2011 júliusi babák (beszélgetés)
Jelentem Csajok Gergő kedvence a banán-őszi-alma keverék:)
és a misztikus kiskanállal eszi;DDDD (Dóri)
ÉÉÉÉÉÉSSSSSS már van a cumisüvegében víz. Igaz még csak az anyja nézegeti, de nekem minden újdonsággal meg kell barátkoznom!
Ági - köszönöm a mindennapi kávékat, nem is működöm nélkülük!
Jobbulást neked!!!
babavédőt bevásárlókocsira:)
5500 a babavédő oldalán, libero pontokkal 100 ft a kedvezmény, és Judit írta, hogy van 2690ért a vaterán teljesen ugyanaz:))
Jó reggelt,
Dóri, örülök a jó éjszakának, most már maradjon is így!
Eszti, örülök, hogy sikerült vateráznod jóáron :) Én már ebben a hónapban nem vateráznatok, basszus a postás már előre köszön az utcán :)
Én nem tudom mi van, miért alszik még mindig Dénes is ilyen szarul, Megint kelt éjfélkor megpróbáltam vízzel, de sehogy nem akart visszaaludni, de cseles, mert mindig megvárja míg visszafekszem aztán rákezd. Megint kapott enni így visszaaludt 1-kor és kelt megint 5-kor. Nem értem...Kizárt, hogy éhes lenne, amikor nappal is annyit eszik...
Szia!
Jaj de jó! :D Nekünk is működött ez, kb 1 hétig, utána kezdődött minden előlről, elmúlt az újdonság vagyis a párásító varázsa. :D De remélem nálatok másképp lesz, jó lenne ha Liza aludna már végre :D
de jó! tuti a levegő is, hiszen a balcsin is jobbat alszik mindig, nem?
nálunk is tök szar levegő van, Edit is mindig szörcsög éjjel, meg megint köhög. meg a védőnő is mondta, hogy párásítsunk, de így is a penésszel küzdünk....
Öcsém, ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de örülök:))))
na akkor kaptok még pár éjszakát, és ha télleg, akkor én is veszek:)
:((( majdcsak Vivike is átalussza előbb-utóbb az éjszakát!
amúgy nálunk se rózsaszín minden, mert reggel mikor én elkezdek készülődni akkora hisztit csinál mindig Edit, hogy az valami félelmetes. nem tudom, látja, hogy más ruha van rajtam, vagy honnan a fenéből tudja, hogy el fogok menni, de hétköznap mindig bőg 7-fél8ig, amíg el nem megyek, hétvégén meg tök nyugodt. pedig utánaolvastam elvileg csak 10 hónaposan tudják megkülönböztetni a hétvégét és a hétköznapot, szóval komolyan rejtély.
LÁNYOOOOOOOOOOOOOK! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nem hiszitek el mi történt! Aki olvasta este, 3 új dolgot próbáltam ki. :D ÉS BEVÁLT!!! Három hónap után először, Liza reggelig, méghozzá fél 9ig aludt! :DDDDD 2X felsírt, de csak cumi be és aludt és sztem azt se kellett volna. :D
Én mondjuk egész éjjel mászkáltam be h él e még. :)))) Úgy tűnik a párásító kellett... Olyan jó levegő volt nála. Nem dugult be az orra...pedig minden éjjel alig kapott levegőt. Tiszta extázisban vagyok. :D
Aztán lehet h csak volt 1 jó napja és ma kezdődik minden elölről. :D De hátha nem....