2011 júliusi babák (beszélgetés)
az jó:)
Errefelé senki nem segítene fel le tenni a babakocsit a vonatra:(Csak ha véletlen ismerős a kalaúz így úgy járunk hogy fel apával tesszük le meg tesómék segítenek levenni.
á nem valószínű bár múltkor hazafelé bealudt a kezemben:)
Egyébként jó fél óra a vonat út csak.
Az nagyon nem jó:(
Vivi meg pörög ma még nem aludt semmit.
Aztán majd biztos akkor akar majd aludni mikor megyünk a vonathoz:(
nálunk meg fúrnak a szomszédos házban, asszem klímát tesznek fel, isonyat hangos, szegény Áron felriadt rá, most betettem a legtávolabbi helyre, a konyhába...hallom egy picuri babó nagyon sír...biztos ő is megijedt :(
Eszti meg se köszöntem a kávét! Merci!
sziasztok csajok, látom, hogy nem volt tegnap olyan nagy forgalom
ma már egy picit jobb idő van, legalábbis erre mifelénk..még egy cseppet a nap is kisütött
ma megint nem leszek, mindenkinek szép napot kívánok, puszi
Sziasztok jó reggelt:)
Naplóban az eredmény
Éjszaka 2-szer voltunk fent úgy hogy azt hittem nem lesz több alvás mert ült sőt fel is állt a kiságyban a kisasszony de aztán evett kicsit és visszaaludt:)7-től meg hallottam dumálni a kiságyban de nem mentem oda hozzá csak háromnegyed 8-kor mikor már türelmetlenül sírva kiabált:)
Én még fel sem húztam a redonyoket:)
Orsi, biztos nagyon fogjátok élvezni a cini cinit!!
Marina- nagyon örülök!!!!
Jó reggelt!
Eszti jó"ringatózást":)
Mi jövőhéttől fogunk járni "cini cini muzsikára".
Niko nálunk is már 6kor beindult az élet. :)
Ildi jelentkezz!:)
Legyen szép napotok! Itt gyönyörűen süt a nap. Nehéz elhinni,hogy zuhogni fog az eső.
Kukás= lukas
No comment
Ildi, Ildi, Ildi !!!!!!
Mondd a ferjednek, h kb két tucat lánynak kukás az oldala:))). Vagy 8 tucatnak, mindegy. Mit fognak gondolni a kilenc hónapos csemetéink, h anyának hiányzik a fel oldala???
Na, látod sosem gondolkodom eléggé előre, így azt nem vettem fel;DD kilopoztam:)
És meg kv-t is csináltam magamnak:)))