2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
Holnap délben van időpontunk a dokinénihez, kontroll. Jól megkérdem, és ahogy végeztünk felhívom ezt a gyógytornász csajszit, és jól bejelentkezek egy "nézzük meg"-re:)
Az a fontos, hogy most jó, úgyis el fog romlani mindenkinél:D
Ott van a naplómban, de elküldöm:)
Szerintem nekem azért alszik ilyen keveset Csenge mert ő éjszaka megalussza amit nappal kihagy. Azt a 2 órát amit nappal kéne, azt éjszaka hozzárakja. De lehet ez hülyeség.
Most 3x alszik 30-40 perceket.
Délelött, ebéd után és ilyenkor.
Én gála almát veszek, az nem darabos és édes, szépen le lehet reszelni és megeszi. Néha rakok hozzá neki egy kis banánt.
Amikor meg krumplit főzők neki répával meg kis husival, akkor az egészet miután megfőtt botmixelem és ha kicsit száraznak tűnik akkor amiben főtt léből még öntök rá és azzal kicsit felhígítom.
nagyon jó nyomja a kis Luc :))
Maradjon is így!
én az almát reszelem, nem a répát, a répát megfőzöm a krumplival együtt és utána összebotmixelem.
hát nem tudom. én össze szoktam turmixolni nem reszelem a répát. Úgy meg nem igazán darabos. Meg ha keverek hozzá valamit (sütőtök, banán, barack) akkor simán megeszi, nem győzöm kanalazni. Nem tudom. Lehet az lesz amit Szilvi mondott, megsütöm és úgy turmixolom össze. Hátha úgy jobban ízlik neki.
Lucus negyed 2-től negyed 4-ig aludt úgy, hogy először 40 perc után felébredt, kivettem az ágyból, de ahogy földet ért a popója, elkezdett üvölteni... Gondoltam, akkor vissza aludni. 15 perc alatt visszaaludt, és lenyomott még egy háromnegyed órát.
Visszaaltatni nehezebb volt, mint elaltatni. :)
Nekünk még nincs kinn annyira. Az egyik annak már látszik a felsőrésze teljesen, a másiknak meg csak a teteje.
lehet köze, hogy citromfű teát iszik ma, ami nyugtató hatású és attól nem volt hiszti?
Pár napja így csapkod a kezével ha nincs benne semmi és nem értettem, h mi az, de rájöttem, hogy hát amikor pancsol és ül és a kezével üti a vizet és pacsál :)) Azt a mozdulatot csinálja nappal is :)
Most hétvégén kipróbáljuk a spenótot vagy a salátát. Kíváncsi vagyok ízlik e neki...
lehet nagyon darabos az alma, nem? Én is néha járok úgy, hogy hiába reszelem, inkább csak a leve jön és nagy darabos az alma, de akkor nem öklendezik, de sokat visszaad :)bár nálunk megeszik mindent.
Próbáld meg hogy kicsit amiben megfőzöd a krumplit répát, annak a levét ráöntöd és megkevered, lehet nem annyira száraz neki, vagy nem ez a gond?
Ma képzeljétek ebéd után beraktam az ágyába, mert kezdett nyűgi lenni,csak úgy gondolván, hogy még kb egy órát ott elszenved de egész jól elvolt, forgolódott volna ha hagyom, de visszafordítottam, meg felhúztam neki a macit, azt elnézegette, aztán elkezdte megint nézni a monitort ahogy váltakozik a képernyőkímélő és teljesen elcsendesedett, majd befordult a fal felé és elaludt. Se cumi, se susogás, se egy nyekergés nem volt. Mondjuk nem sötétítettem be, lehet így nem érezte azt a parát, hogy most aludnia kell és így kényelmesebben elvolt magában. Aludt 40 percet. :) De jó lenne mindennap egy ilyen :)
Lehet az a fogzás miatt is...
Védőnőt nem tudod felhívni megkérdezni, hogy szerinte mi lehet?
Tegnap adtam Patriknak ebédre krumplit répával, pár kanállal begyűrt, egyenlőre nem volt annyira elájulva tőle:)
Mondjuk azt se csinálta mint az almával...ha magába adom neki öklendezik minden egyes falatnál. Nagyon vicces. De ha van mellette más akkor simán falja. ÉN ezt nem értem.
Viszont én alig aludtam az éjszaka, ez a fránya megfázás nem hagyott:(
El is felejtettem, köszi csajok a jókívánságokat, most már tényleg nagyon vigyázok, elegem van már a betegeskedésből.
Sziasztok!
Nálunk is jól alakult az éjszaka, 8 fele már aludt, és reggel 7-kor ébredt. A múlt héten, végig felkelt 5 óra magasságában, folyton keresztbe tornázza magát az ágyba.
Gratula kicsi V-nek a forgáshoz, Lucusnak pedig az alvásokhoz.
Szerintem is nézesd meg Danit, valami oka biztos van hogy nem forog. Ártani nem árthat ha szakember megnézi. Nekünk is azt mondta a doktor néni múlt héten hogy 7 hónapos koráig forognia kell, forogva helyet változtatni, vagy kúszó mozdulatokat tenni-e, esetleg már kúsznia. Ha nem akkor érdemes megnézetni.
Negyed 2-kor letettem. Most be kellett mennem 5 perc után, mert nem hagyta abba a sirást, de miután visszaadtam a cumit, és megsimiztem, elaludt. Eddig úgy néz ki, nekünk ez a módszer műkszik. Nem is értem, eddig miért nem próbáltam...
Kiváncsiak vagyunk! :) Tessék elküldeni a linket!
Mi továbbra is este járunk sétálni, lehet nézni a fényeket, lámpákat. Nem az igazi, de ez van. Azért napközben is be szoktam iktatni egy rövidke sétát vásárlás céljából.
hm...újra hasmenés...na fene.
Megnéztem a blogot, nagyon jóóóóó:) Nekünk is van ám, igaz nem friss, de van videó is:) Na nem reklámból, csak ha kiváncsiak vagytok.
Engem azért zavar nagyon, mert igy olyan nehéz beütemezni a sétát. Sötétben meg már nem akarok vele kimenni.
Reggel aludt 1 és negyed órát, majd most teszem le megint, ha elked nyűglődni. Már 3 órája fenn vagyunk, és egyelőre nagyon jól elvan.
Most úgy csinálom, hogy mielőtt elalszik napközben.
Hőemelkedése nincs, és most már a széklete is jobb.
Csak este fújod be, vagy nappal is? Én csak este. De lehet jobb ha napközben is fújok bele.
Igazság szerint én már 9 kor alszom. Tudom a legtöbben csak 10 vagy utána alszanak el,de én nem. 8kor leteszem kb 5-10 percen belül elalszik, addig elpakolászom, átöltözöm stb, és után lefekszem olvasni az ágyba kb 9 ig, amíg biztire el nem alszik mélyen és én is akkor alszom. És ha nem ébred meg igazán hajnal 5ig mondjuk akkor nagyjából kialszom magam addig mert az 8 óra alvás, akkor van, hogy forgolódom és csak 6 felé tudok visszaaludni, de általában ha valami nem ébreszti fel többször akkor pár cumivisszarakással reggel fél7-7ig alszik és akkor már nem tudok aludni. Akkor vagyok fáradt ha valami óránként felébreszti és többször , mert akkor nem alszom egyhuzamban több órát. De amúgy egyszer kétszeri cumivisszarakás nem szokott gond lenni, nagyjából kialszom magamat.
További ajánlott fórumok: