2011 júliusi babák (beszélgetés)
na megyek öltöztetem Vivit mert már hiszti van és megyünk ki nagyon ásítozik is
ilyen jó időben sajnálom hogy nem kertes házban lakunk:( Ha anyuéknál lennénk tuti egész nap kint sütkéreznénk az udvaron:)
tegnap este se volt kedvem bejönni a jó időről:)
használjátok ki a szép időt, ki tudja mi vár ránk hétvégén...
tegnap is azért vittem ki hamar aztán a lábam lejártam mire elaludt:)
De szerintem lassan öltözés lesz és megyünk
Én is ezért mentem most, mert idebent minden érdekesebb volt az alvásnál :)
Ki gondolta volna milyen kihívások vannak egy 9 hónapossal :)
kéne még törölgetni is de szerintem azt majd csak ha elalszik:)
de az is lehet hogy kiviszem sétálni szép idő van mert idebent nem akar aludni most se úgy néz ki mint aki akarna de látszik rajta hogy fáradt.
na ez történt most nálunk is jött a lábamhoz csimpaszkodni de úgy meg nem tudtam porszizni először betettem a kiságyba ott ordított majd kivettem és a hátamra tettem kenguruba a nagyszobát így porsziztuk fel a kisszobát meg már úgy hogy az ágyról figyelt majd mikor nagyon esés veszély volt áttettem a nagyszobába a szőnyegre de onnan is jött hozzám de végre kész:)
De jó Eszti, hogy előkerültél, bár néztem este bekukkantottál, azzal nyugtattam magam, akkor nem lehet baj veletek!
Remélem legközelebb már olyan jó hírekkel szolgálsz, hogy eladtátok a házat és mehetünk segíteni pakolni :)
Voltunk amúgy kajcsit, pelust venni hétvégére Áronnak és tök jó idő van, este volt hatalmas zuhi, de most süt nap, csiripelnek a madárkák, egy vastag pulcsi+sapiban voltunk :) most még durmol, remélem sokáig, mert legközelebb már csak 5 körül hagyom aludni :)
Nálunk is pár hete tart csak, gőzöm nincs miért :) de akkor is keresztül viszem a porszis akaratom, csak sokkal macerásabb, mivel ugyebár mászik rám, meg ordít, de ha a lábam között áll, meg semmi baja, ha meg ki van kapcsolva, akkor mászik a porszívóra és a keféjét húzogatja, mintha ő is porszívózna. Hajrá Ildi! :)
Eszti nem hallottad, hogy a csoki, aki rendszeres eszi nem is hízlal? Főleg az étcsoki, amit imádsz, szóval nyugodtan nyomasd, kell az energia!
Megyünk mi is, hogy azért normálisan nézzünk ki!
Próbálok még jönni majd!
Én is úgy porszívózok mindig:)))
Orsi, ne félj, tényleg nagyon sűrűn járunk arra!
És legalább Gergő is egészséges lesz már!!!
na asszem neki esünk a porszívózásnak majd jövök mi volt:)
nekem úgy nem megy már a porszi hogy magamra kötöm mert csak háton bírom már és ott meg csüng lefelé és riadt fejjel nézi a porszit hol zúg az én vállam meg leszakad úgy húzza:(
Nagyon drukkolok,hogy el tudjátok adni a házat!:) Csak sajnos akkor messzebb lesztek:(
Eszti, ma anyuékhoz megyünk:(( Ha tegnap szólsz átraktam volna.
Sziasztok!
Ma reggel 2x is megkapaszkodott és felállt Deniz!:))
Az én fiam kergeti a porszívót:) Pedig az orrszívástól ordít, mégis nagyon boldog lesz ha meglátja:)
Szerintem kössétek magatokra és úgy dolgozzatok (ameddig bírjátok)ott nagy biztonságban érzik magukat a gyerekek. Én régen mindig úgy porszívóztam,hogy a hasamra volt kötve és elaludt közben.
Orsi - vagy? Olvasol?
Szerintem lassan indulunk Vecsére, csak kicsit összedobom a lakást, és lehet még eszik egyet GErgő:)
Nálunk a félig tele gyomor egyértelmű jele, ha a kanalat harapja, és utána jön a fújkálás;DDDD
az nem jó sajnos nem értek hozzá apum valahogy ki szokta szedni az ilyen dolgokat de nem tudom hogy:(
csajok legújabb evés közbeni móka bekapom a kanalat és nem eresztem erősen fogom a fogaimmal:)vagy csak résznyire nyitom a szám és élvezem hogy kocog a kanál a fogaimon:)
Basszus,
Képzeljétek, reggel mostam, és ki akartam vágni a mosógép fölött egy mosóporos minta zacsiját, erre beleejtettem a mosógépbe az ollót. Természetesen beesett a dob mögé.. nem lehet kiszedni..
Ilyenkor mi van? Mostam azóta, mert muszáj volt, bent zörög az olló a dob alatt...:((( De nézegettem, tuti nem lehet kiszedni :(
Szandus, Olcsi szereti hála az égnek a FerroKid vitamint. :)
az már jó szerintem lassan akkor vége:)
Köszi,
Még mindig köhög, este carul aludt, de már csak hőemelkedése volt. Nappal jó a közérzete, csak este nyűgi. Végülis még nem adtam antibigyót neki
Gergő meggyógyult?
További ajánlott fórumok: