2011 júliusi babák (beszélgetés)
pedig azt mondták márc 31-től mindenki az lesz.
egyébként nagyon gáz:(
Én még nem vagyok idővonalas, szerencsére, remélem nem is leszek! Egy ideje már hallom ill. olvasom hogy mindenkié az lesz... Pedig az olyan keszekusza, alig lehet rajta elmenni.
Fogalmam sincs tudom hogy lehet-e töröltetni...
megoldottam facet:)
Google chromeban sikerült idővonalat törölnöm:)
JAjj, boldog szülinapot neked!!!!
Face ügyben nem tudok segíteni, mert teljesen hüle vok hozzá.
Moxi - nekünk nincs semmilyen megtak-unk:(((
JAjjj, de jó!!
Képet kérünk:)
Ne haragudj, de ezek olyan cuki dolgok:)))
Kati!!!!
Nem látszik a sor vége, annyi gyógypuszit küldünk GErgővel Editkének!!!!!
Szuperjó, hogy ennyien leszünk:)))
MArina, persze!!!!
Judit - nekem is hihetetlen. A ringatón is hisztis volt, az usziban is, itthon is, semmi sem jó....
Egy előke kb 10 percig tart, utána cserélhetem, annyira folyik a nyála...
Bababa és sikonyálás meg ezerrel. Töm befelé mindent, aztén ha véletlenül keményebb ér az ínyéhez, akkor sír:((
JAjj, ne Niki!
Olvastam:)
nem lázas, de ha köhög nagyon, akkor nem megyünk, nem venném a lelkemre, ha valaki is megbetegedne utána!
Edit csak a lámpát mutatja, meg anyát apát. Lizus kis ügyes, de hát mindig is tudtuk :)
én meg most fél órát töltöttem el azzal, hogy a korrektúra bekapcsolását kerestem ezen az itthoni netbookomon, sose dolgoztam még ezen korrektúrával, most meg kénytelen vagyok itthonról csinálni a diákoknak a diploma javításokat. de már majd szétszállt az agyam, hogy hol van....
Sziasztok! Még mindig csak mobil netem van,már ahybajt kapok.
Ildi nagyon boldog szülinapot!!!
Kati gyertek mindenképp,olyan sose lesz,hogy picit nem nathas valaki,minket nem zavar! Én sem koltozom el mikor beteg vagyok. :D Ha nem lázas igenis gyertek.
Mi jól vagyunm,Liza megtáltosodott,nem tudom mi van vele,mintha hirtelen minden leesett volna neki,mutatja az okos fejét,a lámpát,megszeretgeti a babát,de a legcukibb,hogy a telefont a füléhez teszi. :D És tánci-táncizik. :D Ezt mind 2 nap alatt kezdte el :D Éjjel továbbra sem alszik...max 2-3 órát egyhuzamban,de hát ez van... :D
Várunk titeket holnap!!!! :)
elhiszem
És köszi:)