2011 júliusi babák (beszélgetés)
Sziasztok csajok!
Minden oké velünk,ma szinte egész nap nem voltunk bent ,mert mese szép idő volt kint!!És még nagyon jó idő van!!El sem akarom hinni,hogy hétvégére elromlik!!
Lassan fürcsi van,apával pancsol,én meg készítem a vacsit,stb!!!:)))
Fáradt vagyok,mert reggel 6 óta pörög a nagy legény,igaz delelt 2 órát,de én nem pihentem mert nem bírtam!!
Hű, Edina, ez nem semmi hozzászólás volt. :D
Olcsi a "baba" utánzás óta "csak" hablatyolt. Persze értelmes szavak is belekeveredtek, mint apa, papa, bla-bla. Nem régen viszont megérkezett a második utánzott szó, a cica. :) Ezt nem tudja olyan szépen mondani, tita, szisza is szokott lenni és csak suttogva jön ki. :) Bár egyik reggel elkiáltotta magát, hogy Titaaaaaa! :D Édi volt.
Edina, én tudod, gyed-en vagyok! Semmi közöm a webáruházhoz! :)
Puszi!
reméljük, hogy lassan azért jobb idők jönnek és akkor már minden nap ilyen jó lesz
motorozni mikor mész?
nekünk nuk fogszabályzós van, legalábbis az van ráírva, igyekszem egyre kevesebbet használni, de néha muszáj..
a doktor néni azt mondta, hogy vagy az ujját fogja szopni vagy a cumit, de valamit biztosan..
örülök, hogy jobban van a kisfiad:)
további jobbulást nektek:)
szia, olvastam én is a problémádról, keress fel mindenképpen egy orvost, biztos, hogy tud majd segíteni, sok anyukának teleszalad a hócipője..lehet, hogy nálad is ez játszódik le, nem vagy rossz anya:)) és gyönyörű a kislányod, láttam a képeket:)
sok sikert:))
eszti és kriszti
Szia! Még nem jártuk körbe, de valami dönthetőt szeretnénk. A manó nem beteg, szerencsére! :)
A kertépítés nagyon jól áll! Szuper lesz! :)
Sziasztok:)
Kint voltunk fél11-től fél 5-ig csak enni pelust cserélni és krumplit főzni ugrottunk fel közben jó félórára:)Nagyon szép meleg idő van kint:)
Estére jövök és visszaolvasok:)
aztamindenségit, de képben vagy :)
Megnézem már akkor én is ezt a Falcon cipőt, remélem van vmi pasis változat, bár nekem bejön ez az epres is, na de a miheztartás végett mégsem adhatom rá...nem menne a macsós stílusunkhoz :)
Biza az ember lánya nem is tudja igazán feldolgozni, ha nem este 9 után látja csak a párját :) épp most beszéltünk, szegény férjemnek ma is fáj a feje, pont mint tegnap. Nekem szerencsére a reggeli Ibustartól elmúlt a reggeli fájás.
A hajhullás elmúlt, de mire visszanő, az egy örökkévalóság lesz, remélem azért a fodrász szombaton ki tud majd hozni belőle vmi nagyon kafát :)
Hatalmas puszi Natesznak!
Azon gondolkodtam, hogy meg kellene locsolni húsvétkor ha beugrunk Gyöngyösre :) na de ha idén nem is jön össze, jövőre már locsolóverssel jövünk :)
Sziasztok,
Dóri,
Nem olyan régen érdeklődtem felőled ,jó hallani Rólad/rólatok végre ..de aggódom, h hogyan alakul az életed. Nem sokan lennének, akik így és ilyen mértékben megosztanák a problémáikat, ehhez már egy nagy mértékű erő kellett. Nem szabad, h felelőtlen döntést hozz az életedben egy ilyen lelkiállapotban !!! Ezért, ahogy a többiek javasolták tényleg keress fel egy dokit ,aki valóban tud segíteni! Nagyon sok anyukával előfordul, h szidja magát és vádolja, h milyen anya stb...de a különbség ott kezdődik, h felismertük, h vmi nem stimmel és tenni szeretnénk ellene.
Ne dönts,( ne mondj le RÓLA) egy pár hónapos "életritmus" változás miatt rosszul, hanem inkább idomuljatok, Szokjatok inkább egymáshoz újra !!! és meglátod, h minden rendben lesz !!!!!!! Nagyon szorítok ÉRTETEK !
Niki,
Ugye milyen furi, h ha előbb ér haza a párunk :)
Fáj még a fejed ? Lehet, h Áronka is az össze-vissza idő miatt keltett fel 100*. A hajhullásod elmúlt már ?
Ildi, Te mindig elérhető vagy :)) nem is értem, h hogyan van időd gyereket nevelni, háztartást vezetni stb... :) Boldog hófordulót a kiscsajszinak ! Jó súlyban van már Vivi is.
Eszti,
Hogy álltok az éjszakázással ? Sikerült pihenni már egy keveset ? Gergő jobban van már ?
Van már jelentkező a kéróra ?
