2011 júliusi babák (beszélgetés)
Bocsi, csak itt sz@rakodik a net! :( :(
De még mindig hőemelkedése van?
Vivinek is piros még a popsija??? Lizának nagyon. :(( Sose volt ilyen. Most kamillateával is megmostam és Neogranormonnal kenem vastagon... Nagyon csúnya. :(
Nem semmi Vivi,még mindig hőemelkedése van?
Sziasztok!
Egész nap nem voltunk itthon... Jól nekiálltam reggel nagytakarítani, erre felhívott a barátnőm, hogy épp itt vannak Dunakeszin, jönnének. :D A lakás romokban állt, úgyhogy inkább elmentünk sétálni, meg Brendonba, meg outletbe. :) De nagyon büszke vagyok magamra, alig költöttem. :D Viszont vettünk egy hidegpárásítót...Valszeg semmit nem ér de hátha. :D
Ma 3 próba van:
1: hidegpárásító
2: több tápi vacsira (270)
3. vékonyabb pizsi (body és egy vékony zsák)
Hát nem fűzök hozzá túl sok reményt de HÁTHA! :)))
Megpróbálok visszaolvasni de közben pakolok, mosogatok...
Csak 120tápit evett már alszik is
AZTA!!! Milyen nagy már....:)
Sziasztok mi már 6-kor megfürdettük Vivit m fáradt volt nagyon olyanyira h fél 7 óta kajcsi nélkül alszik
Ja, én is a szájába csöppentem:)
Halihó!
egy percem van, megyek tornázni:)ű
A szemfogas történetet kezdem megerősíteni. Véraláfutásos a két felső szemfog helye.
Imádom;))))))))
én sokszor kanállal is alig bírom beadni neki mikor olyanja van de volt már úgy hogy én is szájába cseppentettem
Csabika is ahogy meglátja az üveget,nyitja a száját
én nem kínlódok a kanállal, belecseppentem a szájába és kész. már szépen nyitja Edit a száját, mikor közelítek felé a vigantollal, kis ügyes.
húha,,, na de majd ha így belejössz, akkor jöhettek ide is :)
nem lesz semmi gond ügyes vagy elbánsz 3 gyerkőccel ügyesen:)
már most félek, mert ez azért nem lesz kis idő :(
az nem kis kihívás lesz megint:)
na csajok, holnap mehetek ikrezni megint :)
részletek a naplómban lesznek, mindjárt
akkor te sem panaszkodhatsz
Na hát akkor ő is nől szépen :) ha bejön a jó idő talizzunk már, de tényleg!!!
Aztapaszta de nagy legíny !!
Nateszt pont most mértem, mikor pelust cseréltem. 8.30 kg.
kkor tényleg éhes volt...
Barni is eszik éjjel, de nem érdekel, nem hagyom éhezni :D most is fél liter tápi fogyott el fél11 és fél2 között, de ha ennyit evett
11 kg?? aztamindenit milyen szép nagy legény :)! Mi holnap megyünk, kíváncsi vagyok mennyi lesz Dénes, mert mióta nyűglődik a fogaival, éjjel is többször kel enni
ejha mekkora legény már valaki:)
Sziasztok!
Csak most tudtam jönni, mert egész nap rohantam. Délelőtt voltunk védőnéninél, 11kg Barni és 74 cm. Megint nem reggelizett, de délben megevett 220 gr sütőtök-őszibarack csirkét. Voltunk sétálni is délelőtt még a védőnő után, találkoztam a régi irodalomtanárommal, nagyon megcsodáltaBarnit. :)))
Aztán hazahoztam, felhoztam az emeletre, amikor még aludt. Kivasaltam (2 óra hossza), utána játszottunk, uzsizott, most alszik az erkélyen.
Jobbulást a hőemelkedőseknek :))
További ajánlott fórumok: