2011 márciusi csodák (beszélgetés)
Ugy látom ma sem szült senki:D
Voltam nst-n,szép kis hegyes csúcsokat produkáltunk,rendesen vannak jóslók.
Kisfiam nagyon szégyenlős,nem nagyon akartuk megtalálni a szívhangot,el kellett menni uh-ra hogy megnézzük hol is keressük.:)
Holnap kötelező uh-ra megyek.:)
Ráááééééér, fürdetőkád úgyse kell egyből, pelust meg megveheti a párod is, míg a kórházban vagy. :-DDD
Nincs kifogás, irány a szülőszoba :-D
Azon vagyok Drága ezerrel!
Az orvosom hajthatatlan. Annyit sikerült elérnem, hogy csütörtökön újabb nst lesz, meg csinál uh-t is. Azt mondta hogy vigyem a motyómat is, mert ha esetleg kevesen lesznek akkor talán a csütörtök, péntek kiesik, mert szabadnapos lesz :( Nem tudtam az istennek sem rábeszélni. De hátha csütörtök! A világért sem akarok szabadulni babácskától, de neki is jobb lenne már kint tombolni :D
Csajok szüljetek már meg! :-DDD
Uncsi egyedüli megszültként írkálni, Én már nem tudok hozzászólni ezekhez a problémákhoz (hál'istennek). :-D
Szia! Nekem múlt hétfőn volt ilyen, nekem is pikkpakk elmúltak a fájások.
Feküdni tök jó kb 20 percig, állni már kevesebb ideig megy, de ülni is kb fél óra a max. Ezt a hármat kell mixelni egész nap :)
Igy van,állj ki magadért mondjon már valami ténylegest.
Én is 10 re megyek nst-re.:)
Jó reggelt mindenkinek!
Zsófi baba nagyon ügyes, hogy ilyen szépen gyarapszik! Csak így tovább!
Én nemsokára megyek nst-re, meg remélem hogy az orvosommal is tudok beszélni érdemlegesen. Pénteken fél lábbal a műtőben fél lábbal a tanácsadóban volt. Most addig el nem jövök, míg nem bökünk a naptárra!
Mona írt! Zsófi már 1.840 gramm!!! Nagyon szépen hízik és ha minden oké 19 nap és jöhetnek is haza!!! :))
Úgy örülök, hogy ilyen ügyesek! ;)
Megkaptam a nőgyógyásztól a válasz emailt:
37. terhességi héten van a következő ultrahang vizsgálat. Semmilyen papírra nincsen szükség, az NST után át fogják utalni ultrahangra.
Sziasztok!
Még egyben vagyunk mi is, csak családilag betegségben úszunk, így nem sok időm van írni-olvasni. :( Muszáj lenne végre meggyógyulni, mert betegen apukát sem engedik be a szüléshez.
Liliéknek és Andyéknak gratulálok és sok tejcsit kívánok.
Szia Tobzocska!
A két nagyobb gyerekemnél használtam mosható pelenkát. Kicsit macerásabb volt, hogy áztatni kellett, de vasalni nem kellett, és mivel egyszerre volt a két gyerek pelenkás (16 hónap van köztük), anyagilag sem bírtuk volna az eldobhatót. A popsijukkal meg soha semmi baj nem volt, pedig mind a kettő szájpenészes volt az elején. Szóval én nagyon szerettem, de a harmadiknál már nem volt időm rá.
Igen igy is szokott segiteni.:)
Nem tudom annyit tudok hogy visszavonulóban van az influenza.
Nekem meg a karját nyújtja ki az ágyba, és abba kapaszkodva húzom fel magam :)
Szegény félálomban is megkérdi ha kelek, hogy "jól vagy?" :)
Nálunk még mindig zárlat van, volt már esetleg kórház ahol feloldották a zárlatot?
Szép napot.
Látom mindenki nyügi,én is.:)
Itt is szépen süt a nap,de én fázom ha ki megyek,söt itt bent is fázok pedig ugy megy a fütés ahogy eddig,nem tudom mitöl.:)
Köszi!Hát, remélem nem kapom el.Már nem megy a hasa, szerencsére.Diétán van, egész nap alszik...ez sem baj, de délre hőemelkedése lett.Evett is, iszik is, hátha túl leszünk hamar rajta.
Itt a Nyírségben is ragyogó olvadós tavaszillatú nap van-csak épp nem tudjuk élvezni.
Mindenkinek szép napot.
Sziasztok!
Kitartás kismamák, már nincs túl sok időnk a végéig:) Tartsa bennetek a lelket, hogy szép kisbabáért teszitek!
Amy: ezaz, hogy itt kitudja, tudnak bunkók lenni...:(((