod közé, hogy legyen ott egy kicsit laposabb felület. Nah ezt jól megmondtam, remélem érthető :)
Egy óra múlva megyünk dokibácsihoz, eldől a sorsunk. Ajánlom a nagylánynak hogy fejjel lefelé legyen, mert ha nem szomorú leszek nagyon.
Jó hosszúra sikerültem bocsi.
Tovább szép napot mindenkinek! És persze jobbulást a gyengélkedőknek!!!
Réka meg széttszedi a házat /végre!!!!!!/
:)))))
Szóljatok rám, ha mégegyszer panaszkodnék e miatt!
Én is küldök virtuálisan "macskaszemet"most lett kész.
Elvileg a disznótorra készült volna hétvégére:)))))
még a sza.... is van valami jó. De az már jó jel, hogy nem hagyja el magát. Apa és anyós hogy bírják?
Te nem purcantál még ki? mert azért pocakosan nem egyszerű ennyit ugrálni.
Rékának mihamarabbi felépülést.
ez a kislány nem szép.
ez a csajszi GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ
nagyon irigyellek.. nagyon édes.
istenemre mondom még a könnyeim is kijöttek annyira tetszik.
tényleg beleadtatok apait anyait. :)
Tényleg?:))))
Ez aranyos!
Rékát reggel megnézte az osztályvezető főorvos, kaptunk pár smecta port + 2 db ORS200-at meg kell vele itatnom + antibiotikum + itatni.... meg diéta ha marad még hely a gyomrában. Holnap reggel megint vissza kell vinni, még a kanült nem vették ki a kezéből, úgyhogy vigyázni kell rá.
De örülök, hogy nem kellett visszamenni az osztályra a Rotások közzé. (Lehet közrejátszott, hogy adtunk egy kis lóvét a dokinak, rögtön másképp álltak hozzánk. Ez a magyar eü....)
Egyébként már olyan mint ezelőtt, kisördög:)))))
A hasmenése sem vészes, du már darabosodott, és reggel óta nem is volt csak 2*.
Minek nem tud örülni az ember:) még a kakiban is talál jót:)))
:)))köszi.ÁÁÁÁ, nem is érdekel.Én is rengeteg gyümölcsöt eszem-imádom.Meg nem is igazán tudok a cseszegetéssel mit kezdeni-még, ha zabálnék.De nem.
Az elsővel 22kg híztam (akkor zabáltam :)), most azért figyeltem végig, lehet ezért esik zokon.
nem mertük megfürdetni :-DDDDD
majd ma, jön a védőnő, elmagyarázza mi hogy van, hogy kell :-)))
ne sírj drága amíg sem neked sem a babának nincsen bajotok addig csak a doki fog mérgelődni. Én is az elsővel 20 kg.ot dobtam magamra. Most 10-11 kg-nál tartok. De hozzá kell tennem, hogy rengeteg gyümit eszek meg. heti 2-3 kg savanyú alam tuti.meg amíg volt befőttem addig psztitotam. De sajnos tavaj nem tudtam eltenni túl sokat és most szívás van. :(
mennyinél tartasz? az sem jó ha állandóan a mérleget lesed. Én a védőnőnél mindíg 1 kg-al több vagyok mint itthon.
Ó, de nagy csoda egy baba.megnéztem a picit.Az uh-os fotók után lám, a kis babszemből mi lett!
Vigyázzatok egymásra, minden jót!
Hát én kicsit az vagyok,82 vel kezdtem,és 80 még mindig.
Valószínü annyit fogytam az elsö trimeszterben hogy most a babóval vagyok ennyi.Kíváncsi leszek ha kibujik.:)
Most nem ez a lényeg hogy mennyit hízol,kapja be akinek nagyon bántó.
Ha te jol érzed magad az a jó.:)
tettem a naplomba egy kérdést aki olvasa az válaszolna?köszke
éva!!én 2hét alatt 4kg-t hiztam elötte meg 30dkg-t meg fogytam is azonal hivni kellett a dokimat nem e vagyok vizes stb de hál isten haza jöhetem!