2011 júliusi babák (beszélgetés)
te, Szandus, én komolyan, annyit gondolok rád mostanában! egyrészt ugye Barni olyan kis cuki, de nem azért :DDD hanem mert nekem komolyan SOHA ÉLETEMBEN eszembe nem jutott volna rizst főzni és összeturmixolni és odaadni valami gyümivel Editnek, pedig olyan kézenfekvő, bakker. szóval köszi szépen!
Niki, nagyon sokat gondolok rád ma!
nálunk szokásos éjszaka volt, kelés nélkül, csak korán indult ma is nap, de nem bánom, legalább munka előtt játszunk 2 órát Edittel. azért néha gondolok rátok, akik csak 8-9 felé ébredtek :D
Egy csipet sóval, felkockázva megmosva.
Én egy nagyobb adagot szoktam megfőzni egyszerre és azt aprítani aprítóval vagy darálóval is le lehet darálni és jégkockatartóban lefagyasztom. Így mindig csak ki kell pattintani egy kockát. Praktikus, nem kell állandóan főzni.
lányok aki főz a babának és husit is az hogy főzi?
csajok én lépek! Készülödök, mert megyünk délelött baba-mama tornára. és ha ilyan szépen süt a nap, akkor délután megint elmegyünk sétálni 1 nagyot! :) Sziasztok!
Jó reggel mindenkinek!
A mi éjszakánk a szokásos szürnyűen alakult, én nem is tudom, hogy mi tévő legyek.
Annyi volt a különbség, hogy nem 9-től éjfélig, hanem csak negyed 12ig aludt:(((
Judit!!!!
Istennő vagy! Már össze is vateráztam egy pont olyan mintájút, mint amit kinéztem azon a másik oldalon!
Köszi, hogy szóltál!!!
Spóroltál vagy 2000 ft-ot nekem:)))))) juppi-juppi
Akkora céklát hozott tegnap anya, már egy órája főzöm és most kezdd puhulni... :D A krumplit már ki is vettem mellőle, nehogy szétfőjjön.
Húslevest már Barni is evett, de azért én még nem merek. A túró rudiból se lesz rendszer, egye csak szépen a kölesgolyócskáit, meg a kekszét, azt úgyis imádja. :)
Vivi hétvégén töltött káposztát evett/csak tölteléket/ meg husi levest kanállal:)kinézte a szánkból védőnőnek meg hallgatok asszem kis is akadna ha tudná miket eszik Vivi.
Barni hétfő este a túrórudit nézte ki a számból, úgyhogy lefejtettem a csokit róla és megevett vagy 1 cm-t is. Persze mélyen hallgattam róla a védőnőnek. :DDD Csak úgy nyalogatta a száját meg az ujjamat.
hát nem tudom mi van lehet hozzászokott igen az üvegeshez majd jövőhéten azért bepróbálkozok a házival is hátha egyébként amit mi eszünk azt meg simán eszi:)most épp pimpó/krémtúró/volt a reggeli egy része a másik meg májkrémes kenyér:)nem tehetek róla kinézte a számból de legalább ezt eszi ha mást nem is
Nem. Megfőzöm és botmixerrel addig mixelem, míg el nem tűnnek a héjdarabok. :-))
Ma nálunk gyümi lesz! Kérdés! Te hogy csinálod a borsót? Átpaszírozod? vagy valami más?
Nem szokott hozzá nagyon az üvegeshez? Barninak is volt egy ilyenidőszaka, de visszaszoktattam. most ott tart, hogy 3-4 naponta eszik üvegeset.
Meg rájöttem hogy azért nem ette meg amit én csináltam, mert picit darabosabbra hagytam.
Csak nem! De ha mégis, gyors gyógyulást neki!
:)
Valamilyen üveges kajcsi lesz az ebéd szerintem borsó husi:)Vivi nem akarja megenni a házi kajcsit amit csinálok:(Most dobtam ki tegnap 2 egész adagot:(
Barni meg fel se ébred, álmában csinálja a ramazurit :D
Jobbulást Ági! Nyomasd Gergőnek a Cebiont!
Vivi gyorsan vissza szokott aludni van hogy elég neki visszaadni a cumit van hogy eszik és alszik is tovább de már második éjjel van 1-szer olyan hogy sokára alszik csak vissza nem tudom mért.
:(
jobbulást reméljük Gergő nem kapja el
Mit ebédelnek a babák ma? :)
Barni céklát pulykával :) Már fől is neki. Én hülye idióta elfeljtettem gumikesztyűt venni, úgyhogy tiszta lil a akezem :D
Az nem jó, ha nehezen alszik vissza! Én az éjszakai pelenkázástól féltem, hogy felébred és majd nemakar visszaaludni! De 1héten belül már 2x-3x kellett éjszaka pelust cserélni és nemvolt gond! Na, lehet most szoltam el magam! :) :P
Jó reggelt!
Hú nagyon rossz éjszakánk volt,Gergő este 8-tól-9-ig sírt nem bírtuk meg vigasztalni!Éjjel nem tudom hányszor kellett felkelni hozzá,de sokszor!Sokat felsírt,nem tudom mi lelte!Fél 6-kor kihoztuk a nappaliba és reggelizett és 6 után vissza aludtunk fél 8-ig!
Én meg úgy néz ki elkaptam apától a náthát!:(((
Mert már éjszaka is szarul voltam fájt a fejem és reggelre elkezdett folyni az orrom!Remélem Gergő nem azért volt ilyen nyugtalan éjjel,mert ő is beteg lesz!
Nekem is ezer dolgom lenne itthon,de olyan bátyadt vagyok,hogy nem tudom,hogy elkezdjem-e!!
Na az már valami:)
Vivi 2-kor felkelt és azt hittem sose alszik vissza nagy nehezen csak fél 3-kor sikerült neki én meg nem tudtam visszaaludni mert apa horkolt Vivi meg nyugtalanul aludt azt lestem mikor kel így 4-ig fent voltam akkor apát felébresztettem és utána aludtam csak el.
Barni végre elkezdett kúszni, most épp a rattan puffal harcol :D de már arrébb rakom, hagy menjen oda érte, ha kell neki :D
Hát, a mi lányaink márcsak ilyenek! Mondjuk most nem panaszkodhatom! Csak 2x kelt!De hajnali fél 4kor 2x kellett tisztába tennem, szopi és aludt tovább!
További ajánlott fórumok: