Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2011 júliusi babák (beszélgetés)
Boldog Szülinapot Ildi!!:))
Hát Szandus, mit mondjak... Én még azt a 20 percet sem hunytam:(((
Csajok mindjart megeszem magam! 9korblefekudtem mert mar napok ota 1kor kel enni, 20 percet hunytam es azota fulltime ebrenvagyok.
Mar 5perce alszik most...
Jo ejt
Belefáradtam a közel két órás gyerekruha vasalásba. :S Azt hiszem megérdemlem, hogy elmenjek aludni. Mindenkinek jó éjszakát!
:)
Gergő rajtam aludt;D, uh mi sem játszóztunk még igazából, csak a 2 nagy gyerek:)
De jó lehetett a 3 pancsizó gyerek :)
Mi még soha nem voltunk játszótéren, de mindenképp szeretnék menni a hinta miatt, sajna jövő7-re végig borult időt mond...na majd utána...
Kepzeljetek, ma itt voltak tesomek, és Gergő már alszik! Együtt fürdött a 3 gyerek:))) és jatszoteren is voltunk:)
Köszi Lányok, aranyosak vagytok! :))
Gyönyörűek a Babócáitok, nagyon sokat nőttek!
Boldog Hófordulót a ma ünneplőknek! :)
Igyekszem 1-re ott lenni Nálad és akkor félre Dórinál vagyunk. Majd írd meg, hogy hova menjek. :)
Szia! Isten hozott újra köztünk! :)
Én alkalmazkodom :) Köszönöm!
Én Dóri naplójába már írtam, de azért ide is írom. :) 1 anyukát+1 gyereket gyereküléssel el tudok vinni! Szóval Niko tudok Értetek menni. Annyi, hogy akkor inkább lehetne azt csinálni, hogy Dóriéknál ebédel a pici? Mert nekünk a déli evés nagyon korai lenne és akkor is csak 3/4 1 körül tudnánk indulni.
A lányoknak Boldog hofordulot!!!
CSajok,
Ma a tv2-n HOLIDAY ! :)
Szia, persze gyere csak nyugodtan! :)
Mindhárom gyerkőcöd nagyon gyönyörű :)!
Sziasztok!
Olyan régen írtam hogy már biztos senki nem emlékszik rám... :) Azért bemutatkozom:
Anita vagyok, Szegeden élünk a 3 fiammal és a Férjemmel. Máté 2011. július 20.-án született. A két Bátyó: Peti 17 és Gabó 2,5 évesek. :)
Szóval 4 pasival élek. :))
Remélem még nem késő és nem bánjátok ha csatlakozok Hozzátok. Szoktalak olvasni Titeket, már amikor időm engedi, de sokszor írni már nem marad időm. :(
Jaj de szivesen mennenk mi iskar hogy messze vagyunk:(:(:(
Barni neveben is koszi a bokokat es tenyleg hasonlitanak:D
Olcsikának is boldog hófordulót! :)
Nagyon boldog hófordulót Annának!!!!
Sziasztok,
sajnalom h mi nem tudunk ott lenni!
remelem mindenki jol van, mi igen. Anna ma 10 honapos!
Hihetetlen!:)
akkor mi késünk mert Milán 2-ig alszik, de megyünk :)
oké, mikor kezdődik a buli? :)
Hát HOGYNE hozhatnád!!! :) Nagyon örülök! Gyertek!
Szia Dóri. Milust is vihetném? Mert akkor sztem mennénk mi is
Ja és Eszti! Lenne egy kérésem! Ha nem gond, el tudod hozni a manduca (vagy mi a neve?) hordozótokat, hogy megnézzem élőben?
További ajánlott fórumok: