2011 márciusi csodák (beszélgetés)
Akkor lényeg, hogy ezt nem lehet megbecsülni... :)
Nekem kb. hetente 150-200grammot hízik...
Hüha nagy gratula a.n.d.y -nak,sok sok tejcsit.
Akkor ezt nem értem hogy van,én szerdán voltam uh-n,36+6 naposan,és 3180g saccolták.Kötelezö uh kedden lesz .
na a sorlykének meg nekem még várni kellen. Mert nekünk még azért 1 hónap van hátra.
nekem csak a popóját dugja a gymromba. De mocorog. Majd este amikor pihenni kellene.
Nekem így kezdődött az egész :-DDD
csütörtökön bementünk a kórházba, mert keveset mozgott, vasárnap meg elfolyt a magzatvíz, hétfőre meglett Nyuszi :-P
Én is nyűglődöm ezerrel ma. Itt tegnap óta szakad a hó. Ma elvittük a gyerekorvoshoz a zárót, és Réka nevére kiírattunk mindent amit lehetett Hédinek (popsikrém, mosakodókenőcs, speciális hintőpor, alkohol). Az én Tp papíromért is bementünk. Meg még jól bevásároltunk a TESCO-ban is...
Most meg már görcsöl a hasam:(
Nem aludtam túl jól állandóan Rékához mászkáltam, mert a párom kérésére visszatettük a saját kiságyába. Így megint kivel lett kitolva????
velem....
Ez nagyon jó hir,reméljük meg is marad a szint.Fránya kispárna:DD
Én az éjjel a szopi párnám is eldobtam,nem tudtam aludni rajta,valahogy idegesitett.:)
Nálunk is szakad a hó, minden szürke és fehér. De valahogy most még ez sem érdekel, mert javult a hemoglobinom két hét alatt 84-ről 92-re!!! Végre végre, november óta nem javult, mostmár legalább nincs akkora veszély.
Az éjjel én is nyűglődtem, alig tudtam egyik oldalamról a másikra fordulni, ráadásul összevissza álmodtam is, egy srác ököllel szembe vágott, hát arra ébredtem hogy a kispárna sarka úgy nyomja a szemem, hogy már fáj :))
ááááá
én is nézelődök a fórunjaim és a klubbjaim. szerintem ebédett készítenek és eznek.
moncsi kitartás. TE már legalább tudod, hogya babádat hogyan fogod ebbe a nagy vilába bepottyantani.
szép formás baba lesz. Ez nagy előny.
Nah ma sem jutottam előrébb... megvolt az nst, ami teljesen jó, beszéltem az anesztessel, de ő azt mondta, hogy a dátumot a dokim mondja meg. Visszamentem a szülészetre előkeresni az orvosomat, de ne tudjátok meg milyen dömping van itt Szentesen. Már azt sem tudták, hova fektessék a vajúdó kismamákat, minden szülőszobába volt valaki. Az én orvosom is épp két császár között volt, mikor elcsíptem. Kérdezte, hogy mit szeretnék, mondtam hogy esetleg jövő péntek? Azt mondta, hogy hétfőn menjek be még egy nstre és akkor megbeszéljük, mert nem tudja még hogy alakul a jövőhete. A védőnő is épp szabadnapos volt, de sikerült megszereznem a számát és megbeszéltük, hogy hétfőn beszélünk. Szóval, most a hétfőt várom nagyon.
Nagyon nagy a csend, nem tán szülni ment mindenki?
Mi március 9-el tartanánk együtt a szülinapunkat :) De azért én remélem hogy nem kell addig várni!
A mai ctg-m is rendben van, kedden lesz méhszáj kukk, akkor többet lehet már tudni.
Sziasztok
Hogy aludtatok?
Én már nagyon nyűgösen,azt hiszem én is szülnék már.Semmi sem jó,minden teher még a wc-re menés is.:))
Szép napot mindenkinek,itt bács megyében szakad a hó.
én is ebből kifolyólag gondoltam ilyenre.
De majd az idő vagya dokibácsi eldönti.!!!!!!!
engem a dokim megmosolygott, hogy ha a pocakoso m nem akar kibújni és zárt maradok akkor legyen az Ő dátuma is 04.06. És először nem értette miért. És mondtam neki, hogy az elősnek is ez a dátuma. Na erre kikerekedett a szeme. DE nem hiszem, hogy addig bennt maradhat az első dolgaiból kifolyólag.
De majd meglátjuk. A szülési kérdéseimre mindíg azt mondja, hogy nst után vizsgálat akkor többet tud mondani, hogy merre tovább.
Ebben igaza van. DE szeretek felkészülni a lehetőségek alapján. Tudom soha nincsen két egyforma dolog, de akkoris.
na nem ragozom. Talán csak én komplikálom túl a dolgot. Valószínű, hogy azért mert a fiúkat nem hagytam még magukra naokig. max annyira, hogy reggel elmentem késő délután meg hazajöttem. Azt csá.
most biztosan jót mosolyognak rajtam azok akik már a 3. babájukat várják. DE szerintem Ők is így voltak vele. Mert szerintem a család központja az anya. dE ez az én véleményem.
pusz mindenkinek.