Dóri,
A szódabikarbónás takarítást nem ismerem, mert mi csempéstől vakolásig fertőtlenítettünk :)
Natesznak is Falcon az első kis cipője. epres.csak ajánlani tudom. az eladó , aki egyben szakértője a gyereklábikóknak , azt javasolta, h két hétig harisnyában próbálgassuk majd mezítláb. ebben hamar fog megtanulni járni ! Nati már így is elkezdett egyensúlyozni, pár másodpercig már tud is egyedül állni. a kanapé melletti körbejárást már a kisujjából rázza ki.
Ja, lszi frissíteni a képtárat Lizusról mert megöl a kíváncsiság!
Judit,
Apudnak jobbulást kívánok !
A húsvétra azt hiszem te készülsz a legjobban :)))
Mikorra tűzted ki a - x kg célodat ? Egyébként nagyon grt , eddig is nagyon sok ment le !!Déneske pedig olyan vagány a kék tréningruciban.Tök helyes pasi lesz sztem!
Jó láb, jó fenék, lapos has ....
Nem megtörni kedves !!! nincs csakmostazegyszer kivétel kérem szépen !!! Mi lesz húsvétkor? Sóskekszvét !
Nem mondod , h biliztek már ??? ez teszi a bölcsi?
Petra,
Klassz, h saját webáruházat nyitottál.íügyi vagy, jó, h van egy plusz mellékes , amit az ember szeret is csinálni. Csak hiányoltam az oladlon az elérhetőséget rólatok:)
Nati a héten kezdte el mondani azt, h BABA. egyből te jutottál eszembe, h nálatok Olcsi ezen már mikor túl volt :) azóta ?
Nati is állandóan lesné a duck tv-t.Már múltkor rákérdeztem a dokinál, h jó dolgo-e. mosolygott, annyit javasolt, h ne menjen háttérzajnak egyfolytában.
Benzintyúk,
Ezek szerint Ti körbe jártátok már a bicikliülés témát ? Jobbulást a picurnak !
Hogy áll a kertépítés ?
Bolha11,
Mi sem erőltettük az ülést, előbb kúszott-mászott és állt , mint ült stabilan! Jön -e már a 8.-dik foga ? Mizu van a pocaklakóval ? Már el is felejtettem, h mikor tudható meg a nemük először..
Hanyadik hétben vagy ?Múltkor a nagy kalkulátoros számolgatás után megnyugodtam, h van idő a 2. lurkóhoz :) Sok erőt kívánok !
Kriszti,
Ezek valóban felejthetetlen pillanatok egyike ! Gratula Annának az első tipegéséhez !!
Jöttök haza húsvétkor ?
Dina,
Hogy vált be a baba-mama torna Hellával ?Hány foga van már ? Te beszerezted már a biciülést ?
Ndorcsi,
Nem csak Lilla eszik hadonászva :) Natit is szórakoztatni kell kajcsi közben Mindig van egy játék előtte az asztalon, amivel lekötöm a figyelmét.máskülönben a teliszájával a székkarját kezdi szopogatni. gondolhatod egy spenótos menü után miylen takarítás vár rám.Még mindig meg van a megszokott napirendetek ?Boldog hófordulót nektek is , így utólag. Még mindig beszélget a kiscicákkal ?
megyek mert felébredt a manóm.
Pusz mindenkinek :)
Én annyit látok a tájékoztatón, hogy ön nem jogosult jövedelempótlékra:
- ha 2011. évre vonatkozóan adójóváírást nem vett igénybe, vagy
- családi kedvezményt 206 250 forintot elérően vagy azt meghaladóan érvényesít 2012-re vonatkozóan
sziasztok
szeretném kérni a segítségeteket. Ebbe a hónapban kaptam volna meg a GYED kompenzációt, de azt mondták mégsem vagyok rá jogosult. Pedig idáig azt mondták, megkapom. . . . . . . . Kérelmet is küldtek, amit még februárba vissza is küldtem az oepnek. Ma felhívtam őket, erre azt mondják, biztonyos összeghatárt elértem, biztos ezért nem kaptam kompenzációt:De mi ez az összeghatár?az sem tudták. Meg ezt miért nem lehetett még februárba megmondani nekem?elegem van belölük. . . . . .
sziasztok, én csak gyors beugrok, annyi a melóm....
Judit, nálunk 3 napot vár a doki, és ha nincs javulás ab. én kiváltom mindig előre, de most nem adtuk pl. jobbulást Dénesnek!
Regi, cumi: nekünk volt, de kb 2 hete nem kell Editnek, leszoktatta magát. én nem cseréltem, születése óta ugyanazok vannak (3db), de mondjuk egy nap volt vagy 10 percet a szájában, szóval nincsen elhasználódva. latexet sűrűbben kell (kb 2 hónap), szilikont nem kell olyan sűrűn cserélni, én így tudom. nekünk szilikon van/volt.
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a sok kedves választ!!!!!!!! Most indulok Pankámért Mártonba, velem lesz ma meg holnap, a párom kivett 2 szabadnapot, azt mondta nem hagy minket egyedül. Nem fogja hagyni, hogy agyaljak :) nagyon nagyon izgulok! Majd jövök a hírekkel!!!!!
Szép Napot Mindenkinek!!!