2011 júliusi babák (beszélgetés)
hát..az a baj, hogy én sem sűrűn tudom elvitetni esztit arra a fél órára, de sajnálom őt, úgy ordít, mint akit tényleg éppen bántanak, de hát muszáj porszívózni, mert nagyon hamar összejönnek a porcicák, hiába figyelek oda a tisztaságra..és hát tényleg meg kell, hogy szokja..
állítólag ez egy ilyen időszak, sok gyerek ilyenkor érzékeny a hangokra
a hangos hangoktól esztike is megijed
tényleg, ti hogy tudtok porszívózni, én sehogy, ha bekapcsolom, eszti ordít, mint akit éppen bántanak...csak akkor tudok takarítani, ha vki elviszi őt
de ez nem túl jó....
fog ez változni???
:))))
ezek jó hírek:))
Sziasztok,
Nekünk is rossz éjszakánk volt, kezdem megszokni :(
Niko, nagyon jó utat, pihenj sokat! Majd tegyél ám fel képet az új hajadról!!
juj de jó:)örülök nektek:)
Jó éjt:)
Csak egy kis "helyzetjelentés" PAnka fülig érő szájjal fogadott! Én pedig tartottam magam és nem bőgtem VÉGRE :) már alszik. Lekopogom ez egy nagyon szuper nap volt :)
Jó Éjt Mindenkinek!!!!!
:)
Na nekem ez inkább a kaja rovására megy..Nekem sem kell Nateszt babusgatnom , elég ha lát ..na persze feltűnően örül ha én is vele játszom :)
Még jó, h Neked előbb hazaér a párod és tud segíteni akár ilyesmivel is.
Már ki is néztem egy félcipőt :) már csak be kell adagoljam apjának, hogy mennyi az annyi :)
Csajok ma megjött a zenélős oroszlán, és Áron fél tőle, az agyam eldobom :)
Ágicu !!! Sűrű elnézést , Téged kihagytalak ...pedig mindennap szinte Veled ébredek fel a kávéd mellett :)
Várom mindig a halasi híreket az időjárást illetően, mert átszámítom, h kb. mikorra ér ide a változás :)
Gergőnek is pusz! ja, van -e már vmi fog csíkocska ?
:) ez olyan Aliz féle hozzászólás volt. Szerettem mikor írt mindenkinek.:) emlékszel rá?
Tita :) ez tök jó ha már párosítani is tudja az infókat :)
Ja , okés , tényleg elfelejtettem :)
pusz Olcsinak is!
Pedig reméltem, h vmi tippet tudsz adni a bicikliülés témában :)
Ezek szerint mégsem vok képben a manót illetően (de hálaistennekhnembeteg) , de a sóderes lapátra emlékszem :)
Csak ajánlani tudom ezt a kis topánkát :) bizti van fiús változata is Áronkának.
Milyen frizkód lesz ? Vmi újítás ?
Gyertek be tényleg ha erre jártok, ne hagyjatok elhervadni bennünket :))))
uh nagyon képben vagy:)
Hogy jut időm?
Hát többnyire a házimunka rovására:(De sokszor Vivi a földön ténykedik vagy az ágyon mellettem így netezek ha földön van meg pakolok takarítgatok:)Vivi nem igényli azt hogy játszak vele az nem gyere be az kell neki csak hogy lássa ott vagyok a közelben:)Ja és mindig fél szemem rajta van mit csinál és beszélgetek hozzá:)olyan is van hogy apa Vivizik én házimunkát csinálok szóval valahogy mindig megoldom hogy minden meglegyen:)ja és mikor Vivi alszik akkor is csinálgatok ezt azt többnyire nem zajos dolgot:)
Sziasztok:)
Pancsi megvolt csajszi alszik:)
megyek visszaolvasni:)