2011 júliusi babák (beszélgetés)
gyümiből vagy főzelékből általában egy etetésre megeszik kb. 150-et és utána még cici...
akkor már elvileg ki lehetne váltani egy cicizést?
Sziasztok!
Szokásos éjszakán vagyunk túl, fél 2től fél4ig ébren volt. :( 6-kor is, és 7kor végleg...
Én se tudom 10 fokban mi a fenét adjak rá??!
Csajok szerintetek ilyen piciket lehet már "nevelni"? Hülye kérdés...Valszeg nem. :D
De kivagyok, Lizának csak a kutya fekhelye, a kábelek és a mosogatógép izgi. :D Semmi más... Egész nap ezektől pakolom vissza a játékaihoz...
Sziasztok jó reggelt:)
Vivike este fél 2-ig aludt majd fél3-kor akkor evett kicsit és fél óra kellett mire visszaaludt én meg kelhettem 4-kor ugye apához a csajszi legközelebb valamikor 6 felé kelt akkor vettem magam mellé és aludtunk negyed 8-ig akkor reggelizett és azóta el van játszik a kiságyban:)
JÓÓÓ reggelt!!
Hú de sokan vagytok,így korán reggel!Mindjárt megy a kávé!:)
Mi éjjel 3-szor ébredtünk,de szinte 1 órán belül,azt hittem buli lesz,de utána fél 6-ig aludtunk!:)
Remélem nem vagy elégedetlen a 220-szal!
Akkor szuper volt az éjszaka!
Jó reggelt!
A segítségeteket szeretném kérni! Már 4 napja szenvedünk. Először csak láz azt hittem a foga miatt. De már köhög is és az orra is be van dugulva. Nem lázas. Lehet a nátha a fogától is? Mert egyébként jókedvű, csak akkor lesz nyűgös, ha nem kap levegőt. Tápszert sem nagyon akar enni és örülök, ha háromszor meg tudom rendesen etetni. Nem akarok orvoshoz menni, mert ott csak betegebb lesz és a doktor nénin is egy érdekes nőszemély.
igazad van, szegény tegnap du éhes volt
én meg hagytam, a dokira hallgattam:((((
jó reggelt, éppen büfi van:)
nálunk alvás volt 10től reggel 6ig:)
most cicizett 220-at, többet nem kért
:)))
Puszi Niko!
Én meg elfelejtettem mondani, hogy fényképeztem neked az állatkertben egy GAZELLÁT!!!!
Mondtam is a fiúknak, hogy a gazellát le kell fényképeznem a fórumos Nikinek;D
Jó éjt!
na el kell tennem magam holnapra, félig összeragadtak a szemeim a fáradtságtól!
Jó éjt!
B@szki Dóri, én ezt nem mertem leírni!
De igen, váltsd le a dokid, és örülj, hogy mosolyog, és alszik Eszti!!!
És akkor nem kell csatlakoznod az éjjeli bagoly klubba:DD